Отзывы покупателей о Наушники Sony WH-CH520 Yellow (WHCH520Y.CE7)

Оценка пользователей 4.56/5
  • Віктор

Це просто топ

Достоинства:
    Супер звук, майже не чути музики тим хто поруч
    Недостатки:
    Незрозуміло коли навушники підключені до телефону, а коли ні
  • Сергій Б***

О
    Хорошие наушники.

• Артем Ш***

Дуже класні, все чудово

Достоинства:
    Тримає заряд, як на мене то довго.
  • Артем Ш***

Дуже задоволений

Достоинства:
    Тримає заряд
    Недостатки:
    Не знайдено
  • Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink

Я очікувала більш яскраві навушники. Але грають файно.

Достоинства:
    Працюють ідеально.
    Недостатки:
    Забрала одну зірочку. Бо вони мали бути яскраво-рожевими а не майже бузково кольору
  • Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige

Користуюсь навушниками більше року. Чудовий звук та достатньо тримають заряд. Буває чутно музику поза навушниками, якщо достатньо голосно слухати, але мені це не заважало в користуванні. Мікрофон заглушає сторонні звуки. Навушники без проблем переключаються між телефоном та ноутбуком. Корпус поки цілий.

• Наталія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Купувала навушники в чорному кольорі близько двох років тому, все чудово, служать, без жодних нюансів. Вирішила замовити такі ж в білому кольорі, прийшли з дефектом - був сторонній звук в одному навушнику, наче маленька деталь калатала всередині; відправила по гарантії - повернули кошти. Замовила повторно в надії, що прийдуть нові, справні, а прийшли з розірваною пломбою на пакуванні, можливо навіть ті самі, що після сервісного обслуговування визначили несправними - відмовилась від них на пошті.
    Питання — чому купуючи новий товар приходить вживаний? Так, визначити справність розетка не може, бо не тестує товар від виробника, але чому відправляє вже розпакований і не без варіанту, що той самий, за який повернули кошти через несправність?

• Ігор В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Працюють. Перші враження позитивні.

• Олександра Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Перші навушники були в мене десь півроку. Почали тріщати в одному вусі, а саме правому. Здала по гарантії. Повернули гроші. Замовила такі самі, бо вони мені так то сподобались і у моїх друзів такі самі і все ок. Але ці тріщати почали і місяця не пройшло. Це не те щоб критично, але дратує і голова від цього починає боліти, якщо любите як я прям поринати в музику. І мене дратує що якщо я вирішу здати їх в ремонт, то скоріш за все мені знову повернуть кошти, а я не хочу гроші я хочу назад свої навушники

Достоинства:
    Зручні, заряд тримають довго. Загалом подобаються, якщо б не та проблема. Також з плюсів, коли здавала по гарантії ніяких проблем з тим що вони без рідної коробки і з наклейками не було
    Недостатки:
    Тріск завжди у правому вусі. Наклейки з минулих навушників пропали назавжди, а вони мені подобались(

• Елена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Качественные, удобные, заряд держат долго.

• София П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige

Здравствуйте , Меня зовут София, пару дней назад заказывала наушники sony на розетке доставка пришла через пару дней дня три посылкой довольна на почте администратор мне открыл коробку коробка заплом запломбированная всё как положено коробка в целости сохранности всё хорошо товары в хорошем состоянии рассказал показал объяснил как подключить наушники объяснил что нужно сфотографировать чтобы сохранить если Вдруг пригодится делать возврат наушников в общем помог разобраться проконсультировал с товаром всё хорошо доставка в отличном состоянии администратор всё объяснил показал рассказал отличный человек я очень переживала что на розетки придут поломанные наушники то как я читала комменты прежде чем заказывать но нет слава Богу к счастью всё хорошо пришло оформлено плюс ещё на год сделала гарантию оплатила у меня ещё 2 года есть гарантии всем советую заказывать на розетке что угодно придёт в хорошем состоянии в хорошем качестве и очень добрый молодой парень примет у вас заказ проконсультирует как положено всё расскажет и покажет за посылку благодарю Я очень довольна музыку классно слушать невозможно оторваться от музыки когда слушаешь через наушники всем спасибо До свидания

Достоинства:
    Благодарю очень довольна посылкой наушники пришли в хорошем состоянии музыку слушаю не отрываясь от наушников даже снимать их не хочется
    Недостатки:
    Нету
  • Арсен
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Покористувався місяць. Хороші навушники. Добре звучать, тримаються на голові міцно, батарея чудова, довго тримає. Порівняти з чим не маю, це мої перші навушники на Bluetooth. Як на мене, найоптимальніший варіант за свою ціну. Можу помилятися, звісно.

Достоинства:
    Звук, міцно тримаються, батарея живуча
    Недостатки:
    Софт не має української. Неможливо зареєструвати в нашому регіоні.
  • Олександр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Після двох місяців використання взагалі перестали підключатися по блютузу до будь якого пристрою. Під час використання глючили в поєднанні з ноутбуком то гучність не додати то чути тихо. Не раджу нікому тільки гроші на вітер.

Недостатки:
    Відпрацювали лише 2 місяці

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Інара С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Придбала донечці, дуже класні, дуже подобаються, вона задоволена.

• Марина

Дуже добре

• Любов П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Швидко відправили , упакування хороше, працює нормально

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige

Користуюсь уже 2 місяці. За тиждень користування розряджається на 50%. Заряджається швидко, звук відмінний.

Достоинства:
    Звук, батарея
  • Денис Г***

В цілому гарні

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Супер классні навушники. заряд тримають дуже довго, звук м'який. Приємні на дотик та зручно сидять та легко регулюються по об'єму голови. Рекомендую.

Достоинства:
    Гарний звук
  • Михайло Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow

Задоволення,
    Приємний звук, приємний колір

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Доставлені з відкритою пломбою, також видно сліди користування

• Александр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Гарні навушники, якісні, добрий звук, ціна.

• Ірина Я***

Мені дуже подобаються

Достоинства:
    Дуже хороший звук
  • Саша

Топчик

• Сергій Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Чудові навушники, чудовий звук, підключення швидке

Достоинства:
    Звук, дизайн, тримають довго
    Недостатки:
    Надійшли упаковані, але беушні: ім'я навушників було з приписом Vadym, також були збережені пристрої, підключені до них

• Романюк А***

Загалом прикольні.

Достоинства:
    Шумоізоляція хороша, баси є. Все що треба
    Недостатки:
    Жаль немає USB розйому для кабеля щоб слухати не через блютуз. Плюс менші чим були на сображені, але можна звикнути
  • Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Навушники дуже класні! Вартують кожної гривні!

Достоинства:
    Чіткий звук
    Довго працюють після зарядки
    Легко підключи
    Хороший вбудований мікрофон, який точно не відламаєте)
    Недостатки:
    Порівняно з іншою моделлю WH-XB700 мають менші амброшури, але оскільки я брала їх дитині 12 років - то підходять, для дорослого з великими вухами може бути не комфортно)
    • victor.svetly

Я дорослий, з достатньо великими вушними раковинами. Все ОК. Ніяких проблем. Єдине про що можу дорікнути - з часом пластик дужки послаблюється і вони не так якісно сидять на голові і при нахилах можуть просто зіскакувати.
      Що стосується якості звуку, тримання заряду, софту, то вони в свому бюджеті одні з найкращих.

• Евгений Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Дуже подобається звук і дизайн але перші навушники загинули десь за рік, просто перестали працювати. Купив другі, такі самі бо думав це випадковість. Ось і другі вже не пропрацювали і пів року, нажаль.

Достоинства:
    Класний звук, дизайн і якість матеріалів.
    Недостатки:
    Дуже швидко виходять з ладу.
  • Сергій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Хороші навушники. Всім задоволений, і якістю звуку і гучністю і тривалим часом автономної роботи.
    Замовлення прийшло на день пізніше, але це не критично.
    Дякую!

Достоинства:
    Звук, тривалий час автономної роботи.
    Недостатки:
    Не виявив
  • Анна Ч***

Супер працюють,мені подобається

• Анастасія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Супер,користуюсь більше чим пів року нарікань немає. Заряджала за весь час 3 рази

• Андрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink

Навушники — топ, дружині сподобались, якість звуку на рівні.

Достоинства:
    Хороші
  • Алексей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Не первый раз беру, отличая вещь, только амбушюры могли бы и подольше служить.

Достоинства:
    Это чудесное устройство во всех отношениях.
    Недостатки:
    Невнятные кнопки, раньше нормальные были.
  • Ігор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Прийшли швидко, все ціле, пломби, тряпочки, бумажечки, все на місці. Вже рік користуюсь, в різних важких для них ситуаціях побували, але як і не бувало нічого. В общому що тут скажеш, соні є соні. Рекомендую!

Достоинства:
    Головна перевага, це ціна! Дуже якісно як на таку ціну
    Недостатки:
    Мало компактні
  • Станіслав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Загалом непогані навушники, якщо користуватися виключно з телефону

Недостатки:
    Дуже погана взаємодія з ноутбуком
  • Владислав С***

Хороші навушники, рекомендую!