- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитині сподобалось
- Достоинства:
- Цікава
- Недостатки:
Добрий день! Дякуємо за довіру та чудовий відгук! Нам дуже приємно, що товар вам сподобався.
- Дарина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лялька дуже сподобалася нашому сину (9 місяців). У неї реалістичне обличчя, і він посміхається щоразу, коли бачить його. Любить носити її за руку чи ногу, гризти вуха. Ще у неї дуже прикольно шурхотить животик, цим легко відволікти дитину, коли починається плач.
- Достоинства:
- Зручний розмір для немовлят, симпатичне обличчя, хороша якість виготовлення
- Недостатки:
- Не гнуться руки і ноги, але це не те щоб суттєвий недолік - просто така особливість конструкції
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою!
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не погана, але дуже-дуже компактна. Вона приємна на ощуп та мʼяка. За рахунок цього нею комфортно бавитись навіть дуже маленькій дитині. Вона якісно виготовлена, добре пошита. Гарно виглядає
- Достоинства:
- Якісна; гарно пошита; приємна на дотик;
- Недостатки:
- Досить маленького розміру.
- Інна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Внучці 11 місяців, дуже їй сподобалося,м'якенька,зручна для ручок.
- Достоинства:
- Для маленьких ручок дуже підходить
- Недостатки:
Добрйи день, Інно! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені лялькою Baby Born!
- Надежда З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна лялюся для маленьких діток. М'якенькє, в середні шелестить, зроблена якісно,без запаху химиї. Для маленьких рученяток те що треба. Вкладати лялю спатки.Зверніть увагу лялька 18 см. Не велика.