Отзывы покупателей о Натуральный дезодорант-кристал Najel 90 г (3760061223622)
- Михайло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не ражду. Кажуть гроші на вітер, а тут. Гроші в каміню)
- Никита Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не беріть! Продається вже без пластикового боксу. Просто загорнутий в упаковку картонну. Після відкриття вже побачив що майже по діагоналі пополам переламан. Користуватись майже неможливо і дуже не зручно.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Немає упаковки пластикової. Крістал ламається при доставці.
- ЛіліяПродавец: Rozetka
Купувала в магазині Розетка. НЕ РЕКОМЕНДУЮ! Це жах, а не дезодорант. Користувалась декілька разів протягом 6 місяців. Перші враження були гарні, а потім почалось…. Цей кристал стає дуже жорстким і пористим, дряпає шкіру, потім все пече і починають зʼявлятися подряпини…. І вже ніяким дезодорантом не скористаєшся.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Якщо є бажання зіпсувати шкіру під пахвами, то він буде ідеальним.
- Кристина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прочитала більш менш хороші відгуки і спробувала купити.
Давно хотіла замінити хімію на цей натур. продукт, бо багато чула про цей камінь.
Дуже розчарована. Таке враження, що хороші відгуки написали ті люди, що або фізично зовсім не напружуються, або це самонавіювання.
1.) Цей пористий камінь ДУЖЕ дряпає шкіру, як ти його легенько не прикладай, яким боком, а він як купа крихітних скляних кутів, чи наждачка із скла.
2.) Все робила за інструкцією, змочила, потерла, почекала коли висохне, результат практично ніякий. Запах поту з'являється вже через 1-2 години (так як і не мазати зовсім нічим). Хоча проблем з цим раніше не було....
3.) За цю ціну можна купити щось набагато дієвіше і навіть не 1 шт.
Якась дурня. В мене лежить без діла цей камінь, дарма витрачені кошти. Заставляла себе ним користуватись 2 тижні кожен день зранку і ввечері, щоб точно для себе зрозуміти, що це НЕ працює. Не витримала більше, бо пахнути на роботі - то не добре, і дряпати своє тіло вже не було бажання :))
Можливо мені попався якийсь неякісний товар, не знаю.- Достоинства:
- Недостатки:
- Дорого, боляче, не виконує своє призначення.
- Таня
Це природній кристал, ще й мало оброблений, тому пошкоджує шкіру. Крім того, цей кристал на основі алюмінію, тільки природнього, а не алюмінію хлоргідрату синт., який міститься в більшості антиперспірантів.
- Дмитрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Удобная форма, захватывает большую поверхность, не выпадает из рук. Со своими функциями справляется. Но по мере смыливания, внутри кристалла есть полости, раковины, он какой то рыхлый. Во время использования эти полости раскрываются и образовывают острые края на поверхности, которые ранят кожу.
До этого пользовался более дешевым кристаллом польского производителя- таких проблем не было.- Достоинства:
- Удобная прямоугольная форма
- Недостатки:
- Рыхлый, крошится
- Татьяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неплохой как экодезодорант, пламался пополам и начал крошиться где то через месяц
- Достоинства:
- Экологичность
- Недостатки:
- Недолговечный, крошиться
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З функцією дезодоранта справляється.
- Достоинства:
- Вистачить надовго.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крутая штука, очень довольна . Жаль что раньше не купила. Максимальная защита в течения дня !! Натуральный состав
- Максим О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дружина каже, що норм штука)))
- Елена Е***Продавец: Rozetka
для мене це незамінна річ, користуюсь більше року, і того кристала ще хватить на пару років, незважаючи на те що я його упустила на підлогу і з одного краю він відколовся. На відміну від інших дезиків, він не перешкоджає виділенню поту, але жодного запаху на протязі дня і жодних слідів на одязі
- Достоинства:
- безпечний, економний у використанні