Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Коврик-пазл термоковрик,6 пазлов 60*90см с плюшевым покрытием, мат детский, пол-пазл теплый , цвет серый

Оценка пользователей 4.74/5
  • Микола Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Чудовий, якісний килимок, велике спасибі!

• Вероніка Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Практичний, безпечний і красивий. Дякую!

• Марія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Чудовий м'який килимок, легко складається

• Дар'я К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

За свої гроші, чудовий варіант, швидко прийшов, легко ріжеться і складається

Достоинства:
    Можна замінити будь яку частину, на балконі тепер тепла підлога
    Недостатки:
    Не дуже зручно пилососити
  • Сергій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Відмінний варіант для дому. Килимок-пазл виявився практичним і зручним

• Валерій Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

чудовий варіант для дитячої кімнати! Дякую!

• Олексій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Дуже задоволений результатом килимка. М'який, зручно складається, виглядає непогано

• Андрій Т***

Чудовий килимок!

Достоинства:
    Недостатки:
    не знайшов
  • Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Завдяки килимку нам вдалося зробити дитячий куточок зручнішим; килимок розклали швидко

• Оксана Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Гарний пазл-килимок. Обрали у рудому і шоколадному кольорі. усім сподобався процес збирання коврика. Боковинки теж знімаються та переставляються. Товста та пружна основа килимка створює приємні відчуття при ходьбі. М'який ворс додає затишку у кімнаті.
    В цілому дітям коврик сподобався

Достоинства:
    виходить товстенький килимок, можна мити окремі блоки, переставляти та замовляти окремо
    Недостатки:
    при збірці дуже лізе покриття, з часом випадіння ворсу зменшується, на обраному кольорі видно смітинки, якщо на килимку стоїть важкий стілець - залишаються вм'ятинки
  • Марк Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

М'яке плюшеве покриття приємне на дотик, дитині комфортно грати та повзати .

• Галина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Якість килимка-пазла жахлива! Плюш "лізе", ворсинки залишаються всюди, а сам виріб зовсім не відповідає своїй ціні. За такі гроші очікувала значно кращу якість. Дуже розчарована покупкою. Не вартує своїх коштів! НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

• Продавец  LUJO

Галино, дякуємо за ваш відгук.

Нам щиро прикро, що килимок не виправдав ваших очікувань. Після отримання звернення ми зв'язалися з вами та надали додаткові рекомендації щодо використання виробу.

Хочемо зазначити, що під час виробництва килимків-пазлів використовується станкова порізка матеріалу, тому на новому виробі може залишатися певна кількість вільного ворсу. Це є нормальною особливістю плюшевого покриття, і перед використанням рекомендується ретельно пропилососити килимок, щоб видалити залишки ворсу після виробництва.

Під час нашого спілкування ви також повідомили, що килимок був подарований іншій людині, і, наскільки нам відомо, подальших скарг щодо якості виробу від користувача не надходило.

Ми поважаємо вашу думку та шкодуємо, що перше враження від товару виявилося негативним. Водночас хочемо зазначити, що дана модель успішно використовується багатьма покупцями, зокрема в дитячих садках, ігрових кімнатах та дитячих центрах, де добре зарекомендувала себе в експлуатації.

Дякуємо за зворотний зв'язок. Ваші зауваження допомагають нам краще інформувати покупців про особливості догляду за виробом. Бажаємо вам лише приємних покупок надалі!

• Андрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Чудовий коврик! Дуже задоволений покупкою!

• Артем К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Хороший коврик, качество на высоте, быстро дома сами собрали

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Сірий колiр – практичний, можно мiксувати з бiлим. Рекомендую!

• Віктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Ідеальний варіант для маленької кімнати. Не займає багато місця, але дитині зручно.

• Марина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Розмір 60×90 дуже зручний. Не громіздкий, але достатньо великий, щоб дитина могла сидіти з іграшками.

• Альона П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Гарний килим, складається дуже легко і цікаво, свої функції виконує чудово, рекомендую

• Василий К***

Гарний килимок, якість хороша

• Аріна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Прикольний плюшевий килимок. Купили племінниці, все підійшло, мала грає на ньому із задоволенням, дуже сподобався!

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Товар відповідає опису, якість чудова, мʼяке та щільне покриття.

• Євген К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Якісний килимок, дитина постійно на ньому грається, все супер

• Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUJO

Килимок супер! Виглядає відмінно!