- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 220 x 240. Цвет: Кремовый
цвет оказался не кремовый, как в описани товара, а серый . Читала предыдущие отзывы, также присылали людям в сером цвете . Жаль, что описание не соответствует действительному цвету.
Представник постачальникаВітаємо!
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що колір виробу не повністю виправдав ваші очікування.
Хочемо звернути увагу, що сприйняття кольору може відрізнятися залежно від налаштувань екрана, типу дисплея, яскравості, контрастності та освітлення під час перегляду фотографій. Саме тому фактичний відтінок виробу може дещо відрізнятися від того, який ви бачите на екрані.
Дякуємо за ваш коментар — він допомагає нам покращувати опис та подачу товарів для наших покупців.
- Юрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 150 x 220. Цвет: Кремовый
Тканина натуральна, дихаюча, не накопичує пил, тому смiливо можно купувати для дитини.
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук та рекомендацію! Нам дуже приємно, що ви оцінили натуральність, дихаючі властивості тканини та її комфорт для дитячого використання
Раді, що виріб виправдав ваші очікування та став чудовим вибором для дитини
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів!
- Владислав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 150 x 220. Цвет: Кремовый
Після багатьох прань залишається м'яким і свіжим. Рекомендую для всієї родини!
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук!
Раді, що простирадло MirSon Бязь 17-0665 Cream Kittens навіть після багаторазових прань залишається м’яким та свіжим
Нехай і надалі тішить вас комфортом!
- Валентин Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 150 x 220. Цвет: Кремовый
Розмір 150х220 зручний для великого ліжка. Рекомендую!
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук!
Нам дуже приємно, що простирадло MirSon Бязь 17-0665 Cream Kittens Вам сподобалося та що розмір 150*220 виявився зручним для Вашого ліжка.
Щиро дякуємо за довіру до MirSon та рекомендацію! Нехай покупка дарує Вам комфортний сон.
З повагою,
Команда MirSon
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 150 x 220. Цвет: Кремовый
Цвет пришел темно серый. Перед оформлением не набрали,хотя я указывала в комментариях.
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 150 x 220. Цвет: Кремовый
Товар розчарував. Колір не відповідає заявленому, якість набагато гірша, ніж очікувалося. За таку ціну сподівалася на краще.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Нам дуже шкода, що товар не виправдав ваших очікувань.
Ми завжди прагнемо підтримувати якість продукції на високому рівні, тож ваш зворотний зв’язок дуже цінний для нас.
Щодо кольору — іноді можливі незначні відмінності у відтінках, пов’язані з особливостями передачі кольору на різних екранах.
Будь ласка, зверніться до відділу контролю якості — контакти вказані на вшивній бірці або на нашому сайті. Ми зробимо все можливе, щоб розібратися в ситуації.