Отзывы покупателей о Комплект постельного белья MirSon Бязь 17-0600 Stripe White Gray 220 x 240 см (2200008048310)

Оценка пользователей 4.25/5
  • Кирило Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Спати комфортно. Раджу !

Щиро дякуємо вам за чудовий відгук про комплект постільної білизни MirSon 17-0600 Stripe White Gray.

Нам дуже приємно, що комплект подарував вам комфортний сон і залишив такі позитивні враження. Саме комфорт, якість тканини та приємні відчуття під час відпочинку є для нас найважливішими.

Щиро дякуємо за вашу рекомендацію. Для нас це найкраща оцінка нашої роботи та якості продукції MirSon.

Будемо раді вашим наступним замовленням і новим відгукам.

• Руслан К***

Подобається, як виглядає, дуже приємний на дотик. Дякую!

Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді, що комплект MirSon Stripe White Gray 17-0600 вам сподобався — і зовні, і на дотик.

Бажаємо вам затишних ночей та приємного відпочинку разом з MirSon!

• Олена С***

Спати в такій постільній білизні одне задоволення, не спекотно, не електризується, добре дихає.

Щиро дякуємо вам за такий приємний відгук! Нам дуже радісно, що постільна білизна MirSon Stripe White Gray дарує комфортний сон — не парить, не електризується та добре дихає. Бажаємо вам ще більше приємних і затишних ночей!

• Валерій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 160 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Якість тканини бажає кращого, місцями є незрозумілі протертості, так якби цю білизну вже використовували років 20. Колір такий блідий що незрозуміло чи то вона така брудна, чи то вона така запрана. Не рекомендую.

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість, кольорова гамма

Доброго дня!
      Дякуємо за відгук!
      Приносимо вибачення за спричинені незручності.Інформацію щодо тканини вже передали її виробнику для покращення якості.
      Нам дуже шкода, що виникла така ситуація і гарантуємо Вам, що ми вирішимо цю проблему у найкоротші терміни. Будь ласка зверніться до нас у відділ контролю якості за контактами, які вказані на вшивних бірках або на офіційному сайті виробника. Компенсація транспортних видатків та Вашого часу ми покриємо повністю. Ще раз перепрошуємо за спричинені незручності, сподіваємося на Вашу лояльність, а ми зробимо все можливе для оперативного вирішення проблеми.

• Ілона М***
    Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Смужка менша в реалі і постіль виглядає темнішою.

Недостатки:
    Не зовсім відповідає фото.

Доброго дня!

Дякуємо вам за відгук та зворотний зв’язок.

Хочемо пояснити, що відтінок та вигляд тканини можуть дещо відрізнятися від фото. Це пов’язано з особливостями кольоропередачі екранів (телефонів, комп’ютерів), освітленням під час зйомки, а також налаштуваннями яскравості та контрасту дисплея.

Щодо смужки — на фото вона може виглядати більш контрастною або ширшою через освітлення та обробку зображення. У реальності ж візерунок може бути більш делікатним і менш вираженим.

Запевняємо, що ми використовуємо реальні фото продукції, однак невелика різниця у відтінках є допустимою.

Дякуємо за розуміння