Отзывы покупателей о Суспензия ProVET Profiline Кокцид антигельминтик для кошек и собак, 5 мл

Оценка пользователей 3.5/5
  • Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 5 мл

Субстанція як со...лі не дуже зручно коли кіт як шило а потім весь в тому чомусь з баночки весь ти сам перейшов на таблетки зручніше!

Недостатки:
    не підійшов
  • Скворцова Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 5 мл

Мені не дуже сподобався(використовувала для профілактики цуценятам,тому про дієвість важко судити),але консистенція жахлива,як соплі,нормально не пепемішується при збовтуванні,важко набрати шприцем. Ну і я нвцідила ледве-ледве 4,5мл,флакон довго був перевернутий,тому певна що це все що там було. Для мене всетеки від кокцидіозуу з українських краще вітомакс фірми.(взяла цей бо вітомаксовського не було в наявності)

Достоинства:
    Відсутність побічних дій. Безпечний
    Недостатки:
    Консистенція,не повний обєм
  • Інна М***
    Продавец: Rozetka. Объем: 5 мл

Беру для профілактики двох своїх котів. Вони в мене швендаються по території, тому краще перестрахуватися. Після використання апетит, настрій, жвавість не погіршилися, тому можу радити

Добрий день! Дякуємо за довіру та вибір бренду PROVET! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся! Бажаємо Вам гарного дня!

• Дарія Б***
    Продавец: Rozetka. Объем: 5 мл

Маю котика та маленьку собаку тож флакона вистачає на обох. Давати просто, проковтнули швидко, результат є – паразитів немає. Настрій та апетит не змінились. Мене цілком влаштовує.

Достоинства:
    дієвий засіб як для котів так і для собак

• Ліза В***
    Продавец: Rozetka. Объем: 5 мл

Я цілком задоволена цим засобом. Мій песик і не зрозумів що йому дали. Виходить що смак приємний. Для малої собачки вистачить на два рази

Достоинства:
    гарна якість