- Павло Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Ajazz FlyingFish. Раскладка: Английская / Украинская
Хороша клавіатура
Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір Ajazz . Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Ajazz !
- Іван А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Ajazz FlyingFish. Раскладка: Английская / Украинская
Все добре, без дефектов, царапин и тд.
Коробка не мятая , всё работает отлично
Советую- Недостатки:
Вітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір Ajazz. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Ajazz!
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Ajazz FlyingFish. Раскладка: Английская / Украинская
Придбала клавіатуру для сина, він давно про неї мріяв. Коли побачила, яка вона наворочена та зручна, скільки у неї функцій, тоді зрозуміла, чому мій підліток так її хотів. І звук її кнопок - то окреме задоволення для вуха. Класна якісна річ, варта придбання. Дуже задоволені!
Добрий день, Наталія! Дякуємо за корисний відгук та вибір Ajazz. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Ajazz!
- валерий ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Ajazz FlyingFish. Раскладка: Английская / Украинская
После мембранной космос
- Достоинства:
- Удобная
- Недостатки:
Добрий день, Валерій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Ajazz. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Ajazz!
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Ajazz FlyingFish. Раскладка: Английская / Украинская
Шукав компактну 60% клаву із незвичайним дизайном. І ось мені попався аджаз, багато бачив оглядів на ці клави і мені вони до вподоби, тому вирішив взяти саме цю модель поки є знижка. В цілому перші відчуття це преміальний продукт, пакування, комплектація та стиль пакування просто на вищому рівні. Збірка, матеріали та відчуття від користування супер, я хоч і не сильно багато користувався такого рівня механіками, але це зовсім інші відчуття. Покупкою вельми задоволений, рекомендую!!!
- Достоинства:
- Пакування, дизайн, відчуття набору тексту, матеріали, ціна
- Недостатки:
Добрий день, Олексій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Ajazz. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Ajazz!