Отзывы покупателей о Магнитный велотренажер для дома Infinito ActivePro Magnetic (маховик 7 кг, пульсометр, до 130 кг, 8 уровней нагрузки)
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
Збирається без якихось великих проблем, для дому підійде, легке кардіо також норм але не більше
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
Він, дійсно, чудовий. Значно перевершив мої сподівання. Кожна складова з якісного матеріалу, що одразу помітно при збиранні. Гарно запакований, що мінімізує ймовірність пошкоджень при транспортуванні. Все продумано.
- Достоинства:
- Якісний, простий і зручний.
- Недостатки:
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
Дуже гарний, працює тихо, складається легко, складала самостійно. Все відправили як і обіцяли. Рекомендую
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
Чудова покупка! Рекомендую.
- Продавец Infinito Shop
Світлана, дякуємо за відгук. Раді, що велотренажер виправдав Ваші очікування. Нехай тренування приносять лише користь для Вас, чекаємо на Вас ще! Вдалих покупок!
- Лариса О***Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
Супер!!! Все працює. Складала самостійно, хоча спочатку переживала, що не зможу впоратись. Але все ок. Все працює. Працює тихо і дійсно, що дуже підходить для людей високого зросту. Якщо щось не зрозуміло у використанні можна використати застосунок "ChatGPT". Мені подобається. Дуже дякую продавцеві, спілкувалися чемно та відповідали на всі поставлені питання. Дякую і всім рекомендую. Зауважень поки не маю.
- Продавец Infinito Shop
Лариса, вдячні за високу оцінку велотренажера та нашого обслуговування! Ми раді, що тренажер підійшов Вам і Ви задоволені, це основне для нас!
Бажаємо вдалих та ефективних тренувань!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
- Продавец Infinito Shop
Сергій дякуємо за високу велотренажера та надане фото, ми раді, що Ви усім задоволені!
Бажаємо Вам вдалих та ефективних тренувань!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
Чудовий велотренажер
- Достоинства:
- Функціонал
- Недостатки:
- Несає
- Продавец Infinito Shop
Сергій щиро дякуємо за відгук та високу оцінку велотренажера! Бажаємо нехай він приносить лише користь, нехай Ваші тренування будуть ефективними і зарядженими на результат! Завжди чекаємо на Вас ще!