Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Магнитный велотренажер для дома Infinito ActivePro Magnetic (маховик 7 кг, пульсометр, до 130 кг, 8 уровней нагрузки)

Оценка пользователей 4.9/5
  • Олександр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop

Збирається без якихось великих проблем, для дому підійде, легке кардіо також норм але не більше

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop

Він, дійсно, чудовий. Значно перевершив мої сподівання. Кожна складова з якісного матеріалу, що одразу помітно при збиранні. Гарно запакований, що мінімізує ймовірність пошкоджень при транспортуванні. Все продумано.

Достоинства:
    Якісний, простий і зручний.
    Недостатки:
  • Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop

Дуже гарний, працює тихо, складається легко, складала самостійно. Все відправили як і обіцяли. Рекомендую

• Світлана К***

Чудова покупка! Рекомендую.

• Продавец  Infinito Shop

Світлана, дякуємо за відгук. Раді, що велотренажер виправдав Ваші очікування. Нехай тренування приносять лише користь для Вас, чекаємо на Вас ще! Вдалих покупок!

• Лариса О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop

Супер!!! Все працює. Складала самостійно, хоча спочатку переживала, що не зможу впоратись. Але все ок. Все працює. Працює тихо і дійсно, що дуже підходить для людей високого зросту. Якщо щось не зрозуміло у використанні можна використати застосунок "ChatGPT". Мені подобається. Дуже дякую продавцеві, спілкувалися чемно та відповідали на всі поставлені питання. Дякую і всім рекомендую. Зауважень поки не маю.

• Продавец  Infinito Shop

Лариса, вдячні за високу оцінку велотренажера та нашого обслуговування! Ми раді, що тренажер підійшов Вам і Ви задоволені, це основне для нас!

Бажаємо вдалих та ефективних тренувань!

• Сергій
    • Продавец  Infinito Shop

Сергій дякуємо за високу велотренажера та надане фото, ми раді, що Ви усім задоволені!

Бажаємо Вам вдалих та ефективних тренувань!

• Сергей К***

Чудовий велотренажер

Достоинства:
    Функціонал
    Недостатки:
    Несає
    • Продавец  Infinito Shop

Сергій щиро дякуємо за відгук та високу оцінку велотренажера! Бажаємо нехай він приносить лише користь, нехай Ваші тренування будуть ефективними і зарядженими на результат! Завжди чекаємо на Вас ще!