- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Размер корпуса: 46. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: White
Дуже задоволена покупкою. Розмір зовній оптимальний для моєї руки, але при цьому екран дає можливість бачити більше, та натискати на дрібніші точки, швидкий, безель працює плавно
- Достоинства:
- Відмінний дизайн, стиль, фунціонал!
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Размер корпуса: 46. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Black
Норм за такі гроші
- Борис К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Размер корпуса: 46. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Black
Годинник супер, виглядає класно на руці, а також можу відзначити відмінний функціонал. Дякую!
- Продавец SmartTrust
Дякуємо за відгук. Вдячні за ваші коментарі та оцінку.
- Кирило М***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Размер корпуса: 46. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Black
Круті, зручно сидять на руці, є всі необхідні функції. Хороше співвідношення ціни та якості. Швидко доставили, дякую.
- Віктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Размер корпуса: 46. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Black
Крутий та багатофункціональний годинник, є все що треба. Мені подобається. Дякую!
- Інна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Размер корпуса: 46. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: White
Працює на всі 100! Хороший гаджет.
- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Размер корпуса: 46. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: White
Дякую. Прекрасний годинник, відповідає опису та очікуванням!
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Размер корпуса: 46. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: White
Годинник просто топ! Я дуже задоволена ним, дуже крутий та корисний гаджет!
- Достоинства:
- працює відмінно ВСЕ!
- Недостатки:
- Михайло Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Размер корпуса: 46. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: White
Відмінний годинник на подарунок! Все супер.
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Размер корпуса: 46. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: White
Успішна покупка. Годинник справний, виглядає дуже круто!
- Антон І***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Размер корпуса: 46. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: White
Подарував дружині годинник. Дуже задоволена.
Якість хороша, виглядає круто, багато корисних штук. Рекомендую! - Аріна К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Размер корпуса: 46. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: White
Годинник гарний та зручний, багато цікавих та корисних функцій, працює без нарікань. Рекомендую!
- Тетяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Размер корпуса: 46. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: White
Відмінний вибір для тих, хто шукає функціональні та стильні розумні годинники за хорошою ціною.