Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Крісло офісне з підставкою для ніг Bonro B-059 сіре

Оценка пользователей 3.89/5
  • Роман М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko

Все Супер. Дитині дуже сподобалося. Зібрали швидко. Якісне і стильне.

Недостатки:
    Нема.
  • Олександр Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko

Відмінне крісло, зібрав за 3 години. Дякую!

Достоинства:
    Якість, швидка доставка.
    Недостатки:
    Ні
  • Руслан Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko

Купував доці на подарунок пі ялинку,доці сподобалося мені теж ,зібрали за 15 хвили ,мої 115кг видержує в любому розкладеному виді, механізм надійний ,ключі для збору не потрібні ,ключ іде в комплекті ,просте надійне крісло .

• Наталя А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko

Получила кресло всё супер спасибо

• Смирнов С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko

Обычное кресло. Со своим предназначением справляется. Симпатичное,выглядит солидно и надёжно.

Достоинства:
    Выглядит надёжным. Регулировка спинки,подушечки,да и просто красивое.
    Недостатки:
    Не заметил.
  • В'ячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko

Приїхало крісло 8-го Липня. При збірці виявилось що відсутня хрестовина, без якої неможливо зібрати крісло. Через вічливу службу підтримки магазину і розетки, мені привезли недостаючу деталь через 9 днів. Судячи з коментарів, це не тільки у мене така проблема. Якийсь людський фактор в магазині все ж таки присутній, бо як можна помилятись при відправці декілька разів поспіль... Покупцям можу лише дати пораду - при отриманні перевіряти наявність всіх деталей звірюючись з інструкцією.

Достоинства:
    відносно недороге
    Недостатки:
    1) був недокомплект деталі 2)Якщо крісло не для дітей, то підставка для ніг зайва, тому що вона занадто коротка.
    • Продавец  BoBko

Щиро дякуємо за Ваш вибір! Будемо раді новим замовленням.Стосовно браку беремо на вирішення

• Аліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko

Крісло приїхало начебто з вітрини або б/у багато подряпин , стан жахливий

• Продавец  BoBko

Перепрошуємо за незручності. Наш менеджер зв'яжеться з Вами, щоб допомогти вирішити ситуацію.

• Алла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko

Крісло непогане на вигляд, замовили а школу, але ми не змогли зібрати його, тому що повністю відсутні елементи з'єднання. Чекаю на реакцію від продавця і чекаємо на доукомплектування.

Достоинства:
    Недороге і на вигляд якісне
    Недостатки:
    Немає елементів кріплення, поки що не можемо оцінити всі переваги.
  • Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko

Прошу продавца срочно отозваться и прислать недостающие детали иначе буду возвращать товар!

Достоинства:
    Кресло по виду красивое, но собрать сразу не смогли - нет колёс!
    Недостатки:
    Не укомплектовано всеми деталями