Отзывы покупателей о Лампочка аккумуляторная для кемпинга лампа светодиодная LED 3 режима свечения светильник с крючком фонарь портативный BRS

Оценка пользователей 4.33/5
  • Вадим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Топ за свої гроші. 3 режими яскраво, дуже яскраво і нічник. Акумулятор тримає довго.

• Віталій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Чудовий портативний ліхтар для кемпінгу, дачі або просто на випадок відключення світла!

• Святослав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Яскравість приємна, не ріже очі. Світлодіоди потужні, світять рівномірно, без мерехтіння.

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Одразу відлетіла деталь, яка закриває порт зарядки. Продавець замінив товар на інший. Але схоже, що ці ліхтарі всі дуже низької якості. Знову те ж саме..

Недостатки:
    Низька якість
    • Продавец  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок.

• Александр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Дуже потужний і яскравий світлодіодний освітлювач. 3 режими (яскравий, середній, нічний) ідеально для різних ситуацій

• Анастасія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Дуже швидко розряджається. Замість заявлених 5 годин тримає заряд максимум півгодини. Має тільки жовтий колір світла. За яскравістю можна порівняти десь з лампою накалювання 60Вт

Достоинства:
    Маленька, зручно брати в дорогу , має гачок
    Недостатки:
    Не тримайте довго заряд
    • Продавец  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок!

• Леся Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

3 режими яскравості (від м'якого світла для атмосфери до яскравого для освітлення зони). Світло рівномірне, не ріже очі.

• Аліна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Лампочка відмінно працює, дуже виручає!

• Сергій Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Лампочка справна, відповідає опису!