- лариса к***Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds
Рекомендую
- Продавец UkrainianFinds
Дякуємо за відгук! Дуже раді, що товар виправдав ваші очікування! Приємного користування!
- Зоряна С***Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds
Рекомендую
- Достоинства:
- З часом побачимо
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds
Перестала вмикатися (і заряджатися) через 3 тижні щоденних використань в коридорі. Викинула і забула, поки Розетка не нагадала залишити відгук. Мабуть мені просто не пощастило.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds
Трохи менша за мою першу але це не заважає їй добре освітлювати кімнату. На витривалість не встигли потестити але працює нормально.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds
Лампа хороша. Працює добре . Нарікань немає .
- Ирина А***Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds
Чудова лампа,всі режими працюють, швидко доставили, дякую.
- Александра К***Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds
Гарна лампа для маленького приміщення, працює добре
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds
Лампа замаленька для такої ціни. Проте, доставка швидка. Лампа працює. В мене вде 2 такого плану є, замовила третю. Меньша. Розміри в описі не пишуть, на жаль.
- Достоинства:
- Ярка, трисає довго
- Недостатки:
- Маленька за розміром
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds
Лампи прийшли робочі. Всі 4 режими. Як буде далі, час покаже
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds
Чудова лампа
- Продавец UkrainianFinds_old
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds
Дякую.Працює в усіх режимах добре.Покупкою дуже задоволена.
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds
приехала, слава богу, целой, светит нормально
если честно, думала она будет чуть побольше, но и так неплохо- Достоинства:
- хорошая лампа
- Недостатки:
- пока что нет
- Продавец UkrainianFinds_old
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds
Лампа просто вогонь! Зручна, легка, яскраво світить, дитина з нею уроки робить навіть! Єдине про що жалкую, що не замовила дві, бо вже немає в наявності:(
- Достоинства:
- Легка, яскрава, зручна, довго тримає заряд
- Недостатки:
- Що замовила лише одну
- Продавец UkrainianFinds
- Оксана М***
Підкажіть чи буде знов в наявності?
- Светлана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds
Дуже задоволена лампою, гарно світить, більше ніж 4 години, зарядка швидка, можна підвісити, можна на стіл поставити, мене повністю задовольнила, я використовую на роботі, освітлює весь магазин. Дякую за якісний товар.
- Достоинства:
- Довго світить
- Павел Т***Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds
Лампа нормальна, вистачає на кілька годин світла, поки вимикають. Встигає заряджатись поки є світло в мережі.
- Станислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds
Почему нельзя было сделать нормальную умную систему преобразования, которая даже при уменьшении емкости аккмулятора выравнивала ток и выдавала одну и ту же светимость? Это же элементарно.
- Достоинства:
- По началу светит хорошо
- Недостатки:
- но через время все меркнет и меркнет
- Продавец UkrainianFinds
Дякуємо за ваш відгук! Ми передамо ваші поради виробнику. Як вказано в картці товару - лампа має 3 режими освітлення, використочуючи не лише самий яскравий, ви можете продовжити час роботи від акумулятора та тривалішу яскравість (на середньому режимі).
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds
Лампа світить добре, тримає заряд впевнено 4 години на середньому режимі. Яскравість хороша. На свою ціну абсолютно норм
- Продавец UkrainianFinds
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds
Працююча лампа. Якість мене задовільняє(товар польського виробництва)
- Достоинства:
- Проста в використанні
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец UkrainianFinds