Отзывы покупателей о Далекомір лазерний GLM50-22 Bosch 0601072S00

Оценка пользователей 2.6/5
  • Андрій Ц***

Не раджу купувати даний далекомір, вийшов із ладу після ~70 замірів, сновна кількість припала на минулий рік, а в жовтні 2025 були його останній замір. Причина не зрозуміла, зробив замір, поклав прилад, після декількох хвилин хотів продовжити виміри, але не судилося, в області батарейок був доволі гарячий нагрів, склалося враження, що щось замкнуло…Не піддається розбиранню та заміни деталей.

Достоинства:
    Певно що ніяких
    Недостатки:
    Робота електроніки, що призвела до виходу із ладу

Добрий день, Андрію.
      Вдячні за Ваш коментар.
      Є певна лінійка вимірювальної техніки яка не розбирається тому не підлягає ремонту та калібруванню.
      Якщо такий інструмент вийшов з ладу під час дії гарантійного терміну - він підлягає заміні на аналогічний прилад. В подальшому рекомендуємо реєструвати інструмент на подовжену гарантію.
      Гарантія від виробника на професійну лінійку інструментів (синя), акумуляторів та вимірювальну техніку 1 рік. При реєстрації на сайті протягом 28 днів з моменту придбання інструменту додається 2 роки подовженої гарантії.
      Інструмент можна зареєструвати за посиланням ссылкаабо встановити додаток PRO360, що доступний в Play Market та App Store. При реєстрації особистого кабінету вам необхідно вказати дані: Я – Споживач, далі обрати Професійний споживач. Дані по інструменту читати тільки з самого інструменту, не з коробки. Обов’язково вибрати країну «Україна». Далі, дані вносити виключно з англійською розкладкою. Ввести артикул ( вказано на шильді інструменту зверху, має 10 знаків). Ввести серійний номер ( вказано на шильді інструменту нижче, має 9 цифр).

• Анатолій Є***

купив у червні 23 року, кілька разів скористався за те літо (разів 5, може), потім він просто лежав без діла. сьогодні мав заміряти кімнати у новій квартирі, але не судилось. думав, може, батарейки погані, тому замінив, але це нічого не змінило - коли вмикаю - на екрані зʼявляється великий червоний знак оклику, після чого далекомір просто вимикається за кілька секунд. судячи з коментарів - така проблема не лише у мене і це не ремонтується. таке собі.

Достоинства:
    щось міряє (міряв)
    Недостатки:
    вийшов з ладу без причини, не підлягає ремонту, практично не користувався

Добрий день, Анатолію.
      Дякуємо за Ваш вибір та відгук!
      Так, на жаль, цей прилад не розбірний та не підлягає ремонту. Можлива лише заміна на новий по гарантії. Якщо Ваш далекомір було зареєсторовано в системі Pro360, рекомендуємо звернутись за телефоном гарячої лінії сервісу БОШ 0 800 50-38-88, співробітники зможуть надати консультацію щодо відправлення інструменту в сервісний центр.

• Денис

Дальномер был куплен в мае 2023 для домашнего использования. За все время было максимум измерений 30. Сегодня решил воспользоваться вновь, но при нажатии на кнопку измерения загорается восклицательный знак на экране и он выключается. При этом если не нажимать измерение а просто ходить по меню он не выключается. Сброс до заводских настроек ничем не помог. Заряд батареек полный и замена батареек тоже не помогла. Гарантия как я увидел тут в комментариях 1 год, т.е. теперь возможный ремонт придется оплачивать... Впервые разочарован техникой бренда Бош... Дальномер не падал и не нырял, практически не использовался и лежал на полочке в своем чехле и такой результат...

Добрий день, Денисе.
      Вдячні Вам за Ваш відгук!
      Дуже прикро що Ви зіштовхнулись з подібною ситуацією. Якщо виникли технічні проблеми з інструментом, рекомендуємо звернутись за телефоном гарячої лінії сервісу БОШ 0 800 50-38-88, співробітники зможуть надати консультацію щодо відправлення інструменту на діагностику.

• Денис

Шановний представник бренду, і мені прикро, тому що коли я подзвонив на наступний день у вказаний вами колл центр, мені відповіли що ця модель не ремонтується, на неї немаї запчастин і відповідно нічого зробити не можуть... тобто я можу цей дальномір або викинути або залишити собі на пам'ять як сувенір і свідчення того що деякі інструменти краще купляти одноразові китайські за 10долл і у разі поломки викинути і купити інший такий самий ніж купляти гарний і "надійний" на роки від світового бренду на який в мене ніколи не було нарікань чи то інструмент чи то побутова техніка і через рік його викидати :)

• Александр Н***

Так шо, так і не відремонтував?

• Александр Н***

Отримав, апарат гарний, але нема гарантійки в коробці, співробітник розетки мене переконував що вона непотрібна, але є сумніви, єслі що то верну на протязі 14 днів.

Достоинства:
    Доставка халявна
    Недостатки:
    Нема гарантії
    • Александр Н***

Короче, офіційної гарантії бош небуде бо нема гарантійки, розетка погана, не рекомендую. Завтра ця указка поїде назад.

Олександре, добрий день.
      Дякуємо за ваш вибір.
      Чек від магазина Розетка надає право на гарантійне обслуговування інструментів компанії Bosch, тому, якщо необхідно буде звернутись до Сервісного центру, чека про покупку буде достатньо.
      Також можемо повідомити, що гарантійний талон не вкладається в коробку з інструментом, а надається дилером окремо, в момент продажу інструменту споживачу.
      Вдячні вам за звернення.

Добрий день, Олександре!
      Вдячні за Ваш відгук та вибір!
      Дійсно, при покупці електроінструментів компанії БОШ на Розетці, для гарантійного обслуговування, достатньо мати чек від Розетки.

• Олексій

Для цілей ремонту все ок. Зручне меню, пристойний набір функцій. Проте якщо вам потрібно часто міряти відстані більше 20 метрів, можливо подивитись на більш дорогі моделі. Я міряв на 45 метрів, але не з першого разу. Ну і зверніть увагу, особливо якщо з зором проблеми, або міряти треба на вулиці, що на великій відстані можна не побачити цятку лазера. Є моделі з окуляром для цього.

Достоинства:
    Відносно недорого, функціонально. На дистанціях до 20 метрів все супер.
    Недостатки:
    На максимальних відстанях іноді не з першого разу міряє.
  • Дмитрий Д***

Беспроблемное использование

Добрий день, Дмитре.
      Дякуємо за Ваш вибір та відгук!

• Andrey
    Продавец: Rozetka

непонятно почему не отображает точку на здании на расстоянии 25м (но замер производит), детская лазерная указка точку дает а проф инструмент нет...

в помещении все норм, точку видно хорошо.

Достоинства:
    да вроде работает
    Недостатки:
    при работах на улице не видно точку вдалеке
  • Олександр
    Продавец: Rozetka

Зробив декілька замірів, поклав на полку, за тиждень батарейки розрядились. Поставив ще одну пару, така сама ситуація. Зайшов в меню, обнулив налаштування до заводских... девайс потух і більше не на що не реагую. Везу в сервіс.

Достоинства:
    точність вимірів, багато потрібних функції
    Недостатки:
    розряжає батарейки за тиждень при мінімальному використанні
    • Ігор

Просто потрібно виключати

• Олександр

звичайно, Ігоре, я його вимикав , згідно інструкції

• Ігор

В мене працює на хороших батарейках декілька місяців. Проблем не має Просто відмінна штука. Займаємося штукаркою.

Продавец: Rozetka

чудовий варіант для тих, хто займається будівництвом.Порахувати швидко обєм чи площу для стяжки чи штукарки. По перше великі цифри, міцний корпус, рахує площі і відстань і ще багато інших налаштувань . Приємно в руці . Обрезинений, тобто апарат мощь

Достоинства:
    найкращий дальномір на ринку
    • Andrey

ну насчет найкращий вопрос очень спорный, при работе на улице точку не видно