Отзывы покупателей о Умные часы Lexego HD8mini 40 мм смарт часы для спорта и фитнеса 1.29" трекер с GPS навигацией и мониторингом пульса и сна Pink HD8mini-40P

• Надежда С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Размер корпуса: 40. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Pink

Все чудово!!

• Олена П***

Чудова якість годинника

Достоинства:
    Гарний
    Недостатки:
    • Продавец  SmartTrust

Щиро вдячні за відгук! Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти отримували тільки позитивні емоції

• Карл Р***

Все удобно и просто, функции работают отлично

• Никита Ф***

Дуже зручний гаджет, все працює як треба.

• Рудая Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Размер корпуса: 40. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: White

Стильний та зручний. Можна відповісти на дзвінок і зателефонувати. Поки подобається все. Дякую Розетці за швидку доставку.

Достоинства:
    Ергономічний, добре виглядає на руці.
    Недостатки:

• Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Размер корпуса: 40. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Купував як перший смарт-годинник і не розчарувався. Окрім фітнес-функцій, він дозволяє встановлювати додаткові додатки (погода, калькулятор тощо). Дякую!

• Єгор В***

Купив для доньки, щоб вона завжди займалася спортом і використовувала всі необхідні технології. Годинник чудово підійшов, дякую!

Дякуємо за відгук.
      Раді, що годинник підійшов і відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування.

• Денис П***

Компактний та легкий, зручний для щоденного носіння та спорту.

• Дмитрий Г***

Результат перевершив очікування: маршрут фіксується без помилок, дані про темп і дистанцію точні. Дякую!

• Іра К***

Годинник в білому виконанні виглядає стильно та сучасно, дуже легкий та зручний

• Олена К***

Класний мінімалістичний годинник, виглядає супер і чудово допомагає у спорті!

• Марина П***

Як швидко розряджається?

• Борис Б***

Годинник чудово справляється зі своїми завданнями. GPS точний, трекінг прогулянок та пробіжок без накладок.

• Яна Д***

Дійсно розумний хороший годинник, мені сподобався. Дякую!

• Ірина В***

Класний годинник, я дуже задоволена, прекрасний та справний гаджет! Рекомендую до покупки.

• Олексій З***

Чудовий годинник, працює чудово, функції всі справні.