- Віталій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TakeUp. Молния: Боковая. Цвет: Olive
Не купуйте, ця з****а не дихає взагалі, просинаєшся наче в баню сходив, щелестить не можливо заснути. Г******й товар не відповідає ціні.
- Недостатки:
- Парить, шелестить, не комфортний
- Продавец TakeUp
Доброго дня, Віталій. Дуже прикро що у вас залишились негативні враження від використання нашого спального мішка. Цей спальний мішок має утеплювач який складається з пустотілих мікро волокон, щільністю 250 г/м- це достатньо теплий спальний мішок. Ми радимо використовувати його за призначенням і притримуватись деяких правил використання, а саме спати в спальному мішку одягнутому в термобілизну. Якщо поверх термобілізни буде ще якийсь шар верхнього одягу- то це буде погіршувати проникнення повітря і потовідвідення. Користуйтесь з задоволенням і дотримуйтесь правил використання і температурних показників.
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Молния: Боковая. Цвет: Olive
Звичайний середньогабаритний спальник. Якщо військовий, десь ближче до тилу, типу мінометка чи бпла, то нормально. При 10 голяка в ньому цілком тепло, а враховуючи, що на позиції всі одягнені сплать, то згодиться і для нижчих температур. Якщо в піхоті чи тим паче штурмовик, то лажа, бо завеликий, треба декілька раз випрати і затягати щоб став як тряпка тоді можна і до рюкзака пристебнути) для кемпінгу, не знаю...)
- Достоинства:
- Відносно теплий, відносно не габаритний, колір, нормальна блискавка, нормальна ціна. Беру не вперше.Якщо за км2 від фронту то нормально.Якщо підвоз до позиції, то нормально. Газовий балон для кемпінгу
- Недостатки:
- Якщо ти береш на нуль, то враховуй, що він трохи завеликий.Знизу фото(спальник і рюкзак 20л)І трохи шумний.Це ж не тряпка м'яка (хоча якщо постійно гасять, постійно рух і запалена позиція, то байдуже)
- Руслан
Це самий чудовий комент!
- Юрий З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Молния: Боковая. Цвет: Olive
Мені дуже подобається!!! Дуже зручний спальник.
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Молния: Боковая. Цвет: Olive
1.блискавка дебела і прошита добре
2.не жаркий- Достоинства:
- Не жаркий,міцний тобто не порвався за неділю, користуючись два місяці кожен день.
На перший взгляд не поганий
-широкий,як ковдра.
-застібка масивна як буде працювати подивимось.- Недостатки:
- Обьемний це не дуже зручно.
- Юрий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Молния: Боковая. Цвет: Olive
Хороший за свои деньги
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Молния: Боковая. Цвет: Olive
Купив "про запас". Не було в мене з чим порівняти, але мені все сподобалось. Бачу, що виробник виправив усі зауваження, що писали покупці. Після нашої Перемоги буду у походах і на рибалці використовувати.
- Достоинства:
- зручний, приємний на дотик, великий
- Недостатки:
- поки що не виявив
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Молния: Боковая. Цвет: Olive
Взяв третій. Добра якість.
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Молния: Боковая. Цвет: Olive
Все чудово, по опису збігається, спальник відносно теплий , я очікував гірше.
Особливо порадував подарунок, Велике Дякую!)- Недостатки:
- Федченко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Молния: Боковая. Цвет: Olive
Іде зразу з непрацюючою змійкою
- Недостатки:
- дуже низька якість
- ЛюбаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Молния: Боковая. Цвет: Olive
Гарний спальник
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Молния: Боковая. Цвет: Olive
Замок розійшовся з першого разу, вся середина непрострочена. Задумка гарна - реалізація ...
- Представник бренду
Доброго дня Олександр. Вибачаємось за бракований спальний мшок. Блискавку замінили більш якісною. Ви можете зв'язатися через сервіс Розетка, ми обміняємо вам на новий спальний мішок.
- ІгорПродавец: Rozetka. Молния: Боковая. Цвет: Olive
Спальні дуже теплий, гарний колір, не займає багато місця. Бажано поставити двусторонню блискавку.
- Достоинства:
- Гарна зовнішня тканина, теплий
- Недостатки:
- Блискавка
- Оксана К***Продавец: Rozetka. Молния: Боковая. Цвет: Olive
Швачкам має бути соромно, сиджу перешиваю майже весь спальник, блискавка якісна, але пришита..., я перепрошую, але ТАК працювати не можна.
- Достоинства:
- Зовні нормальний
- Недостатки:
- Необхідно усувати недоліки швачок