Отзывы покупателей о Маска для сна Xiaomi Dreamlight 3s 3D универсальна из дышащего материала Серого цвета
- Ігор Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Давно хотів зручну маску для сну, бо звичайні часто тиснули на очі. Ця дуже сподобалась, м’яка, легка, приємна до обличчя і добре перекриває світло, не тисне на очі, а ремінець зручно регулюється і не сповзає. Покупкою задоволений.
- Недостатки:
- Не знайшов
- Леонід О***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Користуюся маскою вже більше місяця, дуже подобається
- КірілОтзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Товаром задоволенний
- Достоинства:
- досить зручне, добре закриває світло, гарно виглядає
- Недостатки:
- поки не знайшов
- Кирило А***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
По відгукам всі пишуть що вона прекрасна а по факту нереально незручна,край маски на носі має дуже жорстку тканину яка врізається прямо в ніс,не приймає форму як розповідають фантазери.Викинуті на вітер гроші
- Достоинства:
- Крута назва "XIAOMI"
- Недостатки:
- Вся конструкція та надзвичайно незручний неприємний матеріал маски а саме вархній шар та края маски
- Кирило А***
Доповню відгук,обрізав края маски в районі над носом,ту грубу частину яка на ніс давила,стало норм але це ж крінж,поставив би 3 бали,раджу перевіряти її прямо на пошті,міряти дивитися чи не тисне вона.
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Суперська річ — реально рятує мій сон. Матеріал дуже комфортний і дихаючий, світло не пропускає взагалі, тож засинати з нею — одне задоволення, однозначно вартує кожної копійки!
- Достоинства:
- Тканина неймовірно ніжна й приємна до тіла, на голові майже не відчувається
- Микита Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Все добре, товар якісний
- Достоинства:
- М'яка та приємна, не давить на очі
- Недостатки:
- Не знайшов
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Товар соответствует описанию
- Достоинства:
- Не оставляет просветов возле носа, полная темнота даже смотря на солнце
- Недостатки:
- Не заметил
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Маска просто супер. Якщо хтось вагається брати чи ні, однозначно беріть.
- Солосенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Замовляли маску для сну, отримали вчасно, все сподобалось і якість і оперативність відправки, тепер мій сон став ще кращий , дякую вам
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Маска приємна на дотик,добре прилягає до шкіри.Мʼяка та легка.
- Валерія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Покупка вдала. Маска дуже м'яка, приємна до шкіри та добре закриває очі від світла. Особливо сподобалося, що вона не тисне на повіки і в ній комфортно спати навіть на боці. Ремінець легко регулюється, тому маска добре тримається всю ніч. Зараз користуюся нею практично щодня.
- Костянтин О***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Блокує світло і комфортно сидить.
4 тому що мала неприємний хімічний запах. Після легкого прання все ок - Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Маска супер. Матеріал дуже приємний до обличчя, пошита якісно, на голові сидить комфортно і не тисне. Функцію блекауту виконує на всі 100%. Доставка швидка, усім задоволений.
- Достоинства:
- Ціна, ергономіка, матеріали.
- Кирило К***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Хороша та зручна маска для сну. М'який матеріал, не тисне на очі завдяки 3D-формі й добре блокує світло. Ремінець легко регулюється, тому маска комфортно сидить на голові. За свою ціну Xiaomi Dreamlight 3S — чудовий варіант для комфортного сну.
- Достоинства:
- Дуже зручна, м'який матеріал, повністю блокує світло, висока якість.
- Євгеній О***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Легка, комфортна, повністю блокує світло, всередині на очі нічого не тисне. Незважаючи на те, що в мене ніс кривий і з горбинкою, маска все одно сидить гарно і не тисне на ніс (всі попередні в області кривизни пропускали світло і тиснули).
- Достоинства:
- Ціна, якість, дизайн
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Світла зовсім не видно, я рада
- ТьомаОтзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Маска як на мене дуже зручна, виконана по технологія яка максимально повторює рельєф обличчя, тобто є анатомічною.
Мав декілька масок до цієї - незрівнянно. Реально рівень. Рекомендую - Ігор Х***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Очень быстро отправили и доставили. Клас!
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
В маске спать комфортно, не давит, не мешает, в маске не жарко, свет не пропускает, очень даже хорошая маска
- ReturnalОтзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
доволі гарне пакування, недорого, якісний матеріал, рекомендую до покупки.
- Достоинства:
- гарне пакування, приємний матеріал
- Недостатки:
- пока не знайшов
- Анастасія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Дуже сподобалася ця маска. М'яка, легка і зовсім не заважає під час сну. Особливо сподобалося, що вона не тисне на очі, як це було з моєю старою маскою. Світло перекриває добре, тому засинати стало набагато комфортніше. Матеріал приємний до шкіри, а ремінець не передавлює голову. Користуюся майже щодня вже кілька тижнів і покупкою повністю задоволена.
- Продавец MirJim
Велике спасибі за ваш відгук! Дуже раді, що покупка принесла позитивні емоції. Якщо буде потреба у консультації - завжди готові підказати. Усього найкращого!
- Іван Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Після покупки став рідше прокидатися серед ночі. Приємно здивувала зручністю та комфортом.
- Продавец MirJim
Дякуємо, що обрали наш магазин і поділилися враженнями! Нам дуже приємно отримувати такий зворотний зв’язок. Звертайтесь, будемо раді допомогти. Гарного дня!
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Брав в дорогу, але тепер користуюся нею і вдома. Зручна річ.
- Продавец MirJim
Щиро вдячні за ваш відгук. Приємно, що ви поділилися своїми враженнями. Ми завжди намагаємось забезпечити належну якість товарів та сервісу.
- Арсеній Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Хороший варіант для тих, хто працює позмінно і спить вдень, маска не парить навіть у теплу погоду, ремінець легко регулюється і не тисне на голову. Свою задачу виконує на відмінно.
- Продавец MirJim
Дякуємо за приємний відгук та довіру до нашого магазину! Нам дуже радісно, що покупка вам сподобалась. Якщо виникнуть будь-які питання - із задоволенням допоможемо. Гарного вам дня!
- Віктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
В цілому ок але є нюанси. На літо занадто тепла. На зиму було б чудово. За таку ціну можна було б краще зробити.
- Достоинства:
- Мʼяка
- Недостатки:
- 1 ремінець, через це суниться у вісні. На великий ніс прилягає не плотно.
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Гарно прилягає до обличчя і не пропускає світло. Клас!
- Валерій К***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Купив через часті поїздки. Тепер без цієї маски взагалі не подорожую.
- Продавец MirJim
Дякуємо, що поділилися враженнями! Для нас дуже важливо знати, що ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову. Гарного дня!
- Михайло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Після покупки став значно швидше засинати. Дуже задоволен.
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Удобная маска, спать на боку не мешает
- Достоинства:
- Не пропускает свет
- Продавец MirJim
Дякуємо за теплі слова! Нам важливо, щоб кожен клієнт залишався задоволений. Якщо виникнуть питання - пишіть, із радістю відповімо. Гарного вам дня!
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Загалом все подобається
- Достоинства:
- Добре поглинає світло
- Недостатки:
- Трохи пропускає біля носа
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Маска виконує свою роботу, мінусів немає
- Єлизавета Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Сподобалося як маска виглядає, світло не пропускає зовсім, приємна до обличчя.
- Достоинства:
- Якість, комфорт, затемнення 100%, не спадає
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Маска дуже м’яка і комфортна, не тисне на очі та не залишає слідів на обличчі. Сподобалось, що всередині є простір для очей, тому немає відчуття, ніби щось постійно давить на повіки. Світло блокує дійсно добре. Тепер беру її не тільки вдома, а й у поїздки. Для мене це одна з тих покупок, яка здається дрібницею, але реально робить сон набагато комфортнішим. Дуже задоволений якістю та зручністю.
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Якісна, зручна маска. Як і всім маскам, на мій погляд, не достає подвійної лямки, щоб не з'їжджала під час сну. Але з тих шо я купляла в цьому ціновому сегменті – найкраща. Дійсно очам не заважає
- Достоинства:
- Якість, м'якість, простір для очей/вій
- Недостатки:
- Як завжди не вистачає подвійної лямки
- Продавец MirJim
- Геогрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Маска добре підійшла для мого обличчя, мені сподобалося.
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Черный
Маска топчик
- Продавец MirJim
Щиро дякуємо за ваш коментар. Ми цінуємо думку кожного клієнта та завжди працюємо над тим, щоб сервіс залишався на належному рівні. Звертайтесь, якщо виникнуть питання.