- Василь С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛаваТоварів. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Чудовий товар
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛаваТоварів. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M
Дуже дякую за швидку доставку. Підгузки трусики використою для своєї особливої дорослої дівчинки. Так як вона не розмовляє я майже постійно не вгадую коли їй потрібно в туалет. Тож ці підгузки трусики дають впевненість що все буде сухе і чисте. Замовлятиму знову. Дякую!
- Достоинства:
- Захист від мокрого одягу. Акція на нижчу ціну.
- Недостатки:
- Невеличкий недолік, трішки у нас протікають. Але це із іншими теж підгузками стається. Тож потрібно просто прстійно контролювати рівну посадку на тілі.
- Виталий.Отзыв от покупателя. Продавец: ЛаваТоварів. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Нормально.
- Достоинства:
- Удобно.
- Недостатки:
- Пока нет.
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛаваТоварів. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Отличные подгузники! Справляются даже ночью 10- 11 часов
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛаваТоварів. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Краще підходе для жінок, для чоловіків вузька передня частина
- Достоинства:
- Краще ніж без памперса
- Недостатки:
- Не значні
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛаваТоварів. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Підгузки майже на рівні нічних.
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛаваТоварів. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: XL
Брала XL для бабусі. Високі в талії, не протікають, розмір підійшов добре. Буду брати ще.
- Достоинства:
- Високі на талії
- Недостатки:
- Людмила Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛаваТоварів. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M
Дякую вам дуже зручні ще буду заказувати
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛаваТоварів. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M
Підгузки,хороші,особливо на ніч,бабуся задоволена.
- Достоинства:
- Легкі у користуванні.
- Недостатки:
- Виктория С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛаваТоварів. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Розмір М виявився замалим, натомість у інших виробників завжди беру М.
- Недостатки:
- маломірить
- Виталий.Отзыв от покупателя. Продавец: ЛаваТоварів. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M
Хорошие. В следующий раз надо брать размер "L".
- Недостатки:
- Лариса Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛаваТоварів. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: M
Хороші памперси.
Витримують ніч. Швидка доставка- Достоинства:
- Хороша якість
- Недостатки:
- Наразі не відчула.
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛаваТоварів. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Придбали перший раз ці підгузки-трусики дідусеві, цілком задоволені, вони мʼягкі, достатньо високі (на відміну від інших брендів), всі характеристики співпадають. Рекомендую.
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЛаваТоварів. Количество в упаковке: 30. Размер подгузников: L
Дуже добрі
- Достоинства:
- Ціна, якість