Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Клавіатура Vinga KBG839 Black

Оценка пользователей 4.36/5
  • Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская

Ще у 2020 році у мене була задача, знайти клівіатуру просто з білою підсвіткою, без RGB. Не типу геймерську, не механічні. Просто клавіатуру до ПК, але з підсвіткою.
    І на той час ця клавіатура була найкращим варіантом під мої задачу.
    Хід клавіш може здатись високим, але то діло звички, я без проблем працюю на ній, а потім сідаю на крісло і продовжую на macbook 2019 з ще їхньою "метелик" технологією, де хід клавіш ще менший ніж у сучансних macbook.
    У ось в кінці 2023 потрібно було зібрати ще ПК для дружини, і в цей раз я багато не шукав, а знову взяв цю же клавіатуру. І доречі на новій звук клавіш тихіше, ніж на моїй з 2020. І так, вона не тиха.

І так, фарба трохи стирається, але то не дуже критично, за таку ціну. Додаю фото своєї клави з 2020.
    Індикатори num, caps... дуже яскраві. І так я як на постійні основі користуюсь увімкненим nun, то я просто заклеїв його частиною чорного скотчу.

• Павел Ж***

Хорошая, надёжная,

• Андрей

Откровенно говоря, ожидания были хуже, чем получилось. Что касается подсветки, то она очень приятная и не раздражающая, есть возможность регулировки или полного ее отключения. Клавиши широкие и мягкие, нажатие тихое и приятное, рукам удобно работать с этой клавиатурой. Даже если со временем краска начнет стираться, то за доллар можно заказать наклейки.

Достоинства:
    Все
  • Марія

Я в захваті від цієї клавіатури. Приємна та ненав'язлива підсвітка, тихий та м'який хід клавіш. Демократична ціна. Працювати одне задоволення.
    Рекомендую.

Недостатки:
    Не знайшла
  • Олександр М***

Купив для старого ПК, дуже файно, що підсвітка відключається після відключення ПК - на дешевих клавах такого нема. Дуже дякую, все файно!
    Фірма Україна, зроблено у Китаї. Все ок

Достоинства:
    Ціна-якість, мені сподобалось
    Недостатки:
    нема
  • Олександр С***

за такі гроші клава супер, тиха, підсвітка ярка, але очі не ріже удобно друкувати , на вигляд коасна і стильна, але курсор грати неудобно, а на повсяк день без проблем і якщо грати клавішами то теж супер, користуюсь пару днів

Достоинства:
    за такі гроші супер
    Недостатки:
    курсором ігри грати проблемно
  • Анатолий К***

Гарна клавіатура, м'яка, тиха

Достоинства:
    Якість, дизайн, ціна
    Недостатки:
    Не виявив
  • Дмитро Я***

Цілком задоволений

Достоинства:
    Зручна, важка і тому не ковзає, підсвітка з регулюванням яскравості, досить тиха, хід клавіш відчутний
    Недостатки:
    Хотілося б трохи більший кут нахилу
  • Світлана Ш***

Клава прикольна ,для домашнього користування якраз ,кнопочки натискаються легко та безшумно як на мою думку,чотки дизайн ,довгий шнур те що треба.

Достоинства:
    Підсвітку можна виключать є кнопочка
    Недостатки:
    Поки немв
  • Андрей М***

Ціна і якість влаштовує, підсвічування шикарне

• Юрій Р***

Дуже якісна!!!!В мого сина люба друга клавіатура не витримує і одного місяця,а ця вже сьомий!!!!

• Александр

На диво непогана клавіатура, клавіши прожимаються прогнозовано, довгі клавіши (пробіл та шифт) також жмуться гарно навіть при натисканні по краям.
    Однорідна підсвітка зі змінною яскравістю. (не розумію навіщо зараз майже всі клавіатури як світлофор роблять)

Зовнешній вигляд бів би супер якби не металева пластина прикручена шурупами які видно :) скоріше за все для жорскості кострукції зроблено, але кращеб всередину її запхали

Достоинства:
    підсвітка однорідна, довгі клавіши прожимаються рівномірно, доволі якісно
    Недостатки:
    дізайн , металева пластина прикручена гвинтиками.
  • Анна

Гарна клавіатура за невеликі кошти.
    Все працює, приємний оку дизайн, не нав'язлива біла підсвітка. Кнопки не шумні і швидко реагують

Достоинства:
    Ціна, вигляд, функціонал
    Недостатки:
    В порівнянні з попередньою клавіатурою - ніби як зависоко розташовані кнопки над повернею через мембрану.
    Спершу трохи дивно - ніби йдеш по високих сходах, тільки пальцями) Але швидко звикається
  • Павел Ж***

Спасибо за оперативность!!!! Работает отлично!!!Рекомендую!!!!

• Назарий А***

Доставили быстро, тихая как я и хотел, сборка вроде норм, светодиодная лампочка режет глаза но это не проблема, а так топ за свой деньги!

Достоинства:
    Топ за такие деньги, быстро доставили, подсветка.
    Недостатки:
    Светодиодная лампочка выжигает глаза
    • Дима С***

Заклей или положи на его чтото

• Владислав

Отличная клавиатура за свои деньги. Немного высоковатая, по сравнению с моей старой dell, но это дело привычки. Подсветка белая нейтральная, с тремя уровнями яркости.

Достоинства:
    Подсветка. Простота и надежность
    Недостатки:
    За месяц использлвания не обнаружено
  • Татьяна Н***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская

Замечательная клавиатура в своём сегменте. Имеем приятный ход клавиш и звук нажатия. Подсветка яркая, но. при этом же не слепит в полной темноте. В меру тяжёлая, не ёрзает по столу. Длины кабеля хватает с запасом для подключения к системнику. Не плохой вариант даже на подарок.

Достоинства:
    Не навязчивая подсветка
  • Сергій

Товар прийшов запакований у стандартній коробці . За таку ціну дуже приваблива клавіатура . Хід клавіш дуже тихий . Основне що пробіл нажимається рівномірно, не заліпає. Підсвітку радує око . Не яскрава . Важка , не скользить по столі.

Достоинства:
    Підсвітка, плавний хід клавіш
    Недостатки:
    Шнур usb звичайний. Усталений був би кращий.
  • Геннадий К***

Отличная клавиатура. Давно искал клавиатуру с подсветкой именно белого цвета и регулировкой яркости. Приятно работать ночью.

Достоинства:
    Отличная не раздражающая цветами белая подсветка с регулируемой яркостью. За такие деньги просто супер! В конструкции присутствует металл (алюминий :) ), поэтому имеет достаточный вес, чтобы не ерзать по столу. Т.е. это очень удобно для любителей быстрой печати.
    Недостатки:
    Для себя не нашел. Но если вы любите пожрать и попить над клавиатурой - то, поверьте мне, там есть куда принять все ваши крошки и чашки кофе. :) :) Но! Приятная новость - ножки клавиш весьма высоки и вы останетесь довольны работой своего пылесоса, если что.
  • Олександр Б***

Живуча, зручно прибирати, не займає багато місця

• Євген

Користююсь від 11 лютого 2021 до сьогодні працювала безвідмновно, почали залипати клавіші після 5 років щоденного користування

Достоинства:
    Надійна, довго прослужила
  • Богдан Ш***

Хороша клавіатура

Достоинства:
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Ярослав Б***

Гарна клава. Нарікань немає.

• Микола Ч***

все добре працює, підсвітка суперова не їдюча

• Павел Н***

Норм

• Андрей М***

Клава сподобалась, якість влаштовує,підсвічування шикарне

• Артур

Приятная клавиатура, очень нравится

Недостатки:
    Не обнаружил
  • Руслан

Хороша клавіатура,поки що все подобається

• Артем

НЕРЕАЛЬНО КРУТА КЛАВА!
    Я людина яка любить щоб все було чітко, і саме в цій клаві все так і є

Достоинства:
    Надійна, підсвітка не ріже в очі, все працює бездогано, вага збалансована та стоїть надійно
    Недостатки:
    Не має
  • Дубинин И***

Покупал такую
    же, где то года два назад, работает как новая, Состояние идеальное, рекомендую!

Достоинства:
    Стильная, качественная, плюс есть подсветка, легко чистить и ухаживать
    Недостатки:
    не нашел
  • Петр Д***

рЕКОМЕНДУЮ

• Иван А***

10/10

• Влад Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская

заказал клавиатуру вечером, на следующее утро отправили и пришла через 1 день. Подсветка хорошая яркая глаза не режет, пришла без всяких браков. Кнопки тихие приятные, все клавиши работают, денег своих стоит это точно! Рекомендую!

Достоинства:
    подсветка, доставка, клики, качество
    Недостатки:
    высокая для меня, как другим незнаю.
  • Сергей П***

Гарна клавіатура за свої гроші, підтримуємо українське!

Достоинства:
    Стильна, гарна підсвітка.
    Недостатки:
    Пока немає
  • Максим Б***

Пользуюсь 8 месяцев, в целом все устраивает, проблем не обнаружил, разве что довольно маркая металлопластина но не критично

• Валентин

Идеальна, 10/10