- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Купувала чоловікові у подарунок, він у захваті)
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за відгук та вибір продукції HATOR. Бажаємо приємного користування!
- Альона Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Брала на подарунок сину, його сподобалася клавіатура
- Ярослав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
За таку ціну прям максимально зайшла ТОП ЗА СВОЇ КОШТИ
Перед цім була теж не дешева Razer BlackWidowV3 TKL Razer Green
Порівняно з цією на Hator приємніше набирати текст і натискання більше відчувається, але це таке кожному своє, і Hator тихіше на багато- Достоинства:
- Безпровід, шумка моя повага! Дуже зручна
- Недостатки:
- Нема ПО як би сказати відразу з коробки
Якщо в процесі користування виникнуть запитання, Ви можете звернутися до технічної підтримки на сайті hator.gg.
Бажаємо приємного та комфортного користування!
- Антон Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Клавіатура мені сподобалася. Хороші матеріали, користуватися приємно. Автономність не висока, але зійде. А ось свитчі... Клавіатуру купив у вересні, і ось нещодавно деякі кнопки стали спрацьовувати не з першого разу, іноді по 3-4 рази поспіль доводиться натискати, щоб спрацювала. Іноді дуже рідко спрацьовує подвійне натискання при фактичному одноразовому натисканні на кнопку. Як лікував: виймав свитчі, розбирав, заливав спиртом, сушив дуйкою, змащував та збирав. І свитчі почали працювати як нові. Самі свитчі гарної якості, але HATOR, ви в описі вказуєте, що свитчі змащені при виробництві, але в них сухо як у пустелі! Навіть слідів старого мастила немає. Я вже під лупою дивився, щоб мастило там роздивитися. До покупки рекомендую тільки якщо ви готові періодично обслуговувати свитчі. Якщо ні – краще купіть мембранку, це сама безвідмовна річ.
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за вибір продукції HATOR.
У цій моделі використовуються механічні перемикачі із заводським змащуванням. Водночас інтенсивність використання та зовнішні чинники можуть з часом впливати на тактильні відчуття. Підтримка Hot-Swap у Rockfall 3 дозволяє за бажанням легко обслуговувати або замінювати перемикачі, що ви, власне, і продемонстрували на власному досвіді.
Якщо в процесі користування у вас виникають питання щодо роботи клавіатури або окремих елементів, ви можете звернутися до сервісного центру напряму через форму зворотного зв'язку на офіційному сайті HATOR, де у межах гарантійного терміну передбачені безкоштовна діагностика та обслуговування відповідно до встановленого порядку.
Дякуємо за зворотний зв’язок — він важливий для нас і враховується надалі.
- Александр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Поки що не замовляв цю клавіатуру. Має сенс міняти, якщо в меге Hator Signature Edition 2?
- Достоинства:
- Не знаю
- Недостатки:
- Не знаю
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за інтерес до продукції HATOR.
Rockfall 3 Mecha TKL є подальшим розвитком серії Rockfall. Клавіатура підтримує користувацькі прошивки QMK з налаштуванням через інтерфейс VIA, що відкриває широкі можливості персоналізації клавіш, макросів і функцій.
Клавіатура підтримує три режими підключення: дротовий USB, бездротовий 2.4 ГГц та Bluetooth. Також у моделі реалізовано підтримку гарячої заміни перемикачів з можливістю їх комбінування, конструкцію Gasket Mount та багатошарову систему шумозаглушення, що впливає на відчуття під час набору та акустику клавіатури.
Доцільність оновлення залежить від того, наскільки ці можливості відповідають Вашим очікуванням і сценаріям використання. Рекомендуємо ознайомитися з характеристиками, описом та оглядами моделі, щоб сформувати власне враження.
- Володимир І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Клавіатура просто супер а свічі це взагалі щось неймовірне, доволі тихі та дуже приємний звук
- Достоинства:
- Свічі та звук
- Недостатки:
- Поки що немає
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!
- Антон
у вас запястье не болит от нее ?
- Марина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Норм
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR. Бажаємо довготривалого та комфортного користування!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Дуже класна клавіатура. У користуванні місяць, за цей час жодних проблем, тільки приємні відчуття. Якісний, тактильно приємний матеріал клавіш, не люфтить і не йорзає на місці, доволі глибоке налаштування підсвітки, приємний звук настикання, естетично гарно виглядає.
- Достоинства:
- Підсвітка кирилиці, дуже приємний тактильний і звуковий відгук клавіш, батарея замість змінних батарейок.
Клава супер
- Давід Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Клавіатура хороша, але є одна проблема (можливо, тільки в мене): драйвери VIA не розпізнають клавіатуру. Пробував підключати як через провід, так і через донгл — програма її просто не бачить. У вебверсії VIA також з’являється помилка.
- Достоинства:
- Гарний звук, приємно писати, без дротова,гарна підсвітка
- Недостатки:
- Можливо тільки в мене але драйвера не бачуть клавіатуру
Представник постачальникаВітаємо!
Дякуємо Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :)
Рекомендуємо переконатися, що всі кроки з підключення та налаштування виконано правильно — детальна інструкція доступна за посиланням: ссылка
Якщо після цього ситуація не зміниться — зверніться до нашої технічної підтримки через сайт hator.gg, ми завжди раді допомогти.- Роман М***
підключай кабелем і обов'язково витяни 2.4 адаптер інакше вискакуватиме помилка
- Ярослав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Єдине, що з ПЗ можуть виникнути проблеми. Але особисто мені вистачає налаштувань, що можна змінювати за допомогою комбінацій клавіш. Там все просто та зручно.
Загалом радий покупці, з клавою приємно взаємодіяти.- Достоинства:
- Пахне дорого, на дотик приємно, відчувається монолітно, друкується кайфово, підвістка класна (всі клавіші добре просвічуються).
- Недостатки:
- З VIA може бути складно, я за пів години страждать так і не зміг підключитсь.
Представник постачальникаВітаємо!
Дякуємо за високу оцінку та вибір продукції HATOR. Нам дуже приємно, що клавіатура справила на Вас позитивне враження!
Якщо виникнуть труднощі з налаштуванням через VIA, будь ласка, звертайтеся до нашої технічної підтримки — ми з радістю допоможемо розібратися.
- Артем Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
100/100
- Святослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Класна сучасна нормальна клавіатура, краща ніж якийсь huperX
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Отже, дуже довго вибирав клавіатуру, з основних вимог було:
- кейкапи що просвічуються
- можливість працювати як по блютузу так і по донглу
- бажано чорна ( а не оте ретро що намагаються просувати )
- обовʼязково TKL
- хотсвап
Отже серед усіх що були, вибір став на цю, хоч і не чорна повністю ( шкода ) але і не те сіре сміття)
Ставлю тверду 4, дуже приємний звук, гарна якість кейкапів, гарна якість збірки.
Проте не можу не відмітити мінус, який мені не сподобався. Я працюю на MacOS та на Windows, то до маку підключено по блютуз, до вінди - донгл. Виявилось що за 1хв неактивності по блютузу клавіатура переходить в режим «енергозбереження» і наступний 1-2 кліки вона «прокидається». Тому завжди такий «делей». Техпідтримка каже що наразі це не має можливості виправити. І за 8-10 годин роботи по блютузу трішки пригорає коли друкуєш бо перші пару літер «зʼїдає» делей)
Також виявилось що все-таки відсутність «медіа» гравірування трішки незручно, але не так боляче як «засинання»)
Також комбінація клавіш яка б мала перемикати між win/mac не робить нічого)) але не критично ) налаштування для mac ( перерозподілити як зручно ) робиться в самій mac.
Проте незважаючи на мінус роботи по блютузу клавіатуру рекомендую)
Представнику компанії, дуже рекомендую дати своїм інженерам попрацювати по блютузу, думаю і оновлення дуже швидко надійде:)- Достоинства:
- - якість збірки
- кейкапи що просвічуються
- хотсвап
- багато режимів підсвітки
- адекватний колір - Недостатки:
- - нема індикації зарядки (на самій клавіатурі)
- дуже ідіотське налаштування енергозбереження по блютузу
- відсутність моно кольору ( вся чорна або вся біла)
- відсутність медіа гравіровки
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за розгорнутий відгук та вибір продукції HATOR.
Ми уважно аналізуємо відгуки користувачів і враховуємо їх при вдосконаленні наших пристроїв. З останнім оновленням прошивки для Hator Rockfall 3 Mecha TKL з’явилася можливість перевіряти рівень заряду клавіатури за допомогою комбінації клавіш. Детальніше про це можна дізнатися в інформаційній статті "Процедура оновлення прошивки клавіатур Rockfall 3 Wireless (HTK850)" на сайті hator.gg у розділі FAQ.
За додатковими питаннями ви завжди можете звернутися до технічної підтримки.
Бажаємо комфортного користування!- Юрій К***
Так, прошивку оновив, тепер показує рівень заряду по комбінації fn+lAlt.
Стосовно батареї хотілось би більше, в моєму випадку зарядки вистачає на 2 дні максимум. Користуюсь клавіатурою в середньому по 16 годин в день як по блютуз так і подонглу.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
В цілому клавіатурі поставлю 7 із 10.
Зовні виглядає добре, звук як на мене приємний, натискання клавіш також мені подобається.Наче не люфтить не скрипить не гнеться.
Єдиний поки мінус як для мене це те що немає власної програми для налаштування.QMK та Веб-інтерфейс VIA наче гуд, трохи не інтиуітивно як на мене зроблено,ще не всі налаштування робив,але те що вони не дають налаштувати підсвітку кожної клавіши окремо це погано. Брав її думаючи(в оглядах про це казали + написано в інфі про те що можна) що це можливо, але виявилось що ні(принаймі зараз).
За цю ціну думаю можна зробити власний додаток для налаштування!! та як бонус був би QMK та Via.А ну ще могли додати якийсь маленький LCD Screen , щоб там щось показувало +крутилку, це зараз майже в усіх клавах є навіть якы дешевше,а тут чомусь поскупились це зробити .- Достоинства:
- Гарна, поки працює, круто що є укр розкладка з прямим підсвічуванням.
- Недостатки:
- Немає власної програми для налаштування, трохи зливаються літири двох мов бо вони на одній лінії.Поки неможливо налаштувати колір кожної окремо клавіши.
Клавіатура побудована на базі QMK, що відкриває широкий спектр можливостей для кастомізації. Наразі інтерфейс VIA справді не дозволяє змінювати колір кожної клавіші окремо. Щоб задати підсвічування для конкретних світлодіодів, необхідно створити власну схему підсвітки та інтегрувати її до прошивки — це вимагає певного досвіду роботи з QMK.
Ми цінуємо ваші побажання щодо розширення функціоналу та аналізуємо їх для подальшого врахування у майбутніх розробках.
- Сергій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
3 дні роботи — почалися проблеми з однією літерою, ще за день перестала працювати ще одна. Після розбирання виявився приклеєний наглухо поролон до материнської плати, неякісне паяння та сама материнська плата поганої якості.
Представник постачальникаВітаємо!
Шкода, що ви зіткнулися з подібною ситуацією. Ми не рекомендуємо вирішувати технічні питання самостійно, особливо якщо на пристрій поширюється гарантія від виробника, адже це може призвести до її втрати.
У таких випадках ви завжди можете звернутися безпосередньо до сервісного центру для діагностики та безкоштовного обслуговування або написати до нашої технічної підтримки через онлайн-чат чи форму зворотного зв’язку на сайті hator.gg — вам обов’язково допоможуть.- Ярослав Д***
Брак буває всюди, тим паче клавіатура має гарантію. Тоже не думаю, що це привіт ставити одиницю.
Особисто мене результат перевищив очікування.
- Ілля С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Хорошая клавиатура пользуюмь больше месяца удобная красивая
Из минусов не удобная настройка через VIA- Недостатки:
- Софт для настройки клавиатуры не удобный
- Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Якісна, тиха, можливість заміни перемикачів,працює через Bluetooth,заряд тримає довго, третій день користуюсь 96% батареї. Налаштування через VIA не звичне,та не дуже зручне.Чорні кейками погано зроблені,тонке гравірування,майже не пропускає світло.
- Достоинства:
- Бездротова, можно прив'язати 3 пристрої,та швидко перемикатись між ними,тиха, hot switch.
- Недостатки:
- Жахливі чорні кейкапи с поганим гравіруванням,які майже не пропускають світло, налаштування через Via .
- Станислав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Очень классная клава! Моя первая механика и только приятные впечатления. Сборка, качество материалов, тайпинг, разнообразие подключений. Сплошные плюсы :) Взял на скидке
- Достоинства:
- Клава просто бимба
- Недостатки:
- Не минус но все же всегда хочется подешевле
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!
- Артур Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Smart click. Цвет: Белый. Раскладка: Английская / Украинская
Бездоганна. Дуже радий, що моя країна робить таку якість! Приємна на дотик, приємний тайпінг. За таку ціну це мабуть найкращий варіант!
- Достоинства:
- Якість, кейкапи, літери світяться як англійська так і українська.
- Недостатки:
- Немає рівня заряду, треба встановлювати софт.
- ДЛОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
В порівнянні з Rockfall EVO TKL просто небо і земля.
Підсвітка налаштовується через VIA.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Не сподобався дуже товстий корпус. В інструкції вказано Fn+Tab перемикання Win/Mac - це не працює! Скидав до заводських, не допомогло. Пару днів працював через блютуз, бісить що пойтійно засинає і коли починає друкувати то перші 2-3 символи не спрацьовують, втомився та підключив кабелем. Дуже розчарований, бо ціна як за нормальний продукт. :-(
- Достоинства:
- кейкапи супер, звук друкування подобається
- Недостатки:
- Софт сирий, Fn+Tab не працює, постійно засинає коли через блютуз
Представник постачальникаВітаємо!
Fn+Tab працює без проблем, рекомендуємо зазирнути в посібник користувача та утримувати дану комбінацію довше, понад 5 секунд.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Клавіатура - топ, працює гарно, як на MacOS так і на Linux. Великий вибір налаштувань для функціональних клавіш. В загальному все сподобалось.
- Достоинства:
- Багато варіантів підсвітки, клавіші на які дуже приємно натискати, різні варіанти підключення, багато налаштувань.
- Недостатки:
- Поки не замітив
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Класна клавіатура. Користуюсь кожен день(близько 8 годин через радіоканал) вже більше 10днів на одній зарядці. Вважаю цього цілком достатньо. На офіційному сайті є інструкція для налаштування відео. Покумкою задоволений! Єдине що б хотілось це індикатор заряду на самій клавіатурі наприклад підсвітка цифр (1-0) викликана комбінацією клавіш. Так як не в усіх ПК є bluetooth!
- Достоинства:
- Тиха, компактна, добре тримає заряд.
- Недостатки:
- Індикатор зарядки на самій клавіатурі.
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Іноді сумно спостерігати картину, коли на ринку з'являється дійсно по-справжньому якісний продукт, але одразу ж знаходяться особливо обдаровані унікали, які починають навалювати тонни хейту не розібравшись з функціоналом чи не зумівши зрозуміти простішу інструкцію, яку, до речі, викладено на сайті Hator. Виробник інтегрує в клавіатуру рішення, яке дає можливість налаштовувати прошивку девайса так як вам тільки заманеться, все обмежується лише вашою уявою! Можна міняти функціонал та підсвітку кожної окремої клавіші, створити декілька шарів розкладки та й взагалі втілити будь-яку функцію. І все одно чомусь знаходяться невдоволені, хоча кращого за QMK варіанту наразі, на мій погляд, не існує.
З точки зору ціна-якість - це, мабуть, найкраща клавіатура, з тих що зараз можна купити в даному ціновому сегменті. Девайси з подібними характеристиками і функціоналом загалом коштують сильно дорожче. Нарешті в одній моделі поєднали майже усе найкраще що є зараз в клавіатурах взагалі, ще й за досить скромний цінник!
Корпус клавіатури виконаний з досить якісного пластику, зібрано все щільно і надійно, при намаганні скручувати клаву, вона не піддається і не скрипить, конструкція жорстка, бо містить в собі алюмінієву пластину. Клавіатура в міру важка і впевнено тримається на столі без ковзання завдяки гумовим накладкам.
Перемикачі плавні та досить тихі, швидко повертаються після натискання що дуже важливо для ігор. Як і стабілізатори вони тут змащені з заводу, що позбавляє їх ефекту піску і дозволяє на деякий час забути про додаткове обслуговування і змащування.
Hot-swap дозволить кастомізувати клавіатуру на будь-який смак, підходять як трьох, так і п'яти пінові перемикачі.
Нарешті, gasket maunt! Разом з багатошаровою шумкою надає дійсно унікальне відчуття від тійпінгу, як в акустичному, так і тактильному планах. Насправді тайпінг тут дійсно крутий, щось подібне я зустрічав тільки на дуже дорогих клавіатурах!
Якісні пбт кейкапи подвійного лиття з підсвічуванням української розкладки - топчик!
Бездротове підключення з можливістю одночасного під'єднання до декількох пристроїв по bluetooth.
В плані автономності, поки не скажу скільки вона протримається, користуюсь тільки третій день, але акумулятор на 4000 мА/год дає змогу розраховувати на тиждень або більше в режимі 2.4 ГГц.
Кабель в комплекті - просто бімба, м'який, гнучкий і в обплетенні.
Підсумовуючи, Rockfall 3 Mecha - це майже ідеальна клавіатура в своєму класі, яка поєднує в собі якість, багатий функціонал і особливості притаманні лише дорогим преміальним продуктам за демократичну ціну.- Достоинства:
- Клава майже ідеальна
- Дмитрий Ш***
Когда почти 8 часов рабочего времени пишешь код, после работы хочется просто запустить скажем "Сталкер 2" или "Киберпанк" и получить подсвеченные актуальные клавиши, настроенные через интуитивно понятный интерфейс, а не писать код подсветки, компилировать и прошивать на клавиатуру.
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні за такий детальний та захопливий відгук:) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
софт с горем пополам начал работать.
из хорошего - я точно не страдаю эпилепсией)
странная комбинация качественной вещи с ужасными мозгами.
сама клава прикольная и приятная. пользуюсь пару часов, на счет надежности еще говорить рано- Достоинства:
- железо
- Недостатки:
- софт
- Дмитрий Ш***
Выбирал между этим (отзывов еще не было) и "Dark Project ALU81 Terra Nova", выбрал второй. ПО только Vial, подсветка настраивается только из заготовленных эффектов, ни какой кастомизации, как у Logitech или Razer, еще и слабая подсветка. Еще проблемы с залипанием через Bluetooth. Думаю возвращать.
Зашел сюда посмотреть и смотрю те же проблемы. - Саша С***
QMK - краще рішення з того що існує для клавіатур, дарк проджект російський бренд, тож повертай поки не пізно!
ее не настроишь и вообще на сайте производителя ее не существует
- Александр Г***
Що за маячня!? Перше ж посилання в гугл на запит Rockfall 3 Mecha веде на сайт Hator з інструкцією для налаштування софту.
Представник постачальникаВітаємо!
Ваш коментар абсолютно не відповідає дійсності. Hator Rockfall 3 Mecha TKL є на офіційному сайті бренду hator.gg та налаштувати клавіатуру можна через інтерфейс VIA, або за допомогою комбінацій клавіш, що вказані у вашому посібнику користувача.- Александр А***
у меня via работает только с перезагрузки с подключенным проводом и то 1 раз из 3х, на сайте в разделе софта для моей не нашлось.
PS
сама железячка приятная, главное пережить первую настройку подсветки и больше ее не трогать никогда
- Дмитро Ю***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Попередня модель Rockfall 2 Mecha TKL Orange (HTK-520) прослужила мені 2.5 роки, а гарантія лише 2 роки. Просто тепер не працює нормальний ввод тексту, часто клавіші не реагують на прожимання клавіші, або буква "М" в 80% випадків подвоюється. При чому використовував клавіатуру я вкрай рідко і виключно для ігр, десь раз на 1.5-2 тижні в середньому.
От і думайте тепер про покупку...- Достоинства:
- Працює тихо
- Недостатки:
- Не зручно зовсім набирати текст, можливо тут більше підійшла б клавіатура з клікаючими свічами. Срок життя 2.5 роки за таку ціну...
- Ніколь П***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Клавиатура новая (1 неделя). Заряжается до 100%, через 10 секунд как включаеться подсветка падает до 5%, индикатор мигает красным. Явный дефект аккумулятора.
Представник постачальникаВітаємо!
Рекомендуємо заряджати клавіатуру від USB-порту комп’ютера або ноутбука через комплектний USB-кабель. Також не рекомендується використовувати зарядний адаптер з параметрами понад 5V / 2A (10W), оскільки це може впливати на коректну роботу пристрою.
Будь ласка, детальніше опишіть умови використання та зверніться до технічної підтримки на сайті hator.gg. Ми обов'язково допоможемо.
- Роман Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Клавіатура шикарна. Приємна на дотик, покупкою задоволений. Хоча трохи шкодую, що не обрав білу версію. Зап’ястя не болять навіть після активного робочого дня. Загалом претензій немає.
- Достоинства:
- красива, приємна на дотик, універсальна.
- Недостатки:
- не помітив.
- ВіталійПродавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Клавітатура підключена через USB.
Кожен раз після вмиканя компютера доводиться перепідключати кабель інакше клавіатура не працює.
Усі інші клавіатури які я зміг перевірити з моїм компютером такої проблеми не мають, навіть старий Sven за 200грн. працює.
Дуже розчарований бачити такі проблеми у далеко не дешевої клавіатури.- Недостатки:
- проблеми з підключенням
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за вибір продукції HATOR.
Нам прикро, що у Вас виникли труднощі з підключенням клавіатури. Рекомендуємо спробувати оновити прошивку — детальна інструкція наведена в статті «Процедура оновлення прошивки клавіатур Rockfall 3 Wireless (HTK850)» у розділі FAQ на сайті hator.gg.
За додатковими питаннями ви також можете звернутися до технічної підтримки.
- Віктор Р***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Купував для одночасної роботи на 2-х пристроях. через 7 днів перемикач перестав працювати. Теперь клавіатура робить тільки з дротом USB.
- Достоинства:
- приємна на дотик
- Недостатки:
- перемикач війшов з за тиждень.
Представник постачальникаДобрий день!
На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, для оперативного вирішення проблеми у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.
- Антон М***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Клавіатуру обирав декілька місяців — основними критеріями були лінійні перемикачі, розмір TKL, хот-свап і наявність підсвітки українських літер. Це була єдина модель, яка повністю відповідала моїм вимогам. Хотів сіру версію, але на момент покупки в Україні її не було. Буквально наступного дня після замовлення з'явилася на Розетці.
Перші враження були змішані: налаштувати клавіатуру через VIA виявилося не так просто, довелося гуглити, адже фірмове ПЗ для пк її не бачить — працює лише через веб-версію. Також не вистачає підказок на самій клавіатурі для зміни режимів підсвітки або інших функцій. Підсвітка білих кейкапів виглядає добре, чорні підсвічуються слабше. Bluetooth працює стабільно, але без інструкції не зрозуміло як підключити клавіатуру.
Спочатку було незвично, що пробіл натискається занадто легко, через що в іграх бували випадкові стрибки. Проблему вирішив заміною перемикача на тактильний. Загалом, світчі нормальні, але є відчуття, що могли б бути і кращими, а шумопоглинаюча підкладка під кейкапами точно була б доречною.
Після тижня використання клавіатура мені почала подобатись. Набирати текст комфортно, пальці не втомлюються, вага пристрою дозволяє йому надійно триматися на столі. Підсвітка приємна, пластик корпусу якісний. Підключаю клавіатуру по Bluetoothдо ноуту для роботи і через кабель для ігор. Донглом не користуюся.
Загалом, якщо виробник зробить власне ПЗ і трохи вдосконалить конструкцію, клавіатура стане ще крутішою. Наразі ж Rockfall 3 — дуже непоганий варіант у своєму класі.- Достоинства:
- лінійні перемикачі, TKL-розмір, хот-свап, підсвічування українських літер. Вага клавіатури — надійно лежить на столі, не ковзає. Приємне натискання, комфортний набір тексту — пальці не втомлюються. Гарна підсвітка білих кейкапів. Якісний пластик корпусу. Хот-свап дозволяє легко міняти перемикачі під свої вподобання. по знижці взагалі немає конкурентів для цієї клавіатури
- Недостатки:
- Налаштування через VIA не зручне Відсутність підказок на клавіатурі про зміну режимів підсвітки чи інших функцій. Чорні кейкапи слабо пропускають підсвітку. Спочатку пробіл був надто м'яким (вирішено заміною світча). Немає шумопоглинаючої підкладки під кейкапами — клавіатура могла б бути тихішою. булоб добре якб перемикач режимів був на торці клавіатури, це булоб зрочніше
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку, розгорнутий відгук та вибір продукції HATOR :) Побажання користувачів будуть враховані під час роботи над новими моделями. Бажаємо довготривалого та комфортного користування!
- Олександр З***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Покупал клавиатуру не здесь, так как нужна была рассрочка и нужно было сначала поклацать. Но отзыв хочу написать тут, так как тут у нее рейтинг какой-то неоправданно низкий. Звук из коробки сразу максимально кремовый, как в тик-токах. Там где я клацал клавиатуру, можно было попробовать и другие знаменитые бренды такие как Logitech, Razer, Steel Series и тд, так вот, эта клавиатура по звуку опережала их все на световые года, а по сборке ничем не уступала. Единственное, к чему я могу придраться, так это к плохой подсветке черных кнопок. С белыми все норм. Так или иначе, приятно знать, что наши Хаторы работают над своим продуктом и прислушиваются к своим покупателям.
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за високу оцінку та приємний відгук. Раді, що вам подобається продукція бренду HATOR :) Користуйтесь із задоволенням!
- Артем О***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Користуюсь місяць, купував через інший магазин. Перерахую недоліки.
Перше. Як для TKL формату вона просто монументальна. Занадто важка, завелика та зависока. Дуже широкі рамки навколо клавіш. Ніжки навіть не треба розкладати тому що вона вже така сама висока як інші клавіатури з розкладеними ніжками. Домінує на робочому столі та відчувається як його невід’ємна частина. Можливо це сприяє звуковим якостям але я не можу сказати що вона тиха. Хоча звук натискання дещо приємний.
Друге. Софт від HATOR відсутній. Заявлена на сайті можливість "Backlight: RGB with the ability to customise each key individually" (можливість налаштувати індивідуальну підсвітку клавіш) відсутня. Тобто механічно вона може і є, але налаштувати її неможливо. Інструкція по налаштуванню за допомогою VIA працює, але VIA не підтримує індивідуальну підсвітку клавіш, тільки декоративні "ефекти". SignalRGB and OpenRGB цю клавіатуру НЕ підтримують станом на зараз. QMK Configurator не розуміє 20241217_Rockfall_3_Wireless.json який пропонується для налаштування, на відміну від VIA що є дивно. Да й не повинен звичайний користувач заходити так далеко у QMK, або спочатку навчитись програмувати щоб потім користуватись. Якщо хтось зміг налаштувати індивідуальну підсвітку клавіш будь ласка дайте інструкцію або я не вірю що це можливо.
Трете. Українські літери підсвічуються, це добре. Але вони розташовані дуже близько до англійських, в один ряд, зверху клавіш та майже зливаються з ними. Якщо кидати погляд на клавіатуру для пошуку букви то помилки не оминули, обидві букви, українська та англійська мають майже однин розмір та, звісно, одного кольору. Я не володію сліпим методом набору та дивлюся на клавіатуру при наборі тексту і це проблема, плутаю українськи та англійськи букви дуже часто. Якщо б українськи букви були у нижньому правому куті було б на багато легше. Світла під клавішами достатньо щоб підсвітити літери у нижньому правому куті, як кажуть, на півдні клавіш. Навіть якщо діод розташовано на півночі клавіши.
Четверте. Індикація CAPSLOCK зроблена окремим діодом який навіть не має маркування, хоча клавіша SCROLL LOCK змінює колір діода під клавішею. Тобто два змістовно однакових перемикача мають інші засоби індикацій, при чому менш важливий SCROLL LOCK більш логічно підсвічується знизу навить якщо підсвітка всіх інших клавіш вимкнена. Таке відчуття що RGB частину клавіатури розробляли дві різни компанії. Інший не маркований діод відповідає за індикацію заряджання та обидва індикаторі розташовані так шо здогадались про їх призначення можна тільки з мануалу.
Всі інші переваги - хот свап, змащені свічи та стабілізатори, три типу підключення, цікава форма клавіш - не переважають недоліків.
Нажаль, з огляду на все це, я вважаю цю покупку невдалою, та планую продавати її комусь хто володіє сліпим методом набору або просто полюбляє експериментувати. Тому що ця клавіатура виглядає як експеримент від HATOR, та не дуже вдалий на мій погляд.- Достоинства:
- Механіка, Хот Свап
- Недостатки:
- Софт, Габарити, Кейкапи
Представник постачальникаВітаємо!
TKL-клавіатура — це звичайна клавіатура, але без частини з цифрами, що зазвичай справа. Всі основні клавіші на місці — літери, стрілки, F-кнопки — просто трохи компактніше і зручніше, особливо для ігор чи роботи, де немає потреби в цифровому блоці.
Символи розкладок EN/UA розміщені у верхній частині кейкапа, оскільки світлодіод у перемикачі розташований у північній зоні — це забезпечує рівномірне та яскраве підсвічування обох мовних символів.
- ВалентинПродавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Hator Aurum Orange. Раскладка: Английская / Украинская
Клавіатура супер варіант за свої гроші. Брав у іншому магазині. Тайпінг дуже приємний. Велика кількість шумки, досить тихий та приємний звук. Якісні матеріали. В режимі радіоканалу тримає заряд приблизно 3-4 дні. Яскрава підсвітка. Дуже гарно виглядає. Немає навіть до чого придратися. Рекомендую
- Достоинства:
- Якість, матеріали, гарна, яскрава підсвітка, тиха, приємний друк