Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Клавіатура бездротова RAZER DeathStalker V2 Pro Red Switch RU RGB Black (RZ03-04360800-R3M1)

Код:  565371998
Оценка пользователей 3.4/5
  • Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Razer Linear Optical Switch (Red). Раскладка: Английская / Русская

Це топ! Але я вже замовив інші свічі, бо мені більше подобаються тактильні.

Достоинства:
    Як на мене це найкраща клавіатура
  • Віктор Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Razer Low-Profile Linear Optical Switches. Раскладка: Английская

Це моя остання покупка рейзер (купую всю периферію виключно від них десь з 2010 року- з кожним роком якісь тільки падає, а ціна росте). Загалом якість виконання непогана- гарний пластик, не кривий метал, ніби надсучасні технології, але на цьому все.
    Зворотної сумісності немає- купив viper v2- на донгі мишки працює, а на передавачі клавіатури- ні (звідси і інша, неочевидна, проблема- коли на одному донглі 2 девайси- клавіатура постійно втрачає сигнал, працює тільки на дроті. І саме сумне- це не гарантійний випадок...) ПО- синапс це найгірший додаток який тільки може існувати (не тільки моя думка)- ну як так? У вас доволі обмежена, невелика кількість девайсів (ти паче розділена на покоління з якими працює синапс)- а працює він.. Точніше він не працює- постійно вилітає, раз на декілька місяців потрібно перевстановлювати (бо перестає запускатись), крім регулювання підсвітки- в ньому ніякої користі. Вже не соромились би (про відсутність української- мовчу)- знайшли б студентів які б за дві миски рису написали би робочий додаток... І це тільки маленька частина проблема- сів писати сценарій на огляд девайсів- так не зміг- бо клавіатура перестала працювати по бездроту...
    Висновок- дротова клавіатура за овербагато грошей- не раджу.

Достоинства:
    якість виконання
    Недостатки:
    зв'язок, ПО

Вітаємо!
      Причин появи перешкод у роботі бездротових приладів може бути маса, від налаштувань системи до наявності поруч приладів працюючих на тій же частоті. Рекомендуємо ознайомитись з інформацією у мережі по налаштуванню бездротових пристроїв - спектр типів конфігурацій та налаштувань операційних систем роблять можливими ситуації, коли в конкретних користувачів можуть з'являтися проблеми із повноцінною працездатністю того чи іншого продукту.
      У будь-якому випадку на продукцію діє гарантійний термін 24 місяці у Вас є можливість звернутись до сервісного центру для діагностики та отримання заключення щодо повноцінної працездатності миші: ссылка
      Також Ви завжди можете звернутись по питанням працездатності програмного забезпечення до технічної підтримки Razer, що на офіційному сайті компанії.

• Віктор Н***

Представнику- так, є девайс який працює на одній частоті з клавіатурою- це миша Razer Viper V2 Pro Wireless (про що я вище писав). До її появи- клавіатура працювала "відносно стабільно (вимикав (свіч живлення- окремий мазохізм) на ніч- можна вважати за перезавантаження)". Тоді чому на офіційному сайті (який Ви рекомендували) в списку сумісної периферії (до речі- абсолютно не інформативний- там просто перелічені всі бездротові девайси- в реальності з сумісністю (тим паче зворотною) все дуже погано) не вказано що мишку і клавіатуру неможна користувати разом?
      По сигналам- знаю читав- ефір 2.4 в мене не завантажений від слова "зовсім". Передавачі- у зоні прямої видимості 50-70см. Система- 5800Х, 32 ОЗУ, 2080С, офіційна win 10 (щоб не було мови про древній ПК). Якщо інформацію з профільних форумів ще можна ігнорувати, то відгуки на розетці- показник того що зараз відбувається з брендом.

• Віталій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: THE52GG. Тип механических переключателей: Razer Low-Profile Linear Optical Switches. Раскладка: Английская / Русская / Украинская

Клавіатура просто супер. Не шумна, гарна підсвітка. Проблем з підключенням і налаштуванням нема.

Достоинства:
    Можна налаштувати свої профілі підсвітки. Приємний хід клавіш.
    Недостатки:
    Повний функціонал не доступний при підключенні по Bluetooth.
    • Валентин Г***

Як довго ви її заряджали перший раз ? Можливо її використовувати як проводну ?

• Олександр Х***

Доброго дня, розкладка клавіатури білої є українська ?

• Сергій Р***

Отже, чого не варто купляти цей пристрій (бо це точно не клавіатура):
    Якість зв’язку - це не про цей девайс. Тобто що б ви не обрали - ви не будете мати стабільного, надійного швидкого та якісного зв’язку. Bluetooth - тут лише умовне позначення, на яке я, власне і купився. Я перепробував декілька (точно більше 5) різних адаптерів та протоколів як у форматі USB так і форматі плат PCI-Ex аби змусити працювати цей пристрій стабільно - в мене не вийшло. Ні по протоколу 4.0 ні 5.1 та більш сучасними ви не отримаєте стабільного та надійного зв’язку. Тобто грати у щось - це точно не про цей пристрій. Хіба що набирати тексти в Word.
    Тепер щодо стандартів радіоканала на 2.7 - якщо в вас немає Wi-Fi в квартирі - то ви можете спробувати. Якщо він в вас є - буде теж саме, що ї по Bluetooth але більш частіше. Тобто розробник цього непорозуміння рекомендує вам взагалі відмовитись від WIFI заради цього пристрою. Ну в мене немає коментарів щодо цього.
    То ж єдиний спосіб користуватись цим непорозумінням - це через дріт. Але воно точно тоді не варте цих грошей.
    Отже, враховуючи все вищесказане: дуже наполегливо НЕ рекомендую купляти цей пристрій. Це НЕ клавіатура, це саме пристрій якій має працювати як бездротова клавіатура, але не працює.

Достоинства:
    В порівнянні з іншими клавіатурами, що я купляв останнім часом - жодних
    Недостатки:
    Якість зв'язку, реалізація протоколів зв'язку.

Доброго дня. Ми б радили не поспішати з висновками щодо продукту. Можливо вам дістався бракований екземпляр, рекомендуємо звернутись в сервісний центр для діагностики, або напряму в тех. підтримку через офіційний сайт компанії

• Сергій Р***

Не маю наміру витрачати на це час, ви мені його не відшкодуєте. Чекати місяць поки ви там щось перевірите - ні, дякую. Легше інший бренд обрати. Збираюся придбати або іншу Logitech або SteelSeries. Там таких проблем немає. Що до вашого "заліза" - разом з клавіатурою придбав Razer Viper Ultimate Wireless & Mouse Dock бо вони наче мали працювати від одного донглу за допомогою Razer Hyperspeed. Гадаєте працює? Ні, не працуює. Хоча вказано, що вони сумісні. То ж цей досвід поганий, але досвід. Більше жодного Razer.

То ж, висновки: дуже наполегливо не рекомендую розраховувати на такий комплект. Воно не працює разом. Миша норм, але як самостійний варіант. Але це дивно, що вона не вміє працювати по Bluetooth.

• Віктор Н***

Зв'язок, звичайно, одне з слабких місць цієї клавіатури, але Ви якось сильно драматизуєте. Про це навіть виробник знає- тому в комплект поклали довгий шнур з адаптером USB. Адаптер лежить на столі десь за метр від ПК- зв'язок нормальний. Коли під'єднував до ПК "свисток"- постійні обриви (2.4 ефір зараз дуже перевантажений). Про БТ нічого не скажу- не використовую.
      Або брак.
      P.S. Це стара проблема всіх бездротових пристроїв Razer- майже у всіх в комплекті виносний адаптер.

• Тарас Д***

Мой случай был не очень типичным. Я переходил с кастомных клавиатур обратно в сегмент масс-маркета так как устал менять свитчи и стабы в поисках какого-то идеала. Дезсталкера второго ждал с момента релиза и дождался.

Конечно это не катстомный борд по качеству таппинга и ощущениям, но это тот борд который не просит к себе внимания. Звук клавиатуры мне понравился, необычный и достаточно тихий. При 100% яркости и подключению по донглу живёт клава в районе 22х часов работая в синхроне с мышкой и достаточно сложным эффектом для отображения.
    Ощущается монолитно, косяков со сборкой не заметил. Борд ровный в отличии от сами знаете кого.
    Брод на Розетке продаётся только с Украинской раскладкой, свонособачей тут нет что несомненно плюс в избавлении от вредной привычки.
    Минусов как таковых не нашел. Это конкурент лоджитеку, который как кажется привосходит его во всех базовых функциях. Собран лучше, звучит лучше, соединение лучше. Но это и не удивительно, Лоджитеку всё таки уже 2 года.
    В моём случае это идеальная клава. Тем кто ищет лоупрофайл это кажется безальтернативным решением

Недостатки:
    Невозможно переназначить медиакнопку
  • Макар П***

Всім рекомендую цю клаву

Достоинства:
    Потужна,хороший тайпінг
  • Дмитрий

Гарна клавіатура. Неяких проблем зі зв'язком немає. Мишу підключив до одного "свістка" від клавіатури. Тобто миша і клава роблять, від одного приймача. Купляв не в розетці, тому що краще розмовляти з продавцем і можна получити скидку ;)

• Віктор Н***

Тільки важливе уточнення- миша має бути останньої версії. Зворотної сумісності не завезли(