Отзывы покупателей о Зарядна станція EcoFlow DELTA 3

• Виктория О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemon Watt

Прилад працює, заряджається швидко. Гарантійний талон і чек надіслали у Вайбер. Менеджери уважні, працюють злагоджено)

Достоинства:
    Все ок
    Пора готуватися до зими
  • Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemon Watt

Продавець дуже швидко звʼязався з нами. Товар був відправлений наступного дня. Дуже зручна, невеликого розміру (відносно старих моделей), безшумна зарядна стація. Випробували на холодильнику - працював від стації більше 8 годин. Рекомендую продавця

Недостатки:
    Поки не бачимо
  • Віталій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemon Watt

Замовив у п'ятницю пізно ввечорі, у неділю зранку вже забрав з пошти. Менеджер на зв'язку не зважаючи на святкові вихідні, якість обслуговування на висоті. Сам пристрій чудово працює і відповідає заявленим характеристикам. В комплекті до пристрою іде інструкція, кабель для зарядки від мережі, кабель для зарядки від авто, а також DC кабель.

• Продавец  Lemon Watt

Дякую Вам дуже за теплий відгук!)))

• Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemon Watt

Замовляю у цього продавця не вперше і точно не востаннє, як і рекомендую іншим. Сам апарат - оригінального виробництва, реєструється на сайті виробника, комплектний і за характеристиками оптимальний для середньостатистичного помешкання.

Дуже вагоме значення у повторному виборі відіграло доброзичливе і професійне ставлення менеджера, яка була постійно на зв'язку.

Достоинства:
    Як і раніше - бренд, відповідність опису, тихість роботи, розміщення гнізд на стороні дисплея, детальний програмний супровід на смартфоні
    Недостатки:
    На даний час не виявлено
  • Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemon Watt

Дуже сподобалось тягне холодильник та пральну машину.спокійно дивлюсь телевізор з вайфай

Достоинства:
    Дуже класне

Дякуємо Вам дуже

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemon Watt

Оперативна доставка, менеджер була постійно на звʼязку, провела конструктивну консультацію, вибором задоволені.

Недостатки:
    Поки не має
    • Продавец  Lemon Watt

Ми дуже вдячні, що обрали саме наш магазин!

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemon Watt

Дуже приємне спілкування з менеджером. Товар новий і оригінальний. Всі терміни і домовленості отримано, рекомендую

Достоинства:
    Бренд, оптимальний формат, демократичний підхід продавця в непростий час
    Недостатки:
    На цей час нема
    • Продавец  Lemon Watt

Олег, дякуємо Вам за приємні слова. Ми щасливі, що робимо щасливими наших покупців. Чекаємо Вас знову у нашому магазині!