Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Вакуумные пакеты мешки для хранения одежды вещей багажа 6 шт для вакуумной упаковки вакуумирования переездов с клапаном вакуумный зип пакет с насосом многоразовые прозрачные полиэтиленовые 70×100 70×135 см + в комплекте вешалка 1 шт VV1 3DTOYSLAMP

Оценка пользователей 4.78/5
  • Полина П***

Качеством довольна

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Поліно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Пакети вакуумують, як треба, насос качає легко

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Анно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Роман М***

Комплект зручний

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Романе! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Злата Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Удобные и прочные пакеты хорошо экономят место и сохраняют вещи.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Злато! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Ярослава Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Товар соответствует описанию, выполнен из качественных материалов

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ярославо! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Анастасия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Думала, що не так зручно буде, а виявилось зручно і просто. Якість гарна!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Анастасію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Костянтин Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Пакеты удобные и прочные, с насосом легко удалить воздух, одежда занимает значительно меньше места. Отлично подходят для хранения и перевозки вещей.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Костянтине! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Адам Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Сподобались! Товар має продуману конструкцію та відмінну якість матеріалів.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Адаме! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Олеся К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Якість суперова,все відповідає опису! Плануємо замовляти ще, бо зручний і практичний набір. Доставка швидка

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олесю! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Светлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Отличные пакеты! Не пропускают. Сразу отзыв не писала,решила проверить как поведут себя. За три недели воздух вообще не пропустили. Так что порядок. Рекомендую!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Світлано! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Вероніка Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Пакеты крепкие , не пропускают. Действительно экономят место в шкафу.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Вероніко! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Дарина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Реально крутая штука для хранения! Пакеты классно сжимают вещи, экономия места супер. В шкафу порядок и никакой пыли на вещах!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Дарино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Марія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Пакеты крепкие, насос хорошо качает воздух, вещи помещаются гораздо плотнее в шкаф. Пользуюсь чтоб куртки хранить, очень помогает сэкономить место.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Марію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Катерина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Дуже круто економить місце і захищає речі від пилу.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Катерино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Жанна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Якість матеріалів і продуманий дизайн.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Жанно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Агата П***

Якісни

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Агато! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Станіслав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Вещи реально компактно складываются, удобно и просто пользоваться.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Станіславе! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Катя Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Пакеты хорошо герметизируют. Удобный насос делает процесс простым и быстрым, рекомендую для организации пространства.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Катерино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Дарина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Зручно, що пакети багаторазові , важливо для тривалого зберігання. Матеріал щільний, клапан працює без проблем

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Дарино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Марія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Пакети добре тримають повітря і допомагають економити місце.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Марію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Каріна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Користуюсь цими пакетами, місця в шафі стало значно більше. Просто надуваю насосом і речі в вакуумі. Загалом штука нормальна, економить простір.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Каріно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Божена Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Всі речі стають компактніші, можна вільно місти в шафі і нема страху що щось запилиться. Насос з клапаном працює как треба, затягує повітря добре. Та й не треба знову щось купувати кожен раз, бо пакети можна юзать багаторазово. Для мене це реально зручно в господарстві.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Божено! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Круті чохли. Все на рівні, точно буду брати ще, якщо треба буде.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Людмило! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Костянтин З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Мы взяли эти пакеты, чтобы как-то упорядочить шкаф, и, надо сказать, насос действительно облегчает жизнь — не нужно выжимать пакеты руками. Место освободилось реально, вещи не пылятся

• Тетяна Г***

Классные чехлы! Реально экономят место

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Тетяно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Юлия Г***

спробувала вже 4 пакети, 2 броковані виявилися, не тримають вакуум
    сумно

Достоинства:
    розмір, комплектація
    Недостатки:
    браковані
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Юліє! Можливо потрапив брак. У такому разі товар підлягає заміні. Уточніть, будь ласка, Ви зверталися до нас обміняти товар, а Вам відмовили?

• Олександр Т***
    Достоинства:
    Недостатки:
    Гачки дуже слабкі. Навіть з одним предметом. Пакети падають. Довелося додатково закріплювати їх стяжками. Не всі пакети утримують вакуум.
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня! Олександре, пакети розраховані на одну річ. Перед тим, як відповідати, ми ще раз перевірили пакети на навантаження та герметичність. Чоловічий пуховик, чоловіче пальто-вішалка витримує без проблем. Герметичність: перед викачуванням повітря необхідно переконатися, що обидві сторони пакета добре зчеплені. Після того, як провели пластиковим затиском уздовж пакета, рекомендуємо додатково придавити пальцями краї в місцях з'єднання. У такому випадку пакет повинен добре зберігати герметичність. Якщо після цього пакет все одно пропускає повітря, то ми без проблем зробимо заміну. Оскільки дана модель вакуумних пакетів гарної якості та додатково протестована нами, брак дуже мінімальний. Але, зрозуміло, він можливий. Прохання перевірити пакети за нашими рекомендаціями. У будь-якому випадку Ви маєте можливість їх замінити або повернути. Очікуємо від Вас зворотного зв'язку.

• Олександр Т***

Я написав, що падає навіть з однією річчю. Стосовно тримання вакуума, я так і роблю. Це не перший пакет, яким я користуюсь. А гачок дуже слабкий. Розгинається з жіночим пухвиком.

• Продавец  ILLUSIONEE

Олександре, ми пропонуємо оформити заміну на ті пакети, які не відповідають заявам характеристик. Ви отримаєте нові пакети. Транспортні витрати ми також сплатимо. Менеджер зв'яжеться з Вами для врегулювання цього питання.