- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Як він класно працює. Це задоволення - прибирати. Якщо шукаєте класний і пилосос, і миючий пилосос, і ручний пилосос - це все він. Всі швабри можна викидати))) якісно збирає пил та шерсть, у нас кіт, прибирання кожен день. А миючий пилосос- це просто скарб. Я менше тижня користуюсь, але кожен раз як проходжу мимо нього: моя прелість))) я рада, що зробила вибір саме на цій моделі. Валик і чистить, і сушить!
- Достоинства:
- Заміняє всі пилососи та швабри.
- Недостатки:
- Немає української мови
- Ірина У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Користуюся з грудня місяця і я у захваті. Потужний, зручний і сам себе миє.
- Достоинства:
- Потужний, інтуїтивне керування, миє та сушить ролик, має гарну комплектацію, чудово миє підлогу, збирає всю котячу шерсть.
- Недостатки:
- Не виявила
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
супер
- Элона Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Чудовий пилосос ,довго вагалась і не пожалкувала що обрала саме його
- Достоинства:
- Без дротів,миття полів
- Назар Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Гарний пилосос
- Ганна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Пилосос гарний, трохи важкуватий.
- Ганна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Пылесос отличный, цена-качество
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Ручний пилосос в стандартному режимі вимикається через 1-2 хв. роботи навіть без насадок. У режимі Turbo працює нормально. Використовувався з 15 березня 2026 року. Основний пилосос для вологого прибирання працює коректно.
На звернення щодо несправності відповіді нема протягом 7 днів- Недостатки:
- Ручний пилосос в стандартному режимі вимикається через 1-2 хв.
Представник брендуНаталія, добрий день! Нам дуже прикро, що у вас виникли такі труднощі.
Ваш запит зареєстровано за номером 1587987, для уточнення інформації щодо етапу діагностики рекомендуємо звернутися до сервісного центру Mova: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
Ми із задоволенням вам допоможемо!
З повагою, служба підтримки Mova!
- Олеся К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Всё хорошо, если бы мне ещё в комплект положили бы дополнительную трубку для сухой уборки.
Как теперь решить этот вопрос???- Достоинства:
- Пока не поняла
- Недостатки:
- Нет дополнительной трубки для сухой уборки
Представник брендуДобрий день! Дякуємо вам за звернення.
У разі, якщо вам надійшов товар з неповною комплектацією, ми рекомендуємо звернутись напряму до інтернет-магазину Rozetka. У розділі "Зв'язатись з нами" перейдіть до чат-бота або безпосередньо через менеджерів у пунктах самовивозу.
З повагою, служба підтримки Mova!
- Аліна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Миє і пилососить одночасно
Прибирання швидке
Насадки всі корисні
Заряду вистачає
Тягне добре
Один мінус - через те що блок внизу, не крізь можна пролізти- Достоинства:
- Багато
- Недостатки:
- Один
- Андрей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Я задоволений. Тихо працює, прибирає гарно, але Ви маєте бути готові до того що треба переставляти батарею між пристроями для сухого та вологого прибирання (трохи не зручно), заряджається батарея тільки на миючому пристрої (що теж трохи не зручно) ну і весь девайс займає місце
- Олександра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Я в захваті! Якість прибирання краще, ніж руками. Води використовує мало, ручки чисті, ще й сам себе помиє. Можна навіть з дитиною на руках помити підлогу
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Гарна річ прибирає досить не погано,
- Достоинства:
- Ціна і функціонал
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Мирослава М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Рекомендую
- Достоинства:
- Класно миє і прибирає олночасно
- Недостатки:
- Поки не побачила
- Денис О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Дуже чудова річ. Швидко розібрався що і куди. Миє добре
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
За відгуками добра річ, відпишу коли куплю
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Відгук після 2-х місяців користування - в цілому задоволена якістю та виглядом пилососа, але 10/10 точно не поставлю і відгук розділю на 2 частини:
1. Саме миючий пилосос - це дуже зручно, пришвидшує і полегшує прибирання, дуже класна річ, це краща покупка 2026 року на даний момент. Так тут 10/10.
2. Сухий пилосос - він відверто не може замінити мій стрий пилосос Ровента, на жаль. Якщо раптом в брудну погоду ви принесете трішки більше піску на підошві, то будьте готові прибирати його іншим шляхом, бо цей пилосос не допоможе в цьому, тобто потужність пилососу для сухого прибирання слабка. Тут десь 7/10 основна оцінка за те, що його не потрібно «налаштовувати» на роботу як звичайний пилосос, а 10 секунд і ви готові прибирати- Достоинства:
- В цілому гарний миючий пилосос
- Недостатки:
- Слабка потужність для сухого прибирання
Представник брендуАнастасія, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Модель Mova K30 Mix насамперед орієнтована на вологе очищення твердих підлогових покриттів, забезпечуючи комфортне щоденне прибирання та підтримання чистоти без значних зусиль. Ми розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до функціоналу пристроїв та індивідуальний погляд на результат прибирання, проте обов'язково врахуємо вашу думку для покращення нашої продукції.
Приємного користування!
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Довго підбирала в квартиру новий пилосос, вибір був між Філіпс та Тінеко. До цього був Філіпс але з ним багато разів були в сервісі і час роботи досить малий. Тому прочитавши тут відгуки, вирішила придбати саме цей і мій відгук дуже-дуже задоволений! Адже прибирає від дійсно класно і якісно! Сухе прибирання дуже добре очищує килими, вологе ідеально миє підлогу і також всмоктує пил, якщо є перед ним.
Ручний добре справився з плінтусами, та шафами (де був пил). Поки за декілька днів, дуже задоволена цим диваймом.- Достоинства:
- Ціна, якість прибирання, 3-1 йде пилосос, час роботи.
- Недостатки:
- Довго сохне валик для вологого прибирання. (Бачила відгук, якщо не очистити його і не просушити, може завонятись і потім тільки заміна на новий).
- Вікторія П***
Ви пишете що довго сохне валик для вологого прибирання - а чому ви не вмикаєте самоочищення, після якого іде 30 хвилинна сушка валика? В мене після цієї процедури валик абсолютно сухий.
- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Дуже хороший вибір
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Купував трохи з переживанням, бо раніше миючими пилососами не користувався, але в результаті дуже задоволений. Добре збирає сміття. Окремий плюс — функція самоочистки, завдяки якій не потрібно вручну мити ролик після кожного прибирання.
- Достоинства:
- Акумулятора вистачає на повне прибирання квартири, не надто шумний, легкий, рука не втомлюється, добре збирає шерсть та дрібне сміття
- Недостатки:
- бак для води не дуже великий
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Після 3 днів використання, що хочу сказати....чому я не купила його раніше. Він дуже корисний, тим, у кого є домашні тварини, і потрібно постійно пилососити шерсть, та залишки наповнювача. Дуже корисна річ. Трішки важкуватий сам пилосос, не миючий, але я думаю з часом до цього можна звикнути, тяга гарна, а коли перший раз використала миючий пилосос, то зрозуміла, що я засранка, тому що вода така брудна була) Хто шукає такого помічника, рекомендую!!!
- Достоинства:
- Компактний, тихий, не потрібно тягати шнурки!
- Элона Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Чудовий помічник ,якщо зламається не уявляю як жити без нього ,миття підлоги одночасно з пилососом в домі де діти і кіт це безцінно.Заряду вистачає прибрати двоповерховий будинок впритик,це миття .
- Достоинства:
- Миття підлоги,пилососить коври
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Просто неймовірно лише найкращі відгуки.
Це моя найкраща покупка 2026 чудово пилососить неймовірно миє підлогу, а функція миття валика та сушка миючого пилососа це просто скарб- Достоинства:
- Неймовірно
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Простий в користуванні. Якість матеріалу добра. Прибирає добре. Покупкою задоволений
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Придбали 3 дні тому, пробували мити підлогу, миття просто супер без рлзводів.
Гарний дизайн гадаю що річ просто неймовірна.
Красивий охайник колір світлий.
Рекомендую- Достоинства:
- Все чудово
- Дарина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Все супер, легкий у користуванні )
- Достоинства:
- Сам сушить щітку , відмиває сильні забруднення
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Це одне із моїх найкращих придбань. Зручний в користуванні. Багато насадок. Зрозуміла інструкція. Прибирання всієї квартири тепер займає 20 хв. Дуже задоволена.
- Достоинства:
- Дуже класний помічник
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Дуже задоволена покупкою рекомендую
Прибирає дуже добре біла плитка на кухні відмиває ідеально- Достоинства:
- Довго працює . Майже немає шуму
- Георгій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Сьогодні отримав цей пилосос і одразу випробував у справі. Перше, що приємно здивувало — легкість у використанні: не потрібно тягнути дроти, все працює від акумулятора, а маневреність дозволяє швидко прибрати навіть у важкодоступних місцях. Якість миття теж на рівні — підлога після проходу виглядає чистою та свіжою, без розводів. Контейнер легко знімається й миється, що економить час. Приємно, що пристрій поєднує функцію пилососа і мийки, тож фактично замінює два прилади. Загалом — сучасне і продумане рішення для щоденного прибирання, яке реально полегшує життя.
- Достоинства:
- Акумуляторний, без дротів.Легкий та маневрений. Якісно миє без розводів.Простий догляд за контейнером.Поєднання пилососа і мийки
- Недостатки:
- Час роботи від акумулятора міг би бути довшим. Не підходить для дуже великих площ без підзарядки.
- Анастасія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Супер класна річ
Рекомендую 10 з 10 , прибирає гарно , задля економії часу , цей пристрій просто мастхев для життя
Коли обирала гаджет , шукала щоб була миття і сушка самої губки , з чим цей пилосос справляється на відмінно , по прибирав , одна кнопка і все чисте сухе і мʼяке , і знов готове до прибирання
Єдине що трохи заголосний коли саме миє щітку , але то таке , головне що прибирає классно
Рекомендую для покупки , не пошкодуєте- Достоинства:
- Маневрений , гарно прибирає , сушить і миє щітку
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Дуже довго вагалася чи купувати,але все ж вирішила. І не по жалкувала,легкий у використанні,гарно все забирає волосся.
- Достоинства:
- Легкий у використання
- Недостатки:
- Не побачила
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Задаю собі тільки одне питання:чому я не придбала його раніше!Довго вагалася,чи купувати робот-пилосос чи такий.Обрала його, і це любов з першого погляду!Він настільки полегшив прибирання,що тепер отримую від процесу тільки задоволення.Зручний,маневрений,легко прибирати під ліжками та батареями,в кутках.Бажано перед прибиранням підняти всі дроти і довгі штори,бо пилосос легко їх затягує.Маю в квартирі багато тварин,тож доводиться часто прибирати.Інструкція здається трішки складною тільки на перший погляд і до першого використання.Збірка і команди інтуїтивно зрозумілі.Перед першим випробуванням спеціально довго чекала,щоб оцінити результат.Висновки:в квартирі ламінат,плитка та лінолеум,вид забруднення:велика кількість шерсті від тварин, пісок в коридорі,невеликі плями на кухні.На трикімнатну квартиру 65кв.м трішки не вистачило заряду акумулятора,прибирала близько 50хв в звичайному режимі,турбо вмикався автоматично за потреби.Щоб пилосос почистив та посушив валик,довелося заряджати акумулятор,а потім він постійно зупинявся і просив почистити валик від шерсті.В подальшому прибирала через день,20 хв і квартирі чисто,вистачає половини заряду батареї і пилосос не вимагає почистити валик від шерсті.Для чищення валика того заряду,що залишився, вистачає,але просить ввімкнути базу в розетку.Якщо чистої води не вистачає або треба спорожнити контейнер з брудною водою-роздається голосова команда.Після всіх процедур необхідно обов'язково вилити брудну воду і почистити контейнер.Обов'язково притримуйте контейнер знизу рукою,коли відкриваєте,щоб вилити брудну воду,щоб нижня частина не впала і не зламалася.Ручним пилососом дуже зручно чистити меблі,і він швидко перетворюється на звичайний пилосос для підлоги завдяки подовжуючій трубці і насадкам.Акумулятор один,і його треба переставляти.Маю надію,що цей помічник прослужить довго,бо вже не уявляю прибирання без нього.Раджу придбати.
- Достоинства:
- Все описано вище
- Марія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
майже два роки обирала серед великої кількості, саме цей відповідав всім моїм вимогам. чудовий миючий пилосос. дуже зручно міняти насадки
- Достоинства:
- дуже легкий у використанні
- Недостатки:
- відсутні
- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Коли вибирали перед купівлею-думали,чи варто брати 2 в 1 чи звичайний миючий. Все таки зупинилися на цьому. І не прогадали!
Дуже зручно прибирати в машині !
Отнозначно рекомендую!- Достоинства:
- Дуже вдала модель!
- Недостатки:
- Не виявив
- Лариса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Пилососом дуже задоволені. У нас трьохкімнатна квартира, двоє котів і собачка — шерсті вистачає, тому прибираємо часто. Він добре справляється, швидко збирає бруд і шерсть, плюс ще й підлогу миє, що дуже зручно — не треба двічі робити одне і те саме.
Особливо виручає з маленькою дитиною, яка повзає — хоч спокійніше, що підлога чиста. Зручно, що бездротовий: взяла, швиденько пройшлась, поставила на зарядку і все. І навіть коли світло вимикають — він вже заряджений, можна користуватись.
Користуємось і для дивану, і навіть в машині пробували — теж нормально. Загалом покупкою задоволені, свою роботу робить добре. Рекомендуємо!- Достоинства:
- Універсальність, якість прибирання
- Недостатки:
- Часу роботи без підзарядки не завжди вистачає
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый
Дуже подобається. Тепер стало значно легше і швидше мити підлогу.
- Достоинства:
- Зручний девайс, гарно прибирає та вбирає весь бруд
- Недостатки:
- Довго заряджається