Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Мышь игровая беспроводная компьютерная мышка геймерская оптическая 2.4G с RGB подсветкой USB ресивер DPI 800 1600 2400 3200 для компьютера ПК ноутбука макбука мыши для игр симметричный современный дизайн двуручная эргономичная черная Windows Mac

Оценка пользователей 4.95/5
  • Олексій Б***

• Продавец  Basilo

Дякуємо. Приємного вам користування.

• Валерий Д***

Все працює добре

• Денис Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Basilo

Товар відповідає опису, користуюсь без жодних зауважень.

• Продавец  Basilo

Дякуємо, що поділились враженням! Нам приємно знати, що ви задоволені покупкою.

• Петро П***

Рекомендую,гарна миша.

• Продавец  Basilo

Щиро вдячні за ваш вибір і довіру! Раді, що мишка виправдала ваші очікування.

• Семен Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Basilo

Хорощій варіант для ігор і роботи.

• Продавец  Basilo

Дякуємо за відгук! Для нас це важливо. Завжди стараємось пропонувати якісний товар і сервіс.

• Сергій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Basilo
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Basilo

Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Раді, що товар вам підійшов.

• Леонид Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Basilo

Хороша ергономічна форма, руці комфортно навіть після кількох годин роботи. Матеріал приємний, миша не ковзає. Працює стабільно без затримок. Покупкою задоволений.

• Продавец  Basilo

Ваша думка для нас дуже цінна — дякуємо за відгук! Раді, що товар виправдав очікування.

• Денис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Basilo

Сподобався дизайн і підсвітка — виглядає стильно, особливо ввечері. Миша добре лежить у руці, форма зручна. Курсор рухається точно, без ривків. Хороший варіант для повсякденного використання.

• Продавец  Basilo

Дякуємо Вам за відгук! Раді, що покупка принесла позитивні емоції. Для нас це найкращий результат

• Анатолій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Basilo

Працює, як довго покаже час

Достоинства:
    Поки все подобається
    Недостатки:
    Поки не виявив
    • Продавец  Basilo

Дякуємо за відгук! Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців.

• Сільвія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Basilo

Замовила цю мишу для домашнього комп’ютера. Працює тихо, кнопки натискаються м’яко. Бездротове підключення дуже зручне, нічого не заважає на столі. Загалом покупкою задоволена.

• Продавец  Basilo

Дуже дякуємо за ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням і будемо раді вашим новим замовленням.

• Василиса И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Basilo

Користуюсь уже деякий час працює відмінно. Підключення просте — вставила приймач і все готово. Кнопки приємні на дотик, колесо прокрутки працює плавно. Рекомендую як недорогу і зручну мишу.

• Продавец  Basilo

Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені.

• Генріх Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Basilo

Приємно здивувала якість за таку ціну. Миша зручна у руці, не ковзає і добре реагує на рухи. Користуюсь щодня по кілька годин — рука не втомлюється. Загалом покупкою задоволений.

• Продавец  Basilo

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви поділилися своїм враженням і залишилися задоволені.

• Михайло З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Basilo

Брав для ноутбука, щоб користуватись без дротів. Працює стабільно, сигнал не пропадає. Сенсор досить точний, що зручно як для роботи, так і для ігор. Виглядає сучасно завдяки RGB підсвітці.

• Продавец  Basilo

Щиро дякуємо за довіру до нашого магазину! Раді, що ви задоволені покупкою.

• Тимофій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Basilo

Купував цю мишу для роботи та іноді для ігор. Підключилась одразу без жодних налаштувань, курсор рухається плавно. Кнопки натискаються чітко, без зайвого шуму. Підсвітка виглядає гарно і додає стилю робочому столу.

• Дмитро Ч***

Мишка крута

Достоинства:
    Красиве. RGW
    Недостатки:
    Немае
    • Продавец  Basilo

Дякуємо за покупку та ваш позитивний відгук! Для нас дуже важливо, що ви залишилися задоволені.

• Злата Ф***

Ліва кнопка дуже погано працює. Натискаєтьмя через раз нажаль (

• Продавец  Basilo

Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро прикро, що виникла така ситуація з лівою кнопкою.
      Будь ласка, зверніться до нашого менеджера через чат замовлення — ми обов’язково допоможемо вирішити питання та за потреби організуємо заміну товару. Для нас важливо, щоб ви залишилися задоволені покупкою, тому зробимо все можливе для швидкого вирішення ситуації.

• Продавец  Basilo

Покупець ігнорує дзвінки для вирішення питання. Мабуть кнопка все ж таки працює справно.

• Орислава Б***

Хороша мишка

• Продавец  Basilo

Дякуємо за ваш відгук, нам дуже приємно, що вам сподобалося!

• Юлія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Basilo

Залишилась задоволена замовленням, швидко відправили, в роботі мишка подобається

Достоинства:
    Довго тримає заряд
    Недостатки:
    Поки що не виявлено
    • Продавец  Basilo

Дякуємо за ваш відгук, нам дуже приємно, що вам сподобалося!

• Антон Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Basilo

Купував з розрахунком на під'єднання і через кабель і через блютуз. За таку ціну один з кращих варіантів для роботи з ноутбуком під час відключень світла і коли хочеться пограти

Достоинства:
    ціна/якість
    Недостатки:
    якісь пластику
    • Продавец  Basilo

Вдячні за позитивний відгук і за те, що обрали наш товар!

• Світлана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Basilo

Замовлення отримала швидко, продавець завжди на зв'язку.

З точки зору технічних фіч, то миша хороша, але не дуже зручна, як на мене.

Достоинства:
    Технічні параметри миші, функціональність.
    Недостатки:
    Як на мене не дуже зручне натискання на кнопки миші, ціна.
  • Ксенія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Basilo

Мишка норм, світло круто виглядає, зручна хватка.

Достоинства:
    якість
    • Продавец  Basilo

Дякуємо за відгуки та зворотній зв'язок. Приємного користування!

• Ваня А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Basilo

Зручна миша з ергономічною формою та приємним підсвічуванням, яке не дратує очі. Кнопки працюють чітко, відмінно підходить для роботи та ігор.

Достоинства:
    зручна в руці
    • Продавец  Basilo

Ваші висновки та висока оцінка — найкраща нагорода для нас!

• Володимир Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Basilo

Пользуюсь мышкой уже какое-то время, и могу сказать — удобная штука. Рука не устает, даже когда играю долго, а дополнительные кнопки реально помогают быстрее действовать в игре. Подсветка не режет глаз, приятно светит и вообще смотрится круто. Понравилось что кабель длинный,можно использовать как проводную.

Достоинства:
    кабель длинный и хорошего качества.
    • Продавец  Basilo

Дякуємо за відгук. Приємного Вам користування.

• Інна В***
    Продавец: Basilo

Брала на подарунок дитині. Мишка зручна, виглядає гарно, хороший кабель. Менеджери привітні. Доставка була швидка.

• Продавец  Basilo

Дякуємо за відгук. Приємного вам користування.