Отзывы покупателей о Смарт-часы Xiaomi Black Shark GT3 Black BS-GT3 Чорний (0001012039811)

Оценка пользователей 3.58/5
  • Отзывы про товар продавца Rom&Ros
  • Денис С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rom&Ros. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Часы классные выглядят дорого богато стильно, пока всё работает.

Достоинства:
    Цена.
    Недостатки:
    Пока нет
  • Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Півроку володіння. Тримає заряд 2 дні

Достоинства:
    Непогано виглядають
    Недостатки:
    Тримають заряд 2 дні
  • Степан Б***

Це не Xiaomi, но доволі гарний годинник. Багато функцій, але поспішив купувати тому що нема NFC

Достоинства:
    Багато функцій
    Недостатки:
    Немає NFC
  • Дмитро Г***

Сканер телефона не читает QR - код для установки Shark Wear с часов. В Google Play Store данного приложения нет... Синхронизировать часы с телефоном не получается. Без синхронизации с телефоном часы бесполезны. Прошу поствщика связаться со мной.

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Не синхронизируется с телефоном
    • Дмитро Г***

QR-код скачался с мануала. Часы синхронизировались, пока все норм. Беру негативный отзыв обратно.

• Дмитро Г***

Доставка быстрая, поставщик сработал оперативно. Респект. Часы супер. Но пока настраивал перенервничал...

• В'ячеслав М***

Годинник працює. Пів року жодних нарікань.
    П.С. це не Xiaomi.

Достоинства:
    Працює без нарікань.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Сергій К***

Купляв на заміну Amazefit Bip 3. Якщо чесно кажучи - таке. відкючено все, крім повідомлінь від месенджерів. І все одно - кілька днів та й вони потребують заряду.
    Мабудь я колись викіну оце всі смартгодинники, і знов буду носити свої Swatch.

Достоинства:
    Стіль, два ременця в комплекті.
    Недостатки:
    Автономність, вібро.
  • Ростислав М***

Кому як мені потрібен просто годинник з відносно хорошою автономністю то це топчик за свої гроші.

Достоинства:
    Непогано виглядає, як просто годинником я невеликі кошти я задоволений.
    Недостатки:
    Сильно урізаний функціонал, колесо для прикола (його не можливо налагодити на свої потреби), слабий вібромотор.
  • Николай Н***

Дизайн чудовий. Функціонал теж. Не зручний застосунок керування.

В цілому за свої гроші себе оправдовує

• Володимир Б***

Стосовно 10 днів тримання зарядки, я б посперечався,це так в описі написано. В вечері зарядив до 100 відсотків, на ранок вже 50 а до вечора і взагалі може вимкнутися. Думаю звернутися в сервіс. А взагалі годинник непоганий.

Достоинства:
    На свої кошти годинник непоганий, це по меню та функціям.
    Недостатки:
    Довго не тримає заряд акумулятор, на мою думку.
  • Михаил Г***

Не нашёл ни как время выставить ни сопрягается с телефоном. Жесть. Пару дней помучаюсь, потом либо возврат, либо замена

Достоинства:
    Пока нет
    Недостатки:
    Сами часы
    • Михаил Г***

В итоге все получилось, часы таки не плохие.

• Дмитро Г***

Как получилось наладить? Сканер телефона не считывает QR-код для загрузки Shark Wear. В Google Play Store этого приложения нет.

• Наталя В***

Годинник гарний, стильний і функціональний.

• Александр Ш***

Добрий смарт-годинник!

Достоинства:
    Легка настройка, довго держить батарея.
    Недостатки:
    Немає відношення до xiaomi...
  • Олег И***
    Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Годиник не поганий, функції свої виконує, яскравий дісплей, латчики всі працюють більш менш, с телефоном синхронізується дивно, програма дуже сира і оновлення не виправляють це тупе з єднання. У сяомі Зепп набагато краще працює, чому вони не зробили і для цього годинника зепп не ясно.

• Кір
    Продавец: Rozetka. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Купив в іншому місці. Я вважаю це не від Сяомі , софт різний і він поганий , сирий .

Достоинства:
    Дизайн , екран , ремінці
    Недостатки:
    Софт , бокове колесо треба або прибрати або тугіше зробити , воно само прокручується іноді від легкого дотику .