Отзывы покупателей о Мягкая игрушка Стич (Stich) из мультфильма Лило и Стич, дышит, светится, колыбельная
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
Що можу сказати за іграшку, прийшла в жахливому стані ніс кривий, лапки одні більше другі менше там де має бути батарейки та кішенька порвана
Що можу сказати за звук чути його добре але є одне но коли іграшка дихає і сопить взагалі не в рифму
Можу сказати одне вона не коштує своєї ціни - Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: YShine
Іграшка не працює((
Не світиться, не грає((
Дуже шкода, мав бути подарунок дитині на НР.
Всі пластикові елементи в жахливому стані, потріскані.- Достоинства:
- Недостатки:
- Непрацююча іграшка, поганий настрій
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
далі , не якісно зробленні пальці на ногах у стіча , на одній 5 , на другій 4 , комплекту немає взагалі ніякого , один пакет і стіч , і цього не вписанно в оголошенні , батарейок немає , це незадовільність , прошу повернення
- Достоинства:
- Іграшка сама по виду може бути
- Недостатки:
- Просто недосховали надувну бульбашку , відчуття таке ніби в стіча шишка на голові
- Крістіна К***Отзыв от покупателя. Продавец: YShine
Іграшка не працює, не вмикається
Жах! - Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: YShine
Пришла эта «замечательная» игрушка! Вся разваливается! Она НЕ ВКЛЮЧАЕТСЯ! СОВСЕМ! Заказывала на подарок! Времени не остается, дарить теперь нечего!!!
- Достоинства:
- Нету!
- Недостатки:
- Дешевая, разваливающаяся! НЕ РАБОТАЕТ!!!!
- Дарина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling
Бракований товар
Не перевірила одразу,а там де іграшка повинна вмикатись немає перемикача цього
Дуже засмучена
Бо це було на подарунок - Валерія Б***Продавец: Feeling
Прийшов як з картинки очікування/реальність - дуже далекий від фото.
Взяла з собою батарейки щоб перевірити і не зря - як тільки і куди не тиснула, на всі лапки які є - не працює.