- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Кашемир. Цвет корпуса: Кашемир
Хороша шафа за свої кошти. Інструкція в наявності, монтаж не важкий. Цвяхів трохи більше можна було б покласти, і шкода, що дверні петлі без доводчиків.
Представник брендуДоброго дня, Руслан.
Дякуємо, що обрали Дорос!
Приносимо вибачення, за недостатню к-сть елементів фурнітури. Комплектація шаф петлями з плавним закриттям фасадів, наразі відсутня у виробах нашого виробництва. Обов'язково передамо побажання до виробництва, для подальшого покращення наших виробів.
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Дуб Сонома. Цвет корпуса: Дуб Сонома
Хороша містка шафа, зроблено якісно деталі без пилу. Єдине дуже сильний запах нових меблів який на жаль не зникає
- Достоинства:
- Дуже містка.
- Недостатки:
- Сильний запах
Представник брендуДоброго дня, Юлія.
Дякуємо, що обрали Дорос!
Запевняємо Вас, що усі матеріали з яких виготовляються меблі, дотримані європейських стандартів та допусків для безпечного користування у побуті. Запах, який Ви можете чути, не шкодить здоров'ю та на протязі декількох днів зникає.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Белый. Цвет корпуса: Белый
Прекрасна шафа
Представник брендуДоброго дня, Тетяна.
Дякуємо, що обрали Дорос!
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Кашемир. Цвет корпуса: Кашемир
Прекрасна шафа, нажаль не було шурупів до дверки , забули доставити напевно, але в загальному чудова шафа
Представник брендуДоброго дня, Тетяна.
Дякуємо, що обрали Дорос!
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет фасада: Графит. Цвет корпуса: Графит
Якість не сама найкраща! Але поставив 2 зірочки тому, що в комплекті не всі кріплення! С14 замість 14 поклали 4! Е3 замість 48 поклали 40. Як мені завіси вішати без цих шурупів!