Отзывы покупателей о Детские смарт часы Lexego 1.53″ с GPS и видеозвонком, часы-телефон для ребенка, умные часы с SIM картой, кнопка SOS, геолокация, родительский контроль, трекер, детские часы для мальчиков и девочек Pink K61Н-PK

Оценка пользователей 4.53/5
  • Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет ремешка: Black

Купили дитині , я не задоволена , відео зв'язок поганий , дзвінки проходять дуже погано . В додатку завжди пише ,що пристрій не підключкний або нема зв'язку .

• Євген Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет ремешка: Black

Взяли для малечі, вони задоволені, а ми спокійні навіть коли зайняті на роботі.

• Продавец  SmartTrust

Дуже дякуємо за відгук! Нам важливо знати, що ви залишилися задоволені покупкою

• Соломія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет ремешка: Black

Чесно скажу, ці смарт-годиники реально полегшують життя. Постійно бачу, де дитина, і швидко можу подзвонити, навіть відеозв’язок крутий, наче ми поруч. Родительський контроль працює без глюків, є SOS кнопка на всяк випадок. Трекер точний, і то важливо, бо ж не просто гаджет, а безпека і спокій для всіх нас.

• Єлизавета Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет ремешка: Black

Шукав гаджет, щоб дитина не тільки час дивилася, а й давав знати, де тусить. Ото цей годинник мені повністю підійшов

• Карл П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет ремешка: Pink

Все працює, відправили швидко, дякую

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет ремешка: Pink

Часы удобные в управлении и надежно показывают местоположение ребенка

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет ремешка: Black

Отримали годинник. Захисна плівка пошкоджена приклеєна до інструкції. Заряд приймає 10 годин, а в характеристиках заявлено 2-3 дні. Це жах....

Достоинства:
    Чудовий динамік
    Недостатки:
    Швидко розряжається
    • Продавец  SmartTrust

Доброго дня! Дякуємо за відгук.

Зазначимо, що час роботи смарт-годинника безпосередньо залежить від умов використання. При активному GPS, відеодзвінках, постійному підключенні до мережі та високій яскравості екрана батарея може розряджатися протягом 8–12 годин — це відповідає реальному режиму роботи пристрою.

Також варто зазначити, що захисна плівка є транспортним елементом і може зміщуватись під час доставки — це не впливає на роботу пристрою.

• Олександр Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет ремешка: Blue

Хороший товар

Достоинства:
    Перший раз заряджається довго,наступні рази набагато швидше.Сину дуже сильно сподобались,прості у використанні,гарний звʼязок,добре чути
    Недостатки:
    Неточна геопозиція
    • Продавец  SmartTrust

Щиро дякуємо за довіру! Ми раді бути для вас надійним магазином і завжди чекаємо вас знову

• Владимир З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет ремешка: Black

Годинник зручно використати: є GPS і відеодзвінок, батьківський контроль працює добре.

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет ремешка: Black

Годинник зручний, простий в налаштуванні, трек працює чітко.

• Григорій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет ремешка: Pink

Користуюсь цим годинником для дитини, і він справді допомагає бути на зв’язку навіть коли дитина далеко від дому. GPS показує точне місце, а відеодзвінок — дуже зручна штука для перевірки, чи все гаразд. Я в захваті!

• Єгор К***

• Василь С***

все гуд, дзвінки сім карта ,все працює ,все чудово

Достоинства:
    можна відстежувати дитину по gps і знати де вона гуляє
  • Ярослав К***

Дитина задоволена! все працює

Достоинства:
    Заряд тримає 2-3 дні.
  • Анна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет ремешка: Pink

Годинник норм, gps працює, можна змінювати колір завдяки ремінцю, батьки довольні.

Достоинства:
    Багата комплектація
  • Ксенія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет ремешка: Black

Класний дитячий годинник, купа функцій, все працює, як треба!

• Анатолий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет ремешка: Black

Отличный гаджет для связи и безопасности ребёнка.

• Світлана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет ремешка: Pink

Ми отримали такий розумний годинник для дитини, і це справжня знахідка: постійно знаю, де донька, завдяки GPS, і маю змогу з нею поговорити будь-коли через відеодзвінок. Кнопка SOS теж додає впевненості. В загальному гаджет дуже зручний і дійсно допомагає почуватися спокійно, навіть коли дитина на прогулянці.

Достоинства:
    SIM карта, кнопка SOS, GPS
  • Карл К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет ремешка: Pink

Годинник якісний, рекомендую, дитина в захваті