- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Махнівський пасічник. Размер: 3XL. Цвет: Черный с голубым
Сорочка супер
- Анатолій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Махнівський пасічник. Размер: 3XL. Цвет: Белый с черным
Сорочка дуже сподобалася, в затяжній битві з тещею за право володіння сорочкою- отримав перемогу та вивихнуте плече...
- Достоинства:
- Теплий, стильний, доступний
Соответствует
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Махнівський пасічник. Размер: XL. Цвет: Черный с голубым
Дякую за допомогу при підборі розміру! Дуже зручна тепла річ. Якісний пошив. Виглядає стильно, хлопець носить із задоволенням.
- Достоинства:
- Фасон, якість, обслуговування
- Продавец Махнівський пасічник
дякую
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Махнівський пасічник. Размер: S. Цвет: Разноцветный
Рубашечка симпатична , колір гарний , але вона зовсім не тепла((
Брали щоб носити зараз замість пальта , а вийде що буде замість джинсовки до футболки коли потепліє- Достоинства:
- Симпатична
- Недостатки:
- Холодна
- Продавец Махнівський пасічник
Дякую за відгук.та що 950грн йде тільки фланель.а та що 990грн йде з утепленням.Вибачайте що не проконсультували
- Станислав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Махнівський пасічник. Размер: L. Цвет: Черный с красным
Замечательная рубашка))))))
дякую за відгук
- Назарій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Махнівський пасічник. Размер: 3XL. Цвет: Графит
Гарний товар
- Достоинства:
- просто непогана якість
- Недостатки:
- гудзики не дуже надійно пришиті, а так немає питань
дякую за відгук
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Махнівський пасічник. Размер: 2XL. Цвет: Черный с голубым
Дуже якісна і зручна річ.
Чоловіку подобається.
Рекомендую.- Продавец Махнівський пасічник
дякую за відгук
- Василь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Махнівський пасічник. Размер: L. Цвет: Черный с красным
Чудова сорочка , зручна та з гарного теплого матеріалу , рекомендую !
дякую за выдгук
- Анатолий Ч***Продавец: Махнівський пасічник. Размер: L. Цвет: Черный с желтым
Гарна та тепла сорочка, розмір в мене 52 брав L-ку все підішло. Продавець відправив вчасно та дав консультацію.
- Достоинства:
- За таку ціну супер
- Недостатки:
- Немае