- Ілона Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut
Майте на увазі, що опис товару може не відповідати реальній комплектації. Як було з набором, який я купила на подарунок. Вказано у описі, що до набору входять щипці, відкриваєш бокс - а їх там немає! Але місце для них передбачене. Продавець оправдовується тим, що це нова партія наборів, у яких вже не буде щипців для каменів, і що не встигли оновити інформацію про це на сайті. Зараз, коли пишу цей відгук інформація щодо комплектації набору досі не оновлена! Продавець не особливо дбає про потенційного покупця. Хоча б попереджайте, що набір неповним буде!
Не раджу тут купувати! - Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut
Дуже круто виглядає сам процес: ставиш смокер на келих, додаєш трішки тріски — і за кілька секунд напій уже з ароматом диму. Вражає навіть тих, хто вже все бачив.
- Продавец ParaCHut
Доброго дня Роман! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір для копчення віскі Moltis SmokeCraft Premium – коктейльний смокер із ковпаком . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Оля Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut
Користуватись не складно, швидко розібралась. Напій набуває приємного аромату, смак стає більш насиченим і “глибшим”. Ковпак виглядає стильно, створює той самий ефект як у барі.
- Продавец ParaCHut
Доброго дня Оля! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір для копчення віскі Moltis SmokeCraft Premium – коктейльний смокер із ковпаком. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut
Купувала як подарунок чоловікові, але тепер користуємось разом Атмосфера, яку створює цей смокер — просто вау! Напої виходять не тільки смачніші, а й виглядають як у дорогому барі.
- Продавец ParaCHut
Доброго дня Ольга! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір для копчення віскі Moltis SmokeCraft Premium – . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Тарас Р***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Набір супер! Купували на подарунок. Повністю виправдав усі очікування!
Дякую за високу якість обслуговування та набору!- Продавец HappyLife
Доброго дня Тарас! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір для холодного копчення віскі Moltis SmokeCraft Premium (смокер для коктейлів). Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Користуюсь таким набором для копчення вже деякий час — чесно, це зовсім інший рівень для домашніх напоїв. Брав більше “для фану”, але в результаті реально затягнуло.
- Продавец HappyLife
Доброго дня Денис! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. Набір для холодного копчення віскі Moltis SmokeCraft Premium (смокер для коктейлів)
- Надія М***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Сам смокер працює чудово — аромат диму додає напоям зовсім іншого характеру. Віскі, коктейлі та навіть звичайні напої набувають цікавого смаку і виглядають дуже ефектно. Особливо подобається сам процес — це ніби маленьке шоу для гостей.
Якість виконання також на висоті: дерев’яний смокер зроблений акуратно, всі елементи виглядають міцними та добре підігнаними. Користуватись дуже просто, навіть без досвіду все виходить з першого разу. - Артур С***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Я люблю віскі та іноді роблю коктейлі для друзів, тому хотілося щось незвичайне для подачі. Цей смокер справді додає напою новий аромат і атмосферу. Дим виходить рівномірний, запах дерева дуже приємний, і смак віскі стає більш глибоким.
Сам набір виглядає дуже преміально — гарна дерев’яна коробка, якісні матеріали, все акуратно складено. Видно, що це не просто аксесуар, а справжній подарунковий набір. Користуватися ним легко, розібрався буквально за кілька хвилин.
Тепер коли приходять друзі, завжди робимо «димні» коктейлі — виглядає ефектно і всім дуже подобається. Чесно кажучи, навіть звичайний вечір одразу стає цікавішим.- Продавец HappyLife
Доброго дня Артур! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Набір для холодного копчення віскі Moltis SmokeCraft Premium . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Всеволод К***Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife
Дуже крута річ для тих, хто любить віскі та різні коктейлі. Купив набір для холодного копчення Moltis SmokeCraft Premium більше з цікавості, але тепер використовую досить часто, особливо коли приходять друзі. Ефект реально вражає — напій набуває легкого димного аромату, і виглядає це дуже атмосферно.
Сам смокер зроблений якісно, дерево гарно оброблене, виглядає дорого і стильно. Користуватися просто: засипав тріску, підпалив, і буквально за кілька секунд келих наповнюється ароматним димом. Віскі після цього смакує зовсім по-іншому — більш глибокий аромат і цікавий післясмак.- Недостатки:
- Продавец HappyLife
Доброго дня Всеволод! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. Набір для холодного копчення віскі Moltis SmokeCraft