Отзывы покупателей о Грелки для рук многоразовые солевые химические грелка для рук 2 шт термическая солевая многоразовая гелевая грелка пакет карманная согревающие туристические термо грелки рук ног на зиму холодную погоду универсальные защита от переохлаждения военным ВСУ

Оценка пользователей 3.93/5
  • Юрій Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL

Доволі складно запустити реакцію. Гріє не більше 5 хвилин.

Достоинства:
    Робить.
    Недостатки:
    Доволі складно запустити реакцію. Гріє не більше 5 хвилин.
  • Людмила В***

грелка супер

Достоинства:
    удобно
    Недостатки:
    нету
    • Продавец  AKSEL

Вдячні Вам за відгук!
      Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Александр Т***

Лажа

Достоинства:
    Недостатки:
    Одноразовые
    • Продавец  AKSEL

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми.

• Тушинський І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL

За свою ціну, чудові хімічні грілки. Придбав відразу дві пари. Але якби знав що вони будуть на стільки класні, то, можливо, взяв би і більше - для батьків чи друзям на презентик нехай би були

Достоинства:
    Грілка й справді добре гріє. Тепло не обпікаюче, але дуже відчутне. Можна використовувати аби зігріти замерзлі руки в кишенях чи ноги. Якщо покласти на ступні, при підвищеному тиску, - то добре і швидко нормалізує тиск. В киплячій воді, і справді швидко приходять до свого первинного агрегатного стану.
    Недостатки:
    Металеву монетку всередині, іноді, і справді важко клацнути
    • Продавец  AKSEL

• Вікторія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL

Замовляла 2 пари грілок, всі прийшли синього кольору, хоча за описом жовта та синя в наборі. А самі горілочки чудові (використала поки одну, то нарікань немає)

• Дарина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL

Грелки очень удобные и реально помогают сохранять тепло в холодную погоду

• Вікторія О***

Майже не гріє

• Поліна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL

Швидко гріються та добре тримає тепло

• Артем Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL

Працюють обидві, погріти трохи руки можна, нормально. Чомусь прийшли однакового жовтого кольору хоча в описі сказано синя та жовта. Також якщо руки реально задубіли то дуже важко натиснути той диск, я 5 хвилин собі пальці всі віддавлював поки він нарешті клацнув... І не спрацював, ще через хвилину зміг клацнути вдруге і реакція пішла.

Достоинства:
    Працюють як заявлено, гріють
    Недостатки:
    Невідповідність заявленій комплектації (не той колір), важко натискати диск коли замерзли руки
    • Артем Ш***

Доповню відгук - якби можна було то змінив би на 1 зірку, а ще краще не купував би цей товар, неможливо натискати диск взагалі, я просто продавив цю мембрану краями диску поки намагався його зігнути а диск залишився не зігнутим, це тупо брак

• Аня
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL

Дуже швидко прийшла посилка.
    Прислали дві однакового кольору, тож якщо хочете різнокольорові - вказуйте в коментарях.
    Все працює чудово, хіба іноді треба спіймати правильний кут залізного круга, аби активувалося.
    Перезаряджається добре.

Достоинства:
    Працює
  • Юлія С***

Все супер

• Вікторія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL

Грілки гарної якості та гріють чудово

• Лаша

Одна грілка не працює , і розмір не той повна бути 10на6..5 ,а грілка 9на9

• Ілля Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AKSEL

Зручні та хорошо зігрівають руки в холодну погоду.Відправили швидко,нарікань немає

• Віталік Т***

Для холодної погоди саме те! Гріють добре, доставили швидко

Достоинства:
    Для холодної погоди саме те! Гріють добре, доставили швидко