Отзывы покупателей о Підгузки Huggies Pants 6 Jumbo (15-25 кг) для хлопчиків 30 шт (5029053564302)

Оценка пользователей 4.19/5
  • Уляна П***

Задоволена на всі 200

Уляно, доброго дня!
      Дякуємо Вам за відгук!
      Ми раді, що Ви обрали з лінійки TM Huggies підгузки-трусики, які ідеально підходять Вашому малюку.
      З усіх питань Ви завжди зможете звернутися на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22.

• Оксана В***

Оксано, доброго дня!
      Дякуємо Вам за відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
      З усіх питань Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22.

• Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88

Дуже зручні трусики. Гарно тримають вологу всю ніч, не протікають, якщо дитина не влупила перед сном 0.5 л води (інакше один раз доведеться поміняти). Цієї кількості вистачає, в середньому, на 20-25 днів ( /- 4шт на добу).
    Використовую для хлопчика 3х років середньої статури (13 кг, 92см), розмір 5 йому занадто щільний. Якщо на знижці, гарне співвідношення ціна-якість.

Достоинства:
    Щільно сидять, не труть, не давлять, не протікають, немає подразнень.
    Недостатки:
    Не знайшла.

Наталіє, доброго дня!
      Дякуємо Вам за оцінку і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!

• Діана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88

Замовляю не перший раз , підгузки чудові

Достоинства:
    Чудова якість

Діано, доброго дня!

• Ирина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88

Отличные!!! Резинка не давит , сыну понравились говорит мягкие хорошие, хотя нам бы без памперсов ходить уже пора , но не хочет , горшок красивый покупала ещё несколько лет назад ,сначала игрушки мягкие садил, очередь котов наступила , а теперь и во все разбил , сказал не хочу давай памперсы и всё.

Достоинства:
    Не давят, не протекают, соответствуют размеру, мягкие.

Ірино, доброго дня!
      Дякуємо Вам за відгук!
      Ми раді, що Ви обрали з лінійки TM Huggies трусики-підгузки, які ідеально підходять Вашому малюку.

• Діана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88

Користуємось вже пів року,трусики чудові.

Діано, доброго дня!

• Євген Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88

Користуємось майже рік, все влаштовує

Євгене, доброго дня!

• Небрат В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60

Добре тримають вологу, навіть протягом ночі, користуємось тільки ними вже декілька місяців

Достоинства:
    Тримають вологу, тонкі, резинка не туга
    Недостатки:
    Не знайшла

Владиславо, доброго дня!

• ТАТЬЯНА К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88

Найкращі ! Останній раз взяли 4 по 88 шт )

Достоинства:
    Надійні
    Недостатки:
    Не має

Тетяно, доброго дня!

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88

Користуємося досить довго. Дуже гарна якість: ніде не натирають, не протікають, не викликають подразнення.

Достоинства:
    Велика пачка гарна ціна за 1 штуку
    Недостатки:
    Не знайшла

Юліє, доброго дня!

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60

Постійно користуємося, якістю повністю задоволена: не викликають подразнення, легко вистачає на ніч, мʼяка гумка

Достоинства:
    Гарне поглинання
    Недостатки:
    Не знайшла

Юліє, доброго дня!

• Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88

Для дітей після року ідеальний варіант по ціна-якість. До року бажано купувати більш преміальні підгузки.

Достоинства:
    Недостатки:
    Для дітей молодше року краще купувати більш преміальні серії підгузків.

Антоне, доброго дня!

• Ірина

Бюджетні, але не найкращі

Достоинства:
    Витримують вологу
    Недостатки:
    Для нічного сну не підходять

Ірино, доброго дня!
      Дякуємо Вам за відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies! Для нічного використання рекомендуємо спробувати наші трусики-підгузники Huggies OverNights Pants.
      Для більш детальної консультації Ви можете звернутись на нашу гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22.

• Євгенія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88

Наші улюблені підгузки, відкрила їх для себе зовсім недавно, коли минулі вже сталі малі. Гарна, мʼяка поверхня підгузків, пояс не натирає, не давить, добре поглинає.

Євгеніє, доброго дня!

• Дмитренко В***

Вері гуд

Достоинства:
    Гуд

Володимире, доброго дня!

• Яна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60

Замовляла 60 штук, прийшов товар в коробці, 2 упаковки, одна ціла 30 штук і одна відкрита ( розрізана повністю вздовж пачки)

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Відкрита пачка і порізаний підгузок

Доброго дня, Яно!
      Дякуємо за відгук.
      Для вирішення даної ситуації рекомендуємо звернутися у Службу підтримки Rozetka.
      З усіх питань щодо продукції торгової марки Huggies, Ви завжди зможете звернутися на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22.

• Віталій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88

Беру не перший раз, все сурер

Віталію, доброго дня!

• Дмитрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88

Відміна якість. Завжди покупаем тільки ці.

Достоинства:
    Надійні. Завжди сухо. І подразнень на шкірі не має. А це мабуть головне, як для подгузників.
    Недостатки:
    Не має.

Дмитро, доброго дня!

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88

Якісний товар. Гарна акційна ціна.

Олександре, доброго дня!

• Андрій О***

Супер!

Андрію, доброго дня!

• Лілія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 44

Після оновлення почали протікати і не поглинають , дитина мокра, навіть від незначного носіння. Раніше не протікали і суха попа була. Хоча менше комкаються в грудочки. Попередня версія ледь вологе, комкалась в камінчики.

Достоинства:
    Немає алергії. Не так комкаються
    Недостатки:
    Не тримають в обох напрпвленнях

Доброго дня, Ліліє!
      Нам дуже шкода, що Ви розчаровані покупкою та дякуємо Вам за те, що Ви про це написали. Для нас дуже важлива Ваша думка про якість нашої продукції. Зверніться до нас на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22 для більш детальної консультації.

• Ігор С***

Чудово тримають, не пропускають

Ігоре, доброго дня!

• Яна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88

Хороший вариант, одни из лучших.

Достоинства:
    Мягкие, легкие и тонкие, приятные наощупь.
    Недостатки:
    Иногда протекают.

Яно, доброго дня!

• Михайло В***

Норм

Михайле, доброго дня!
      Дякуємо Вам за оцінку і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!

• Олексій Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88

Загалом добрі підгузки. Хібащо інколи від партії до партії заслабкі пояски почали бути, ото як перейшло на Little Movers. І часто вночі протікає.

Достоинства:
    Якісні, без подразнень
    Недостатки:
    вночі часто протікає

Доброго дня, Олексію!

• Марія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88

Цими підгузками-трусиками користуємося давно. В занальному дуже ними задоволена, але саме цим упакуванням РОЗЧАРОВАНА. Підгузки мають розтягнену резинку, злітають із дитини.

Недостатки:
    Резинка не тримається, злітають із дитини.

Доброго дня, Маріє!

• Игорь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88

Отличный памперсы! Многое лет заказываю в розетке

Достоинства:
    Удобство , комфорт ребенка

Ігоре, доброго дня!

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88

Купуємо весь час цю фірму,
    але остання партія трошки якось тонша . Будемо використовувати і обов'язково ще повідомлю про товар.
    Бистра доставка і сервіз хороший.

Достоинства:
    Сервіс
    Недостатки:
    Ще небачили

Ольго, доброго дня!

• Вероніка П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88

Раніше завжди замовляли саме цю упаковку, брали одразу по два ящики (2×88). Але ця партія – суцільне розчарування. Резинка майже не тримає, підгузки або протікають, або сповзають під час ходьби. Відчутний хімічний запах, вони стали набагато тонші. Кожна ніч закінчується мокрими простирадлами. Це просто викинуті гроші і постійний дискомфорт. У наступному місяці навіть не будемо ризикувати через можливу якість партії, оберемо інший бренд або купуватимемо не на Розетці.

Достоинства:
    Недостатки:
    Партія жахлива: резинка слабка, підгузки протікають і сповзають, тонкі, мають хімічний запах. Кожна ніч — мокрі простирадла.

Доброго дня, Вероніко!

• Ольга Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88

Вже кілька місяців користуємось 6 розміром, все було ок. Але останнє замовлення - жах. Вони настільки великі, що здається я і сама в них влізу. Вони набагато ширші, резинка не тримає, вони на дитині висять.
    Навіть якщо лишити їх «на виріст», вони вже тоді дитині не будуть потрібні.
    Додаю фото для зрівняння з попереднім замовленням. Всередині теж різні

Недостатки:
    Розмір, можливо бракована партія

Доброго дня, Ольго!

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60

Зручні підгузки-трусики, користуємось з 6 місяців дитини. Все гаразд, якісні і не протікають.

Оксано, доброго дня!

• Володимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88

Погоджуюсь з попередніми коментарями. До зміни формату були супер памперси, без нарікань. Тепер стали де що більші за розміром, резинка гірше тримає - спадають з дитини. Стали тонші, менш щільні не витримують ніч.

Не зрозуміло що робить, будемо шукати напевно альтернативу, прикро..

Достоинства:
    Не має

Доброго дня, Володимире!
      Нам дуже прикро, що Ви розчаровані покупкою та дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ми рекомендуємо Вам спробувати інші розміри, які можуть більше відповідати Вашим очікуванням і краще підходити Вашій дитині.

• Євгенія Т***

Так само і ми,з 4 доросли до 6. Все було супер до поки не змінили дизайн,а за ним змінили і якість в гіршу сторону, я навіть сьогодні екстра каре взяла заніс ,думала може дорожче і якісніше,а лише розчарувалася. Попередні до зміни дизайну скін комфорт були нам ідеально

Доброго дня, Євгеніє!

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88

Кожен місяць беру підгузники, все було добре. Але ця остання поставка 88 шт( по 44) ,з якимось запахом. Якщо відкриваєш одну і ту ж саму пачку ,а всередині один підгузник з запахом ,другий ні. Я розумію що це вина не продавця ,а на самому виробництві щось нахімічили. Жалко що обидві пачки в такому стані.
    Тепер навіть не знаю як купувати в Розетці. Прошу прийняти міри і написати рекламацію виробнику.

Достоинства:
    Поки немає
    Недостатки:
    Характерний запах матеріалу який в підгузках

Доброго дня, Ольго!
      Для підгузків ТМ Huggies не застосовуються хімічні аромати для маскування виробничих запахів, які мають усі підгузки. Чим свіжіша партія - тим запах сильніший. Але ми вдячні Вам за зворотній зв'язок. Рекомендуємо Вам відкрити упаковку та провітрити підгузки протягом 24 годин. Запах вивітриться та Ви зможете без побоювання використовувати продукцію Huggies, оскільки даний запах ніяким чином не впливає на якість підгузників.

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 88

Завжди замовляла ці підгузники і була задоволена , але останнє замовлення це просто жах. Замовляла як зазвичай, повторюючи одне і те ж саме замовлення. Прийшли у новому дизайні, резинка дуже широка, на відміну від попередніх, сам підгузник став тоншим, вночі протікає. Я розчарована

Достоинства:
    Недостатки:
    Протікає, широка резинка

Доброго дня, Юліє!

• Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 60

Все чудово і швидка доставка. Ящик зручний бо має для рук ручки

Наталіє, доброго дня!

• Анна К***