Отзывы покупателей о Підгузки Dada Extra Soft 3 Midi (6-11 кг) 34 шт (4820174980672)

Оценка пользователей 2.44/5
  • Люда П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 34

Замовляла золотисту упаковку, прийла бірюзова. А якість відрізняється.
    Нас 6кг, і резинка залишає слід на животику. не приємний хімічний запах

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість,запах, тиснуть

Людмило, дякуємо за ваш відгук. На жаль, зараз ще в процесі заміни оновленої лінійки, тому до закінчення складських запасів ще є попередня версія даної лінійки.

• Анна Т***

Протікають дуже

Анно, дякуємо за відгук! Хочемо зазначити, що підгузок потрібно змінювати кожні 3-4 години. Оскільки підгузок може втримати лише певну кількість рідини і якщо потрапить більше зазначеного, то підгузок може не справитися з триманням вологи.

• Діана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 34

Нам сподобалися. Алергії немає, добре поглинають та зручні

Недостатки:

Діано, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Александра Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 34

Резкий запах химии от подгуза.Одели два раза, ребёнка осыпало по всему телу.

Недостатки:
    Резкий химический запах. Аллергия у ребёнка
  • Ольга Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 34

Ніч витримали, що вде добре. Мякенькі, резинка не натирає

Достоинства:
    Дешево
    Недостатки:

Ольго, дякуємо за Ваш відгук!

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 34

Підгузок не витримує чотирьох годин і протікає. Такі саме, але не трусики, витримують до 7 годин. На вагу дитини 9,5 кг брала 3 розмір, ще і запас є.

Достоинства:
    Матеріал м’який і приємний на дотик. Легко одягаються.
    Недостатки:
    Протікають

Ірино, дякуємо за відгук. Нам дуже прикро, що ви залишилися незадоволеними. Підгузки могли протекти через те, що у нього потрапила більша кількість рідини, аніж розраховано. Підгузки рекомендовано міняти кожні 2-3 години.

• Ruslana G***

Підгузки не потрібно тримати по 7 год, це шкодить дитинці, максимум 3, на край уже 4, але ніяк не 7‍️

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 34

Можливо нам попала бракована пачка, підгузки погано прострочені резинкою, резинеи окремо підгузки окремо. Нісогісінько не утримують.

Світлано, нам дуже прикро, що трапилась така ситуація - це скоріше виняток, ніж правило. Уся продукція проходить багатоетапний контроль якості, власне тому відсоток браку дуже мінімальний.

Проте, навіть попри те, що продукція виготовлена на ультрасучасному обладнанні, все ж таки трапляються мізерні і дуже рідкісні випадки браку. Ми будемо дуже вдячні, якщо ви надішлете нам номер партії (дата виробництва є номером партії і вказана на боковому шві) для більш ретельного контролю і виявлення причини браку. Також, ми готові компенсувати вам упаковку підгузків, якщо ви надішлете нам браковану упаковку. Для обміну контактними даними зв'яжіться, будь ласка, за контактами, які вказані на упаковці.

• Елена Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 34

Не советую, качество не очень(((
    Протекают ужасно

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Протекают

Елена, дякуємо за ваш відгук. Протікання здебільшого можуть бути внаслідок кількох причин: неправильно підібраний розмір, нерозправлені манжети, занадто велика кількість рідини, яка потрапила у підгузок.

• Алина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 34

Взяла на пробу. Эти трусики намного лучше таких же подгузников. Их можно смело брать как дневные и менять сразу же после того как ребенок покакает, иначе могут протечь и измазать ножки, одежду.
    Но, одеваются они за 3 секунды, в отличие от любых других трусиков (хагис, памперс, муни, мерис), потому что наощупь они очень натуральные, что очень важно для шилопопных деток. Шов разрывается хорошо. Впитывают хорошо. Не натирают. Индикатор работает.

Достоинства:
    1. Быстро одеваются
    2. Хорошо впитывают
    3. Не натирают
    4. Есть индикатор
    5. Наощупь натуральные
    6. Садятся по размеру хорошо
    7. Бюджетные
    Недостатки:
    Протекают

Аліно, дякуємо за ваш розгорнутий та інформативний відгук! Він дуже цінний не лише для нас, а й для інших покупців.

• Диана К***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 34

Трусики великомірять на 6.5 кг . 3 завелика , резинки не прилягають , якщо дитина сходить по маленькому , то все супер, а по великому відразу протікають річки

Діано, дякуємо за ваш коментар. Нам прикро, що ви залишилися незадоволені, для вияснення причин, напишіть нам будь ласка на пошту [email protected]

• Наталья Н***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 34

Не знаю как могут нравится эти подгузники .Взяла попробовать по отзывам и советам .На вес 6 кг ребенку размер 3 можно обмотать , липучка слабая,качество не очень , жестковатые

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Качество

Наталю, дякуємо за ваш відгук, проте не можемо вас ідентифікувати як покупця. Даний товар - це підгузки-трусики, в них липучок немає, лише поясок з резинкою.

• Елена К***

найкращі підгузки в даній ціновій категорії

Достоинства:
    найкращі підгузки в даній ціновій категорії
    Недостатки:

Олено, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!

• Елена Ж***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 34

Взяла на пробу, резиночки бортики очень слабые и не прилегают к коже, если по маленькому малыш ходит, они впитывают отлично, а если по большому, сразу же протекают, эти бортики вообще ничего не держат, не советую..

Достоинства:
    Тонкие, легко одевать
    Недостатки:
    Протекают, бортики не прилегают к коже
  • Анна П***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 34

Ужасный товар! Резинка хиленькая, вообще не прилегает к коже, в итоге трусики протекли сразу же, как только малыш сделал свои дела. Это просто кошмар, жаль потраченных денег.

Достоинства:
    Их нет
    Недостатки:
    Протекают

Анно, дякуємо за ваш відгук. На жаль, не можемо вас ідентифікувати як покупця. Проте хочемо розібратися в ситуації, чи можете сфотографувати дату виробництва (номер партії), що знаходиться на боковому шві? Це нам допоможе перевірити в лабораторії дану партії.

• Viktor Л***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 34

мы все правильно подобрали. вот сейчас утром одели, первый поход по маленькому, вся постель уже мокрая, уже такое раз пятый, с 10, но деньги уже потрачены и их никто не вернет, поэтому, что мы можем это портить компании имидж, как они нам портят настроение на протяжении этой пачки, буду это везде публиковать, таких не должно быть.

Достоинства:
    Недостатки:
    протекают

Вікторе, нам дуже прикро, що склалась така ситуація. Підгузки проходять багатоетапний контроль якості, а також проводяться лабораторні дослідження підгузків із кожної партії.

Нам дуже важливо бути певними, що усі параметри якості відповідають заявленим, тому, будемо дуже вдячні, якщо надішлете нам фото з номером парті (датою виготовлення на боковому шві), щоб ми провели додаткову перевірку. Наші контакти є на упаковці.

• Тетяна
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 68

Дуже гарні трусики! Неочікувано ) Брали на пробу без особливих очікувань, а виявилися кращими ніж багато інших.
    Дякуючи коментарю до більшого розміру, дізнались, що трусики великомірять і це дійсно так. По розміру ця трійка така сама, як 5 в Joy та Памперс.
    На дитину 11,5 кг та 87 см сіли чудово.
    Нічого НЕ протікає. За 7-8 годин не протікли.
    Для чого вставка над зеленою частиною всередині ми поки не зрозуміли, бо вона не вологою не стає.

Достоинства:
    М'які, значно приємніші на дотик ніж багато інших підгузок. Не протікають, великомірять.
    • Татьяна

*не стає вологою* суха завжди.
      Як тут редагувати коментарі не знайшла

Тетяно, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашої продукції. Якщо можете, то додайте, будь ласка, фото вставки, бо не можемо зрозуміти з вашого коментаря, про яку частину підгузка йде мова. Тоді ми зможемо дати розгорнуту відповідь.