Отзывы покупателей о Балаклава Подшлемник с UV-защитой Летняя/зимняя Унисекс

• Ілля Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim

Балаклава просто супер, сидит удобно, мягкая,в районе рта и носа сеточка которая дышит в прохладную походу ездить на мото самый раз в жаркую пока что не пробовал

Достоинства:
    Удобная, мягкая, не давит
    Недостатки:
    Пока что не заметил)
    • Продавец  MirJim

Доброго дня! Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями та обрали наш магазин. Нам дуже приємно знати, що ви залишилися задоволені, адже ваша думка надихає нас працювати ще краще. Якщо у вас з’являться будь-які запитання або потрібна буде консультація, не соромтеся звертатися - ми завжди готові допомогти! Бажаємо вам гарного дня!

• Аліна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Очень рада что выбрала именно эту балаклаву, она просто супер!

• Соответствие указанным размерам

• Продавец  MirJim

Дякуємо, що обрали наш магазин і поділилися враженнями! Нам дуже приємно отримувати такий зворотний зв’язок. Звертайтесь, будемо раді допомогти. Гарного дня!

• Вікторія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Класна балаклава! М’яка, не колеться і зовсім не тисне, навіть коли довго носиш. Під шоломом сидить акуратно, волосся не псує. В холодну погоду реально тепліше, а в теплі дні не душно. Користуватися комфортно, виглядає охайно. Залишилась задоволена покупкою.

• Соответствие указанным размерам

• Продавец  MirJim

Дякуємо за ваш відгук і приділений час. Нам важливо отримувати зворотний зв’язок, адже це допомагає покращувати сервіс. Гарного дня!

• Софія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Матеріал щільний, добре захищає
    від вітру в холодну пору року, при цьому зберігається нормальна циркуляція повітря. Підійшла ідеально під мотоциклетний шолом. На вітрі тримає тепло, але не душить. Дуже задоволена покупкою!

• Продавец  MirJim

Щиро дякуємо за ваш коментар, Софіє! Ми цінуємо думку кожного клієнта та завжди працюємо над тим, щоб сервіс залишався на належному рівні. Звертайтесь, якщо виникнуть питання.

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Використовую як підшоломник для зимових поїздок., не викликає дискомфорту при тривалому носінні. Тканина еластична, розмір підійшов ідеально. Якість пошиття на високому рівні, після декількох циклів прання форма та колір не змінилися.

Достоинства:
    Якість
    • Соответствие указанным размерам

• Продавец  MirJim

Дякуємо за відгук. Добре, що очікування справдилися і покупкою залишилися задоволені. Приємного користування, звертайтесь, якщо виникнуть питання.