Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Набор инструментов профессиональный King Roy 12 предметов 1/2" DR (30185-012)

Оценка пользователей 3.5/5
  • Юрий Ф***
    Продавец: Rozetka

Отличный набор за эту цену, тем более этой фирмы. Набор вроде как не большой, но есть все необходимые насадки (которыми чаще всего пользуюсь). Насадки качественные, ничего "не слизывают", ржавые болты крутят на раз-два. Можно брать.

• Олександр Б***

Купував близько року тому , можу сказати що за свої кошти один з кращих варіантів. Якісний виробник , найнеобхідніші предмети є в кейсі , ще додатково можна докупити окремо.
    Ремонтував авто , якісні не злизуються , тріскачка на 72 зуби .
    Чудовий варіант за свої кошти.

Достоинства:
    Якість , ціна , наповнення
  • Вася Ш***
    Продавец: Rozetka

Взяв як комплект до малих бітів і головок . Реально якісний товар на фото вигляд бідовий але в живу все набагато краще. Головки із кольором принтом, тріщотка зручна ручка не прокручується не спадає. Відкручував ним уже багато деталей і всяке було і іржаве, і під ведешку і навіть зривав подовжувачем але всі навантаження витримують без проблемно. Хто шукає якісний товар за невелику ціну, я думаю що це саме такий.

• Денис

Проверил только комплектацию при получении, пришлось отправить в сервис

Достоинства:
    На вид - головки качественные, удлинитель тоже
    Недостатки:
    Пришло с бракованной трещоткой, работала только на откручивание
  • Віктор А***

Обовязково звертайте увагу на розміри даних біт і головок, тому що на фото виглядає все маленьким а по факту все набагато більше.