Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Резиновый жгут круглый трубчатый усиленный 3060, натуральный латекс, 6 мм, оранжевый (1 метр)

• Олександр Ю***

Все дуже круто!
    Зв'язок , доставка !
    Ну і звісно якість!!!

Достоинства:
    Якість!
    • Продавец  Kvigo

Дякуємо за довіру! Після такого відгуку наш джгут, здається, ще більше розпрямився від гордості. Гарного користування!

• Орест Г***

Це точно не червоний

Дякуємо за відгук

Зізнаємося, джгут вирішив змінити імідж і з червоного став помаранчевим

Якщо серйозно, постачальник змінив відтінок виробу, а фото ми не встигли оновити. Вже виправили це та перепрошуємо за неточність.

Якщо колір для Вас має значення, напишіть нам — із задоволенням допоможемо вирішити питання.
      Перепрошуємо і завжди готові до співпраці

• Виталий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kvigo

Дуже сподобалося, на вигляд гума якісна. Швидко відправили, та дуже сподобався подарунок! Дрібничка, але дуже приємно! Дякую!

Достоинства:
    Не дорого
    Недостатки:
    • Продавец  Kvigo

Дякуємо за такий теплий відгук!

Раді, що сподобалась і гумка, і наш маленький солодкий бонус
      Кажуть, гарний настрій теж впливає на кльов, тому ми вирішили не ризикувати

Нехай гумка служить довго, риболовля приносить задоволення, а улов буде таким, щоб риба сама просилася на фото

Дякуємо за довіру та чекаємо вас знову!

• Геннадій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kvigo

Приятно работать с таким продавцом, всё как по нотам, и доставка и товар и сладкий бонус в придачу :)

Достоинства:
    Всё супер
    Недостатки:
    • Продавец  Kvigo

Щиро дякуємо за такі приємні слова!

«Все як по нотах» — звучить як найкраща оцінка нашої роботи
      Ми стараємося, щоб і товар радував, і доставка не змушувала нервувати, а солодкий бонус додавав гарного настрою

Бажаємо, щоб гумка служила довго, риболовля приносила задоволення, а улов був настільки гарним, що риба сама позувала для фото