Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Отзывы покупателей о Автодержатель Baseus Small Ears Series Magnetic Suction Bracket Vertical Type Black

Оценка пользователей 4.4/5
  • Іван С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto

Хороший, мінімалістичний, досить надійний тримач. В комплекті 2 магніти. На панелі тримається міцно, магніт працює навіть через чехол.

Достоинства:
    Ціна, дизайн
    Недостатки:
    Напевно немає за цю ціну
  • Юрий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WinMart. Цвет: Черный

Замовлення відпрацювали швидко, та вчасно. Магніт добре тримае

Достоинства:
    Ціна та якість
    Недостатки:
    Поки не знайшов
  • Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: WinMart. Цвет: Черный

Гарна якість, хоча як і завжди цього бренду)!
    Маленький, майже не помітний в інтерʼєрі. Не порушує дизайн авто)
    Магніт тримає чудово, але якщо з магнітом що йде в середині.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Дмитрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WinMart. Цвет: Черный

Шукав саме базеус багаторічний досвід показав що це на якісніший товар в цій сфері але саме ця штука виявилась трошки бракованою а саме наклейка яка з заводу вклеєна і має бути приклеєна до будь-якої поверхні вона просто не тримала одразу довелось її відклеювати і приклеювати ту яка йшла в комплекті після чого все відмінно приклеїлось до поверхні і тримає телефон навіть на брущатці. Розчарувало шість а то і сім днів доставки якби я знав що такий строк буде в дорозі я б краще переплатив 80-100 грн і придбав просто в магазині

Достоинства:
    Надійність
    Недостатки:
    Як виявилось може висохнути клей на двосторонньому скотчі але це легко вирішується комплектним запасним двостороннім скотчем або просто купівлею нового скотчу
  • Анатолий Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WinMart. Цвет: Черный

Гарний тримач, перший провів своє життя в автомобілі більше 5 років. Ось замовив другий. Рекомендую.

• Юрий В***

Все замечательно.
    Приклеился на отлично.
    Магнит держит телефон отлично, даже с тем учётом, что магнит просто засунут под чехол телефона без приклеивания. Позже так приклею, но сам факт.

Достоинства:
    Крепко держится и держит телефон
  • Віталій О***

Рекомендую данний тримач

Достоинства:
    Магніт тримає надійно
  • Светлана Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: iGrig. Цвет: Черный

Клієнтоорієнтованість на вищому рівні тримач прекрасно виконує свою функцію! Рекомендую

• Владимир О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AvtoVov. Цвет: Черный

Получил товар не скажу что ахти, магнит сильный, но основание которое идет на торпеду маленькое и слабо держится , приодеться наверно крепить клеем , а не хотелось бы

• Юлія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WinMart. Цвет: Черный

Не тримається на панелі зовсім!!!

Достоинства:
    Недостатки:
    Суцільний недолік
    • Продавец  WinMart

Добрий день!
      Причиною того, що тримач може не триматися на панелі, найчастіше є недостатнє очищення поверхні, втрата липкості клейкої основи або особливості матеріалу панелі (шорстка чи м’яка текстура).
      Рекомендуємо перед встановленням ретельно очистити місце кріплення спиртовим розчином, щільно притиснути холдер і залишити його без навантаження на кілька хвилин для надійної фіксації. Якщо липка основа вже втратила властивості, її можна замінити на нову.
      Якщо ж панель зовсім не підходить для такого типу кріплення, радимо розглянути інші варіанти — у вентиляційну решітку, CD-слот або на іншу гладку поверхню.