Топи продажів

Отзывы покупателей о Матрац Come-For EXTRA Карбон 80x190

Оценка пользователей 4.78/5
  • Ірина Г***

Дуже комфортний матрац!!!

Шановний споживач, дякуємо Вам за приємний відгук. Дуже раді, що Ви задоволені якістю наших виробів.

• Володимир С***

Ок.

• Святослав О***

Добрий день.Скажіть як матрас.Можна купувати.

• Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 20

Пишу отзыв спустя 2 месяца после покупки. Матрасом доволен на все 1000% именно такой жёсткости какой и хотел при моих 100кг с ростом 190 он не потерял форму не читая что последние время спал на одной половине матраса. Все кто пишет что он теряет форму, разваливается, деформируется при использовании в ответ им хочу сказать что с моими параметрами с этим матрасом нечего не случилось от слова совсем. Он как был жёстким так и остался. Основание под матрас у меня ламели с шагом в 5см. Если брать по акции то вполне себе адекватный вариант, как минимум это будет лучше чем блок независимых пружин которые я кстати хотел был купить от этого же производителя вот только акция прошла и судьба привела к этому матрасу. Как по мне, одна из причин деформации матраса может быть если не использовать водонепроницаемый наматрасник, потому как этот матрас состоит из разных слоев и жестокости пены при попадании жидкости он постепенно будет разрушатся изнутри что и приводит к гниению и т.п. мой вам совет, не экономьте на наматраснике. Ах да чуть не забыл, запаха после вскрытия не было от слова совсем, многие пишут что он воняет но мне повезло больше чем им. Доставка была курьером под подъезд, доставили срок в срок за час позвонили, оплата на месте либо наличными либо картой. Рекомендую этот матрас для тех у кого вес -100кг и он(она) хотел(а) именно жёсткий матрас без эффекта гамака чтобы не проваливаться на нём.

P.S. На этом матрасе комфортно заниматься сексом, если кто-то интересуется.

Достоинства:
    Жёсткий, не деформируется при нагрузке 100 кг на одно спальное место, одним словом Комфорт после длительного использования пружинного матраса.
    Недостатки:
    Их нет, за свою цену(по акции) без акции конечно же лучше накинуть ещё 10-15тис и купить из натурального латекса.

• Віктор Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 20

Матрац лише 1 ніч, моя вага 70 кг:)
    Жорсткий, що дуже не звично, але при цьому я не можу сказати, що він не зручний, просто дуже не звично після старого пружинного, але спати це не заважає. Я не розраховував, що він буде настільки жорстким, тому чітко усвідомлюйте, що матрац ЖОРСТКИЙ, краще спробуйте його перед покупкою.
    Чи купи в би якби усвідомлював що він жорсткий? Напевно, що ні) Мені зараз хочеться м'якенький матрац, можливо навіть доведеться шукати інший варіант, якщо не звикну.
    Мій відгук звучить парадоксально, але це дійсно мої відчуття.
    Сам матрац виглядає якісно, тому максимальна оцінка.

Достоинства:
    Виглядає якісно, підтримує тіло, ортопедичний
    Недостатки:
    Жорсткий

Він "розійдеться" з часом

Шановний споживач, дякуємо Вам за відгук. В будь- якому разі потрібен час на звикання до нового матрасу.

• Євгеній Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 20

Хороший досить жорсткий матрац. Поки все добре

• Тарас К***

Чудовий матрац чудовий сон

Достоинства:
    Тепер я дійсно висипаюсь
    Недостатки:

Шановний Клієнт, вдячні Вам за приємний відгук та високу оцінку.

• Сергей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x190. Высота: 20

Чудовий ортопедичний матрац

Достоинства:
    Ортопедичний

• Людмила Б***

Через пів року просів

Достоинства:
    Жорсткий
    Недостатки:
    Просів

Добрий день! З вашим питанням зверніться, будь-ласка, на номер гарячої лінії виробника 0 800 30-13-07.
      Дякуємо.

• Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 20

Повелся на отзывы что он жесткий и на акцию. Матрас действительно жесткий но только первое время, а дальше будет болет спина. Не рекомендую

• Димитрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 20

Вже придбав,тиждень користування,по відчуттям середньої жорсткості у мене вага 75 кг.Зручний,покупкою задоволений,гарантія виробника 5років це добре!

Достоинства:
    Багато.Відповідає опису,точні розміри,якісні матеріали.
    Недостатки:
    Не виявив.
  • Алина Б***

Дякую, матрас супер!! Рекомендую! Зробіть приємно своїй спині

Достоинства:
    Переваги у всьому

• Святослав О***

Добрий день.Скажіть як матрас,себе показав можна купувати

• Клюковска О***

Отримали матрац.
    Шукали жорсткий яким він і виявився.
    На перший погляд виконаний з якісних матеріалів, дужа крута сітка по всьому периметру
    Супер, надіюсь не деформується як попередній матролюкс( якість у останньому була жахлива).

Добрий день, дякуємо за відгук.

• Андрей В***

Він жорсткий не на довго. Далі просто шмата

• Ілля Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 120x200. Высота: 20

Скажу так, до цього я наче ніколи по-справжньому не спав Відпочинок божественний! Вранці відчуття що я нова людина! І так щодня) Дуже радий покупці
    Окрема вдячність команді Розетки за нараховані бонуси
    Бажаю усім такого відпочинку і стану)
    А команді успіхів і гарного настрою!
    Дякую!
    Із повагою та щирим серцем, Ілля.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 20

Крутий матрас, довго вагався, бо думав що буде жорстким, але на практиці підійшов ідеально

Достоинства:
    Відсутність пружин

• Марта П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x200. Высота: 20

Матрац ідеальний, відчуття як в 5* готелі. Якість перевищує вартість. Це вже третій наш матрац Come-for - на 100% задоволені всіма моделями.
    Доставка швидка (ніби замовив на сусідній вулиці), все доставили в ідеальному вигляді

Достоинства:
    Якість, ціна, дуже швидка доставка
    Недостатки:
    Немає жодних

• Джон Т*** Вольта
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 120x200. Высота: 20

Отзывы писали, скорее всего сразу после покупки, но точно не после длительной эксплуатации.
    Купил в январе 24го. Мой вес 87-90 и этот матрац, мягкий! Нет, если лежать как доска, то он в порядке, но со временем, он тоже продавливается. Сейчас он прям очень чувствуется, в том месте где находится пятая точка, там очень мягко и легко сжать матрац рукой. Пол года и нужно менять стороны. И это я один сплю…
    Не совсем то, на что я рассчитывал, читая эти бесполезные отзывы.

Недостатки:
    Быстро продавливается.
    • Ольга П***

Было бы странно не менять стороны и ожидать, что матрас будет одинаково жёстким всегда... У меня матрас уже два года, регулярно переворачиваю его. Да, стал мягче, чем был сразу после покупки, но все ещё очень отлично и спина довольна

Добрий день. Дякуємо за відгук.

Добрий день. Зверніться, будь-ласка, на на номер гарячої лінії.
      Дякуємо.

• Константин К***

Матрас прекрасный, спасибо
    А доставка розетки полная лажа
    Зачем ориентировать на временные интервалы если 2 дня подряд курьеры опаздывают
    Первый раз на час (временной интервал же 4 часа)
    Хотя бы предупредите о опоздании но нет
    Но мне просто перенесли доставку на следующий день

Достоинства:
    Матрас
    Недостатки:
    Доставка

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 20

Просто супер матрац. Жорсткий достатньо, спина радіє. Побачимо як далі себе поведе

• Віолетта М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x200. Высота: 20

Довго вибирала і зупинила свій вибір саме на цьому варіанті. І не шкодую
    Він якраз і не затвердий і не занадто мягкий
    Спати зручно, рекомендую

Якість
    Зручність

• Ігор С***

Чудовий матрац. Розмір взяв 180х200
    Тепер можу хоч вздовж хоч в поперек лягати,.
    Маю не малу Вагу мене чудово витримує. Лежати приємно.
    Вага самого матраца не велика приблизно 26 кг.
    Це для мене втілення давньої мрії бо раніше був матрац на пружинах. А про такий я лише мріяв. Але мрії збуваються.

• Єлизавета Б***

чудовий матрас, дякую

• Богдан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 20

Доброго ранку, тепер дійсно можу сказати що він добрий), вихідний день ти маєш можливість поспати довше, а ніж в будні і ти не поспішаєш вставати бо спина болить. Довго обирали який саме придбати і зупинилися саме на карбон екстра. Насторожувало, що він твердий, але це насправді перевага якщо у вас проблеми зі спиною. Перший тиждень користування, покупкою більш ніж задоволені. Моя вага 90кг. Якісний виріб. Запакований належним чином. Отримали за 2 дні. хороша акція

• Олексій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 90x200. Высота: 20

Твердий дуже зручний під секс

Достоинства:
    Твердий, добра упаковка
    Недостатки:
    Тупа нема

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 180x200. Высота: 20

Це перший наш такий якісний матрац, як на мене досить жорсткий (рівень жорсткості 4), але якщо рівняти з попереднім матрацом - це, звичайно, чудова покупка. Раджу.

• Аркадій

Якісний та зручний

Достоинства:
    Потрібна жорсткість

• Олексій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 180x200. Высота: 20

Матрац хороший. Спочатку був досить жорсткий, але це в порівнянні зі старим, за декілька днів вже було все супер, тому рекомендую

Достоинства:
    Якість, ціна, вага

• Альона
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 120x190. Высота: 20

Матрац просто супер. Не звично твердий, але через тиждень зникло це відчуття.

Достоинства:
    Порахували, що за рік користування окупиться, на візитах до масажиста
    Недостатки:

Добрий день! Дякуємо за відгук!

• Тетяна

Доброго дня. Підкажіть як матрас зараз чи варто купувати? Бо є і негативні відгуки.

• Елена Т***

Матрас супер.

• Юля

Підкажіть як зараз матрас, чи варто купувати.

• Школка А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 180x200. Высота: 20

Учора отримали матрац, якість чудова, жорсткий в міру, поки звикаємо.
    Замовляли безкоштовною доставкою до відділення Розетки, за це дякую.

Добрий день! Дякуємо за відгук!

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 180x200. Высота: 20

Отличный матрас. Упакован был в плотную двухслойную клеенку. Степень жесткости между средним и жестким, мне подошло. Надеюсь, долго прослужит, а не так как пружинный - 3 года и заметны деформации.

Достоинства:
    Качественный, удобный, намного легче пружинного, проще транспортировать.
    Недостатки:
    Цена.

Добрий день, дякуємо за відгук!

• Николай Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 20

Дуже задоволені придбанням цього товару.Матрац добрий,спати зручно і приємно.

• Александр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 150x190. Высота: 20

Матрас супер

Достоинства:
    Очень удобно

• Николай Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 20

Якість варта за ціну.Спати зручно та комфортно.Жостскість саме те що потрібно моїй спині,чохол просто супер,правда незрозуміло як його знімати

Добрий день! Дякуємо за відгук. Звертаємо Вашу увагу, що в матраці Карбон чохол не знімний. Приємних снів на новому матраці!

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 180x200. Высота: 20

Спершу здався занадто жорсткий, думаю звикнемо, головне що не болить спина після сну. Вже не перший матрац цого виробника, товар належної якості.

• Евгений П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 20

Жёсткость такая,что лёжа на животе рёбра болят,а ещё он очень парит летом,как будто там целофан в одном из слоев

Недостатки:
    Жарко спать

Добрий день! Дякуємо за відгук. Хотілось би звернути Вашу увагу, що матрац з серії Екстра модель Карбон має характеристику по жорсткості - жорсткий 4 із 5 по шкалі.
      В самому наповненні в слоях присутня піна:
      Ortho Foam
      Mono Foam
      Еxtra Foam

• Ольга П***

Через некоторое время вам станет комфортнее. Я люблю жёсткие матрасы, но сейчас думаю, что, наверное, раньше он был жёстче

Добрий день! Дякуємо за відгук. Так, до будь якого матрацу потрібно звикнути. Потрібен час.

• Тамара
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 140x190. Высота: 20

Досить твердий, спати зручно. Має гарний вигляд, привезли швидко, без жодних пошкоджень паковання. Специфічній запах після відкриття паковання швидко вивітрився.
    Дуже вдячна доставці Розетки, що дочекалися мене, адже якраз потрапила в місце без мобільного зв'язку, тож працівники не могли додзвонитися, але не поїхали геть, дочекалися (десь хвилин 15-20). Дякую!

Достоинства:
    Високий, досить твердий
    Недостатки:
    Поки не помітила нічого (користуюся менше місяця)

Добрий день! Дякуємо Вам за відгук!