Отзывы покупателей о Вертикальный пылесос Deerma VX300 MIX [154049]

• Дмитро Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Один раз зарядився як тільки поставили на базу і все. Більше не заряджається. Каже поставте на базу та увімкніть очистку. Думали нема напруги на базі поміняли - є. Куди тепер його везти?

Достоинства:
    Дизайн волога уборка.
    Недостатки:
    Не заряджається.

Представник бренду

Дмитро, вітаємо! Нам дуже шкода, що у вас виникла подібна неприємність.
      Описана ситуація може свідчити про некоректне встановлення пристрою на зарядній станції або недостатній контакт між зарядними елементами. Рекомендуємо переконатися, що пилотяг правильно розміщений на базі, а контактні майданчики на станції та корпусі чисті й не мають забруднень.
      У разі, якщо складність залишиться, будь ласка, зверніться на гарячу лінію сервісного центру Deerma: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
      Ваше звернення зареєстровано за номером 1595832.

З повагою, служба підтримки Deerma!

• Артем Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Гарний пилосос. Приємна ціна( ще є оплата частинами). Свою функцію виконує на всі 100%

Достоинства:
    Недостатки:
    Не знайдено
  • Олеся М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Ідеально чистить підлогу без розводів, також ефективно прибирає на килимах. Щітка для прибирання меблів добре всмоктує пил. Однозначно рекомендую!

Достоинства:
    Гарний дизайн, зручна конструкція, потужна сила всмоктування
    Недостатки:
    Відсутні
  • Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Пилосос підходить для всіх типів покриття. Пилозбірник дуже вмісткий на 0,5 л. Є підствітка. Самостійно миє та сушить щітку на базі.Автономна робота до 50 хв. на одному заряді

Достоинства:
    Пилосос 2в1, самоочищення щітки, бюджетний варіант
  • Марина А***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Это просто находка для любителей чистоты, купила не давно, но оставляю отзыв чтоб люди знали -что это стоит того!
    Первый раз было интересно и с азартом, но потом поняла что раньше это была просто уборка, а сейчас с комфортом.
    Во первых он не тяжёлый! Едет сам, Вам просто нужно за ним успеть))). И учтите что нужно определиться с вспомогательным средством, которые не пенится. По поводу заряда, мне на квартиру в 47 м.кв хватило 55% чтоб пропылесосить и помыть в обычном режиме( не турбо)
    Ставлю лайк, это то чего мне не хватало в быту!

Достоинства:
    Делает все сам! Удобный в использовании.
    Недостатки:
    Пока нет!