Отзывы покупателей о Чехол кейс для накладных полноразмерных наушников противоударный органайзер для игровой геймерской гарнитуры кабелей аксессуаров водостойкий твердый футляр сумка с молнией черный карбон
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Виглядає дуже стильно, наче надійний, вже декілька тижнів у використанні, нарікань немає
- Продавец easytell
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що товар відповідає вашим очікуванням. Якщо знадобиться допомога - ми завжди на зв’язку.
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Кейс просто супер, за свої гроші це найкращий варіант!
- Микола І***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Гарна якість, гарнітура всередині лежить щільно і не бовтається
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Нормальный кейс, добре захищає навушники і зручно зберігати
- Каріна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Мої навушники складаються, тому лягли ідеально. Блискавка ходить м'яко, не заїдає. Рекомендую!
- Продавец easytell
Дякуємо за довіру! Нам приємно знати, що покупка принесла вам позитивні враження.
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: easytell
Купував для своїх Razer Kraken. Корпус дуже міцний — якщо випадково сісти на кейс або впустити, навушникам точно нічого не буде. Матеріал EVA топ, пил і шерсть не збирає, на відміну від тканинних чохлів. Всередині є сіточка, куди круто помістився знімний кабель та свисток-ресивер. За таку ціну — мастхев для геймерів, які тягають гарнітуру на роботу чи до друзів.