Отзывы покупателей о Детские смарт часы с сим картой Lexego KSW56 Black 1.83″ с отслеживанием местоположения умные смарт часы с GPS и 4G видеозвонком для детей, SIM-картой и Wi-Fi, кнопкой SOS KSW56-P
- Галина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Purple
Удобные часы, GPS работает, видеосвязь стабильная, ребёнок на связи.
- Юлія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Blue
Будь ласка допоможіть
Не підключається- Продавец SmartTrust
Доброго дня. Зверніться в технічну підтримку.
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Купив цей годинник для сина 6 років, я задоволений і він також) Це його перший годинник, порівняти немає з чим але всі мої очікування виправдалися. Зв'язок хороший , навігація працює відносно добре, батарея тримає до двох днів( це все індивідуально, так як він мені і бабусям звонить по 2-3 рази на день) Класна комплектація)
- Достоинства:
- Комплектація, функції
- Недостатки:
- Поки немає
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Pink
Часи просто супер!Дитина в захваті. Може дзвонити,бачу де знаходиться і плюс це камера. З додатка самостійно натискаю камера і бачу,що робит дитина.
- Сергій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Blue
Не рекомендую.годинник включався сам по собі.при повернені товару продавець грубив
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец SmartTrust
Добрий день! Нам щиро прикро, що у Вас склалося негативне враження. Водночас хочемо зазначити, що з боку нашого магазину жодного спілкування з Вами не було, тому ми не могли вплинути на описану ситуацію. Ми завжди відкриті до діалогу, ввічливо ставимося до наших клієнтів та готові допомогти з будь-якими питаннями щодо товару чи гарантійного обслуговування.
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Pink
Доброго дня, користуючись годинником деякий час, я вже можу залишити відгук. По функціях топ. Фото та відео гарної якості. Багато функцій.
Гарний звук. Геолокація точна.
Мені подобається. До цього був інший годинник, який дитина благополучно загубила.
Ще можу добавити, що дуже важливо і одна з причин чому я вибрала саме його - це комунікація продавця з клієнтом. Відповідають швидко і чітко.- Достоинства:
- Все.
- Недостатки:
- Поки немає.
- Продавец SmartTrust
Доброго дня!
Щиро дякуємо Вам за такий теплий і детальний відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені.
Бажаємо, щоб годинник і надалі радував Вас та Вашу дитину роботою. Дякуємо, що обрали нас!
- Тетяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Blue
Замовили на подарунок для доньки на 9 років, телефону вона ще не має, тож це перший персональний пристрій для неї. Дуже подобається зовнішній вигляд, обирали з кількох моделей, щоб донька теж приймала участь у виборі. Зручно сидить на руці, добре, що є змінний ремінець. Налаштували за вечір.
Але є питання стосовно кількості контактів, які можна зберегти через додаток - ми змогли ввести тільки 5 номерів, при додаванні 6-го видалився перший контакт зі списку. Чи можна зберегти в годиннику більше 5 контактів чи це максимум, чи може в нас якийсь глюк в налаштуваннях (додаток SeTracker2)?- Продавец SmartTrust
Спробуйте скачати іншу версію додатку або його перевстановити, має бути 3 SOS номери та 15 звичайних.
- Руслана С***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Супер! Нам сподобався .Батерея тримає 3 дні .Дитина задоволена
- Достоинства:
- Добре тримає батерея
- Недостатки:
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Blue
За такі гроші хороший годинник. Поки все працює)
- Дар'яОтзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Користуємось тиждень, я задоволена, дитина у захваті
- Достоинства:
- Функція прослуховування і таємне фото
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Pink
Дуже задоволені покупкою! Дитині годинник настільки сподобався, що тепер майже не знімає його. Найбільший плюс для нас — можливість телефонувати та завжди бути на зв’язку. Також дуже зручно, що можна швидко подивитися, де знаходиться дитина, це додає спокою батькам.
Окремо приємно, що є різні кольори ремінців — можна змінювати їх під настрій або одяг, і дитині це дуже подобається. Годинник виглядає сучасно, працює добре, звук під час розмови чіткий.- Достоинства:
- Стильний, гарний звук, можна відстежити де дитина.
- Недостатки:
- Поки не знайшли.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Pink
Локацію показує не точно, дуже чутно ехо
- Недостатки:
- Не точно показує локацію, дуже чутно ехо, преривисто співрозмовника
- Любов П***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Purple
Хороший годинник, всі функції виконує, зручний. Дитині зайшов.
- Достоинства:
- Ціна, зовнішній вигляд, достатній функціонал
- Недостатки:
- Програма до годинника крива та з рекламою
- Продавец SmartTrust
Щиро вдячні за відгук! Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти отримували тільки позитивні емоції
- Виктория Я***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Часи сподобалися, дитині 11 років зайшли. Все так як описано в оголошенні, але є нюанс, не завжди працює зворотній зв'язок, пише пристрій не в мережі, так само з фото
- Достоинства:
- Часи зручні, геолокації працює відмінно, завжди є зв'язок з дитиною
- Недостатки:
- Не завжди працює функція зворотнього зв'язку
- Валерий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Blue
Гарний годинник за свої гроші, всі функції виконує, акума вистачає на 5 днів
Спасибі за ваш відгук! Для нас велика радість, що ви задоволені покупкою
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Користуємося вже 3 місяці. Годинник рятує, коли дитина ходить сама на гуртки. 4G дзвінки без затримок, батьківський контроль. Дякую!
Спасибі за ваш відгук! Для нас велика радість, що ви задоволені покупкою
- Антон В***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Purple
Працює чудово, єдине хотілося б трохи кращий акумулятор, а так все добре
Дякуємо за відгук!
Раді, що годинник працює добре і вам усе подобається
Щодо акумулятора — він оптимізований під функції GPS, 4G та відеодзвінків, тому час роботи може залежати від активності використання.
Користуйтесь із задоволенням
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Pink
Не читає сімку
- Недостатки:
- Не читає сімку
- Продавец SmartTrust
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук
Спробуйте, будь ласка, перевірити SIM-карту: чи вимкнений PIN-код, чи вона активна та чи підтримує потрібну мережу. Також рекомендуємо перезавантажити годинник після встановлення SIM.
Якщо проблема не вирішиться — напишіть нам у приватні повідомлення, ми обов’язково допоможемо вам розібратись.
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Pink
Купували племінниці. Дуже задоволена.
Дуже дякуємо за відгук! Нам важливо знати, що ви залишилися задоволені покупкою
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Purple
Хороший годинник для дитини
Дякуємо, що поділилися враженнями! Ми раді, що ви залишилися задоволені
- Аліна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Годинник не працює. Пише, що мережа відсутня. Що робити?
- Достоинства:
- Поки небачу їх
- Недостатки:
- Проблема із встановленням
- Продавец SmartTrust
Доброго дня, спробуйте скачати додаток не через qr код а окремо. Можливо у вас не оновлена система на телефоні і через це не має синхронізації.
- Святослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Pink
Дарував цей годинник племінниці. Вона в захваті! Батьки теж раді, що можуть відстежувати її місцезнаходження. Рекомендую!
- Продавец SmartTrust
Дякуємо, що поділилися враженнями! Ми раді, що ви залишилися задоволені
- Інга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Прийшло швидко, упаковано добре. Дуже дякую !
- Павло М***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Purple
Батареї вистачає на весь день. Дизайн фіолетовий, дуже гарний, дитині подобається.
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Відмінний подарунок дитині, багатофункціональний, зроблений якісно. Дякую!
- Микита Є***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Blue
Екран яскравий, інформація добре видно. Підключається до Wi-Fi, є слот для SIM-картки. Гарна покупка!
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Це хіт! Син сам дзвонить через годинник, і я бачу, де він і що навколо. Камера нормальна для дитячого годинника, обличчя видно чітко.
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Купив онуку на день народження — він щасливий! Годинник стильний, чорний, екран яскравий.
- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Pink
Багато функцій - ігри, будильник, голосові повідомлення, можна надсилати емодзі
Дякуємо, що поділилися враженнями! Ми раді, що ви залишилися задоволені
- Микита Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Blue
Дуже задоволений покупкою! Тепер дитина під контролем, а вона почувається самостійною. Рекомендую всім батькам!
Дуже дякуємо за відгук! Нам важливо знати, що ви залишилися задоволені покупкою
- Валерія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Екран 1.83″ - яскравий, кольоровий, інформативний, дитині зручно користуватися
Дякую!- Продавец SmartTrust
Спасибі за ваш відгук! Для нас велика радість, що ви задоволені покупкою
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Blue
4G зв'язок працює добре, відеодзвінки чіткі. Син сам навчився користуватися за день. Дякую!
- Недостатки:
- не виявила
- Продавец SmartTrust
Дуже дякуємо за відгук! Нам важливо знати, що ви залишилися задоволені покупкою
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Purple
GPS відстеження працює дуже точно! У додатку бачу, де дитина, історія переміщень, безпечні зони. Дякую!
Спасибі за ваш відгук! Для нас велика радість, що ви задоволені покупкою
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Pink
Сподобалося, що є кріплення на руку міцне, сам годинник легкий. Рекомендую як перший смарт-годинник для дитини!
Дуже дякуємо за відгук! Нам важливо знати, що ви залишилися задоволені покупкою
- Богдан Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Purple
Кращий подарунок, який тільки можна було вигадати для доньки) Виглядає так як і на фото, великий функціонал) Дякуємо!