- Любов П***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Purple
Хороший годинник, всі функції виконує, зручний. Дитині зайшов.
- Достоинства:
- Ціна, зовнішній вигляд, достатній функціонал
- Недостатки:
- Програма до годинника крива та з рекламою
- Продавец SmartTrust
Щиро вдячні за відгук! Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти отримували тільки позитивні емоції
- Виктория Я***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Часи сподобалися, дитині 11 років зайшли. Все так як описано в оголошенні, але є нюанс, не завжди працює зворотній зв'язок, пише пристрій не в мережі, так само з фото
- Достоинства:
- Часи зручні, геолокації працює відмінно, завжди є зв'язок з дитиною
- Недостатки:
- Не завжди працює функція зворотнього зв'язку
- Валерий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Blue
Гарний годинник за свої гроші, всі функції виконує, акума вистачає на 5 днів
Спасибі за ваш відгук! Для нас велика радість, що ви задоволені покупкою
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Користуємося вже 3 місяці. Годинник рятує, коли дитина ходить сама на гуртки. 4G дзвінки без затримок, батьківський контроль. Дякую!
Спасибі за ваш відгук! Для нас велика радість, що ви задоволені покупкою
- Антон В***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Purple
Працює чудово, єдине хотілося б трохи кращий акумулятор, а так все добре
Дякуємо за відгук!
Раді, що годинник працює добре і вам усе подобається
Щодо акумулятора — він оптимізований під функції GPS, 4G та відеодзвінків, тому час роботи може залежати від активності використання.
Користуйтесь із задоволенням
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Pink
Не читає сімку
- Недостатки:
- Не читає сімку
- Продавец SmartTrust
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук
Спробуйте, будь ласка, перевірити SIM-карту: чи вимкнений PIN-код, чи вона активна та чи підтримує потрібну мережу. Також рекомендуємо перезавантажити годинник після встановлення SIM.
Якщо проблема не вирішиться — напишіть нам у приватні повідомлення, ми обов’язково допоможемо вам розібратись.
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Pink
Купували племінниці. Дуже задоволена.
Дуже дякуємо за відгук! Нам важливо знати, що ви залишилися задоволені покупкою
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Purple
Хороший годинник для дитини
Дякуємо, що поділилися враженнями! Ми раді, що ви залишилися задоволені
- Аліна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Годинник не працює. Пише, що мережа відсутня. Що робити?
- Достоинства:
- Поки небачу їх
- Недостатки:
- Проблема із встановленням
- Продавец SmartTrust
Доброго дня, спробуйте скачати додаток не через qr код а окремо. Можливо у вас не оновлена система на телефоні і через це не має синхронізації.
- Святослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Pink
Дарував цей годинник племінниці. Вона в захваті! Батьки теж раді, що можуть відстежувати її місцезнаходження. Рекомендую!
- Продавец SmartTrust
Дякуємо, що поділилися враженнями! Ми раді, що ви залишилися задоволені
- Інга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Прийшло швидко, упаковано добре. Дуже дякую !
- Павло М***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Purple
Батареї вистачає на весь день. Дизайн фіолетовий, дуже гарний, дитині подобається.
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Відмінний подарунок дитині, багатофункціональний, зроблений якісно. Дякую!
- Микита Є***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Blue
Екран яскравий, інформація добре видно. Підключається до Wi-Fi, є слот для SIM-картки. Гарна покупка!
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Це хіт! Син сам дзвонить через годинник, і я бачу, де він і що навколо. Камера нормальна для дитячого годинника, обличчя видно чітко.
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Купив онуку на день народження — він щасливий! Годинник стильний, чорний, екран яскравий.
- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Pink
Багато функцій - ігри, будильник, голосові повідомлення, можна надсилати емодзі
Дякуємо, що поділилися враженнями! Ми раді, що ви залишилися задоволені
- Микита Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Blue
Дуже задоволений покупкою! Тепер дитина під контролем, а вона почувається самостійною. Рекомендую всім батькам!
Дуже дякуємо за відгук! Нам важливо знати, що ви залишилися задоволені покупкою
- Валерія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Екран 1.83″ - яскравий, кольоровий, інформативний, дитині зручно користуватися
Дякую!- Продавец SmartTrust
Спасибі за ваш відгук! Для нас велика радість, що ви задоволені покупкою
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Blue
4G зв'язок працює добре, відеодзвінки чіткі. Син сам навчився користуватися за день. Дякую!
- Недостатки:
- не виявила
- Продавец SmartTrust
Дуже дякуємо за відгук! Нам важливо знати, що ви залишилися задоволені покупкою
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Purple
GPS відстеження працює дуже точно! У додатку бачу, де дитина, історія переміщень, безпечні зони. Дякую!
Спасибі за ваш відгук! Для нас велика радість, що ви задоволені покупкою
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Pink
Сподобалося, що є кріплення на руку міцне, сам годинник легкий. Рекомендую як перший смарт-годинник для дитини!
Дуже дякуємо за відгук! Нам важливо знати, що ви залишилися задоволені покупкою
- Богдан Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartTrust. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Purple
Кращий подарунок, який тільки можна було вигадати для доньки) Виглядає так як і на фото, великий функціонал) Дякуємо!