Топи продажів

Отзывы покупателей о Трусы женские набор бесшовные слипы универсальные однотонные комплект белья повседневные удобные невидимые под одеждой качественные мягкие комфортные высокая посадка нижнее белье для девочек комплект 3 шт OnePro черные L 73865

Оценка пользователей 4.98/5
  • Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Размер: L. Цвет: Черный

Гарна якість. Зручні. Розмірна сітка співпадає.

• Продавец  NexTrend

Дякуємо за відгук і високу оцінку! Дуже приємно, що сподобалася якість та зручність, а розмірна сітка повністю підійшла. Раді, що обрали саме цей комплект білизни. Нехай трусики дарують комфорт щодня та довго залишаються улюбленими у вашому гардеробі.

• Олена К***

Хороша якість

• Продавец  NexTrend

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку набору білизни. Раді, що якість трусиків відповідає вашим очікуванням та комфортна у щоденному носінні. Нехай комплект служить довго та дарує лише приємні відчуття. Завжди раді вашим новим замовленням.

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Размер: M. Цвет: Черный

Гарна якість за ці гроші. За 3 місяці сітка не розірвалася, як були моменти з іншими брендами. Бачу, що компанія підняла на них ціну, купляла дешевше і вони коштують всіх грошей.

Достоинства:
    Ціна за таку якість. Українські бренди такої якості в одні продають за таку ціну.
    • Продавец  NexTrend

Щиро дякуємо за такий детальний відгук та високу оцінку нашої білизни. Раді, що якість та зносостійкість повністю виправдали очікування і що виріб виправдовує свою вартість. Дякуємо, що обрали наш товар, бажаємо приємного та комфортного користування щодня!

• Лідія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Размер: L. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Симпатичні та гарно на сідничках. Підтягують животик для ти, к.ому... планую купити ще білі

Недостатки:
    Відсутні
    • Соответствие размерной сетке

• Продавец  NexTrend

Дякуємо за відгук і за те, що обрали наш комплект білизни. Раді, що труси добре сидять, гарно виглядають та забезпечують легкий коригувальний ефект. Такі відгуки допомагають іншим покупцям з вибором. Бажаємо приємного та комфортного користування й вдалих наступних покупок!

• Олена М***

Мені сподобались. Дякую!

• Продавец  NexTrend

Щиро дякуємо за відгук та за вибір нашого комплекту білизни. Раді, що труси сподобалися та підійшли вам за комфортом. Ваша довіра дуже цінна, такі відгуки допомагають ставати ще кращими. Бажаємо приємного та комфортного щоденного користування!

• Андрій П***

Все добре. Дякую.

• Продавец  NexTrend

Дякуємо за відгук та за вибір нашого комплекту білизни. Раді, що покупка виправдала очікування та все підійшло. Ваша довіра дуже цінна, вона допомагає підтримувати якість асортименту. Бажаємо приємного та комфортного користування і будемо раді новим замовленням.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Размер: L. Цвет: Черный

Комфортні, хоч зазвичай обираю лише бавовняні.
    Досить висока посадка, непомітні під одягом. Красиві.
    Дякую!

• Продавец  NexTrend

Щиро дякуємо за відгук і за те, що обрали наш комплект білизни. Дуже приємно, що труси виявилися комфортними, зручною високою посадкою та непомітні під одягом. Раді, що вони вам сподобалися й за виглядом. Бажаємо приємного та довготривалого користування!

• Роман О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Размер: M. Цвет: Черный

Якісна тканина та гарна модель.
    Рекомендований товар для замовлення.

• Продавец  NexTrend

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що якість тканини й модель трусиків вам сподобалися та виправдали очікування. Дякуємо за рекомендацію товару іншим покупцям. Нехай оновлення білизни буде комфортним і дарує лише приємні враження щодня.

• Ганна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Размер: XL. Цвет: Черный

Неплохое качество,но они не бесшовные

• Ганна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Размер: L. Цвет: Черный

Второй раз заказываю трусики , очень удачные ! Качественные , высокие , бочка подтягивает очень хорошо !

• Продавец  NexTrend

Дякуємо за відгук і повторне замовлення нашої білизни. Раді, що трусики підійшли за посадкою та якістю й добре тримають форму. Це важливо для щоденного комфорту. Нехай комплект носиться довго та зручність тішить щодня. Завжди відкриті до нових замовлень.

• Артур Т***

Гарні трусики

• Продавец  NexTrend

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що трусики вам сподобалися та виправдали очікування. Вдячні за вибір нашої білизни й довіру до нас. Нехай комплект носиться з комфортом щодня та дарує лише приємні враження. Завжди відкриті до нових замовлень.

• Мария
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Размер: XL. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие размерной сетке

• Продавец  NexTrend

Дякуємо за високу оцінку та вибір нашого комплекту білизни. Раді, що товар відповідає вашим очікуванням. Нехай труси будуть зручними у щоденному користуванні та дарують комфорт. Якщо надалі виникнуть запитання чи побажання — завжди відкриті до зворотного зв’язку.

• Мері
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Размер: S. Цвет: Черный

Гарна модель, відповідає розміру

Достоинства:
    Доступна ціна, швидка доставка
    Недостатки:
    Немає кольорової гами
    • Продавец  NexTrend

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що модель підійшла за розміром і ви задоволені ціною та швидкою доставкою. Зауваження щодо відсутності різних кольорів беремо до уваги — це допоможе краще формувати асортимент. Бажаємо приємного користування!

• Вера
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Размер: S. Цвет: Черный

Товар якісний. Все швидко доставили. Дякую

• Продавец  NexTrend

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що труси за якістю вам сподобалися та замовлення було доставлено швидко. Вдячні за вибір саме нашого товару. Нехай комплект буде комфортним у щоденному використанні та довго тішить вас зручністю.

• Олена М***

Якість відмінна.
    Відповідає заявленим характеристикам.
    Швидко відправили.
    Буду замовляти ще.

Достоинства:
    Зручні, якісно пошиті.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  NexTrend

Дякуємо за такий теплий відгук і високу оцінку! Раді, що труси сподобались, підійшли за розміром та якістю, а відправка була швидкою. Цінуємо ваш вибір нашого товару та довіру. Нехай комплект щодня тішить комфортом і зручністю. Завжди раді вашим новим замовленням!

• Тетяна Б***

Якісний товар

• Продавец  NexTrend

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що труси виправдали очікування та сподобалися за якістю. Ваша довіра до нашого товару дуже цінна. Нехай комплект буде зручним у щоденному користуванні та дарує комфорт щодня.

• Анастасия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Размер: L. Цвет: Черный

Все чудово! Якісний товар, повністю відповідає фото)

• Продавец  NexTrend

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що труси сподобались і повністю відповідають фото та вашим очікуванням. Ваша довіра до якості товару дуже цінна для нас. Нехай комплект служить довго, дарує комфорт щодня та приносить лише приємні враження.

• Галина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Размер: XL. Цвет: Черный

Дякую за товар. Сподобались. Зручні і розмір підійшов. Все дуже гарно.

• Продавец  NexTrend

Щиро дякуємо за відгук та довіру до нашого товару. Раді, що труси сподобались, виявилися зручними та добре підійшли за розміром. Такі слова підтверджують, що рухаємось у правильному напрямку. Бажаємо приємного та комфортного користування покупкою!

• Інна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Размер: L. Цвет: Черный

Дуже задоволена покупкою. Швидка відправка. Гарні, зручні. Розмір підійшов ідеально. Буду замовляти ще.

Достоинства:
    Гарні. Комфортні.
    • Продавец  NexTrend

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що покупка вам сподобалась, розмір підійшов і білизна виявилася комфортною та зручною. Приємно знати, що ви задоволені якістю й швидкістю відправки. Будемо раді вашим новим замовленням!

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Размер: XL. Цвет: Черный

Товар відповідає опису, але хотілось більший розмір

• Продавец  NexTrend

Дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що товар відповідає опису. Ваше побажання щодо більшого розміру врахуємо в подальшій роботі з асортиментом. Нехай покупка буде зручною у використанні.

• Виктория К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Размер: M. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже сподобались).Якість на висоті!!!

• Соответствие размерной сетке

• Эмма М***

Якість хороша . Дякую

Достоинства:
    Недостатки:
    Як будуть у використанні,тоді добавлю відгук
    • Продавец  NexTrend

• Ірина О***

Все добре

• Продавец  NexTrend

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування

• Юлія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Размер: M. Цвет: Черный

Трусики чудові,зазвичай беру м,розмір підійшов, нічого не перитискає ,резинка в поясі еластична,тягнуться добре, якість хороша, щоб плотніше сиділи, якщо треба ефект легкої корекції, можна навіть s

Достоинства:
    Все супер

• Дарія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Размер: L. Цвет: Черный

Якість і посадка сподобалась, під обтягуючими речами не помітно, на 104 см взяла розмір Л.

• Олена Д***

Размер идеально, сидят чудесно

• Ганна С***

• Антоніна

Гарна білизна, рекомендую!

Достоинства:
    Якісна, зручна, добре сіла

• Ліза

Дуже задоволена покупкою!

• Продавец  NexTrend

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Вікторія К***

Все відповідає опису

• Наталя В***

Дуже якісна білизна ,рекомендую

Достоинства:
    Якісна,розмір співпадає

• Оксана Н***

• Олександр В***

Все швидко та якісно

• Лілія
    Отзыв от покупателя. Продавец: NexTrend. Размер: M. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

На стегна 95 брала м, чудово сіли

Достоинства:
    Дизайн, зручність
    • Соответствие размерной сетке

• Аліна Р***

Гарна якість

Достоинства:
    Зручні
    • Продавец  NexTrend

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Надежда С***

дякую

• Продавец  NexTrend

Дякуємо за довіру та позитивний відгук.