Отзывы покупателей о Влажный корм для кошек Baskerville Sensitive (ягненок с клюквой) 400 г

Код:  567219244
Оценка пользователей 4.51/5
  • Валерія
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооЛео. Количество в упаковке: 1

Мої троє котів з'їли зовсім трішки (десь по чайній ложці) і далі відмовились. Іншу консерву цієї ж марки навіть не захотіли пробувати. Понюхали і вирішили не їсти.

• Продавец  ЗооЛео

Доброго дня.
      Розуміємо вашу ситуацію, проте хочемо зазначити, що відмова тварин від корму не свідчить про його неналежну якість. Смакові вподобання у котів є індивідуальними, і реакція кожної тварини може відрізнятися.
      Даний корм користується стабільним попитом серед покупців та має позитивний досвід використання багатьма власниками тварин.

Нам шкода, що саме вашим котикам він не підійшов, але це не означає, що продукт є неякісним.

• Валерія

Я жодного слова не написала саме про якість (хоча, склалось враження, що друга банка з іншим смаком була трохи вздута, що якраз і могло спричинити повну відмову котів). Якби хтось один з котів відмовився (що, періодично, трапляється), тоді б мова йшла про різні смакові вподобання. Але, коли всі троє відмовляються, тоді для мене питання в іншому. Мої коти загалом добре їдять вологий корм в паучах та консерви (зазвичай беру Hill's, Monge, Farmina). На жаль, цей виробник не зайшов. Але, мій відгук стосується лише мого досвіду і я не сперечаюсь стосовно того, що є коти, яким ці консерви можуть подобатись.

• Юлія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооЛео. Количество в упаковке: 1

Киці подобається, вона доволі вибаглива і перебірлива.

• Олена Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1

Всі 11 котів їдять з задоволенням.Гарний склад.

Достоинства:
    Гарний склад
  • Вікторія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1

Корм гарний, кішки їдять його з задоволенням. Коли ми собі брали кішку, евакуйовані з зони бойових дій, то цей корм нам порадив волонтерський центр як більш якісний порівняно навіть з популярними брендами.

Достоинства:
    Виглядає і пахне як справжнє м'ясо на відміну від того, яким ми годували раніше.
    Обслуговування швидке, клієнторієнтоване, оперативно і за власний рахунок надіслали нам пошкоджену банку на заміну.
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооЛео. Количество в упаковке: 6

Гарна якість за таку ціну.

Достоинства:
    Якість
  • Барась Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооЛео. Количество в упаковке: 6

Гарний корм. Коти їдять. Дуже швидко обробили замовлення і відправили товар.
    Дякую!

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооЛео. Количество в упаковке: 6

Кішка у захваті, дуже подобається

Достоинства:
    Кішка задоволена

Киці задоволені!

Достоинства:
    Ціна,якість.
    Недостатки:
    Немає.
  • Віра В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооЛео. Количество в упаковке: 1

Купляємо не перший раз цей корм, котик їсть з величезним задоволонням, цей смак йому найбільше подобається. Ціна відповідає якості, приємний запах і хороший склад.
    Добра доставка!

Достоинства:
    Чудовий корм, хороший склад, ціна відповідає якості.
    Недостатки:
    Не зауважила.
  • Юлия О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТрендЗоо. Количество в упаковке: 1

Котячий обід,для стерелізованих.Їм смачно.

Достоинства:
    Ціна,якість.
    Недостатки:
    Немає.
  • Лотоцький О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооЛео. Количество в упаковке: 6

Вологий корм для котів Baskerville, "Ягня з журавлиною". Чудовий склад, беззерновий корм, котики добре їдять. Важливо. що корм "Ягня з журавлиною" розрахований, зокрема, на харчування літніх тваринок.
    Після переходу на цей корм в однієї з кицьок зникли алегргійні висипи на підборідді й припинилося алергійне полисіння задніх лап.
    Годую своїх котиків тиждень цим кормом, а тиждень - сирою яловичиною. що була проморожена в морозильнику протягом щонайменше 5 діб (для винищення можливих паразитів).
    Замовляю не вперше й іншим раджу.

Достоинства:
    Чудовий склад, беззерновий корм, котики добре їдять. Важливо. що корм "Ягня з журавлиною" розрахований, зокрема, на харчування лытных тваринок.
    Недостатки:
    Останнім часом продавець суттєво підвищив ціну
  • дурново в***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Дуже гарний корм, котам сподобався)

Достоинства:
    Якість
  • дурново в***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Чудовий корм, немає консервантів, збалансований, приємний м'ясний запах)

Достоинства:
    Котам дуже подобається
    Недостатки:
    швидко закінчується))
  • Ігор Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Кіт схвалює, їсть так начебто нічого кращого не їв.

Достоинства:
    Гарна ціна
  • Уляна К***

Супер корм, який замовляємо не вперше. Коти щасливі. Доставка швидка. Дякуємо

• Гигоян И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооЛео. Количество в упаковке: 1

Найсвіжийша консерва Баскервіль, явно зберігання з дотримуванням температури, дякую менеджерам магазину

Достоинства:
    Найсвіжийша консерва Баскервіль, явно зберігання з дотримуванням температури
  • Інна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооЛео. Количество в упаковке: 1

Скільки вже замовляю, влаштовує ціна та якість

• Альона П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооЛео. Количество в упаковке: 1

Все чудово, як завжди! Постійно замовляю корм в цьому інтернет-магазині Дякую Вам!)

Достоинства:
    Хороша якість, швидка доставка та обслуговування.
  • Станіслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: KicKic. Количество в упаковке: 1

Банка виглядає вздутою. Коли відкриваєш банку, частина корма під тиском вилазить через отвір. Відчуття, що корм зіпсований, хоча на апетит кошки не впливає.

Достоинства:
    Кішка їсть
    Недостатки:
    Банки вздуті
  • Татьяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShopNemo. Количество в упаковке: 1

купили своим хвостатикам на пробу. все котейки с удовольствие его слопали ))
    лакомство достаточно влажное, банка плотно наполнена именно лакомством а не залита соусом.
    используем как дополнительную подкормку

Достоинства:
    котейкам было вкусно + наличие мяты положительно повлияло на игривость усатиков )))
  • Альона П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооЛео. Количество в упаковке: 6

Дуже вдячна чудовим менеджерам інтернет-магазину "Зоо Лео" за Вашу чуйність та професіоналізм, високий рівень обслуговування та швидку доставку. Буду замовляти ще)

Достоинства:
    Хороший та якісний корм, смачний для котиків. Зручна упаковка.
    Недостатки:
    Коти швидко з'їдають та постійно просять ще ;))) А взагалі, - недоліків немає)
  • Анжелика
    Отзыв от покупателя. Продавец: KicKic. Количество в упаковке: 6

Товар как и ожидала хорошего качества. Кот ест и причмокивает. Буду заказывать еще

Достоинства:
    Хороший товар, упакован по 6 банок, удобно закупаться впрок
  • Ирина Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Запах вкусный. Едят коты отлично. Кусочки мясные присутствуют.

• Екатерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Не знаю у чому причина, але в перший та другий день кішка його їла без проблем. Надалі ж відмовлялась і чекала, пока їй дадуть сухий корм. Отож пішла я цим кормом годувати безхатніх котів.

Достоинства:
    Гарний склад, нормальна ціна для холістика.
    Недостатки:
    Кішка не їсть.
  • Светлана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KicKic. Количество в упаковке: 6

Товар соответствует заявленному. Продавец быстро отправил. Всё отлично. Планирую и в дальнейшем покупать корм для кошек именно у этого продавца

Достоинства:
    Всё достойно
  • Юлия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооЛео. Количество в упаковке: 6

Супер корм ціна-якість. Великий процент м'яса, в складі є необхідні вітаміни і таурин, корм має приємний запах. Відправили швидко.

Достоинства:
    якісний склад, приємний запах
  • Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооЛео. Количество в упаковке: 1

Склад - нормальний, правда ще якби вказали, які саме субпродукти, було б супер. Здивувало те, що запах цієї консерви і тієї що з пастернаком - ідентичні, вони взагалі і на вигляд, і на консистенцію - ідентичні, хоча в складі різні види м'яса. Попри все, моєму котику ця не сподобалась, на жаль, як і дві інші... Може просто не його вид їжі. Тим не менше корм непоганий, і за таку ціну склад чудовий.

Достоинства:
    Склад, ціна
    Недостатки:
    Котик не їсть.
  • Леся
  • Таисия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооЛео. Количество в упаковке: 6

очень хороший корм с отличным составом, правда кот без него спать не ложится, если не дать требует)

Достоинства:
    хороший состав, кот любит
  • Алина Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооЛео. Количество в упаковке: 6

У меня две кошки, одна из них кушает на ура! За месяц такого питания заметно улучшилась шерсть!) да и по составу не вижу альтернативы за эти деньги

Достоинства:
    Состав, запах, цена
    Недостатки:
    Одна из кошек напрочь отказывается есть(
  • Виктор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

У Меня два кота (Британцы). В первый день открыл корм Ели нормально и даже упрашивать не пришлось.
    Второй день Предпочли Сухой корм но под вечер немного поели Баскервил.
    Третий день не кто не подошёл к корму Баскервил.
    Не могу сказать что животные разбалованные так как они едят в основном Пурина про план ( сухой корм) А по выходным Консервы Гурмет.
    Ради интереса остатки корма Баскервил. взял из холодильника и понес дворовым котам на пробу. Результат такой же как и с домашними котами. Понюхали и ушли.
    Решайте сами нужен вам этот корм или нет.

Достоинства:
    Полная банка
    Недостатки:
    Коты не хотят его есть!
    • Ольга

Конечно после проплана и гурме с ароматизаторами кошка не в восторге от этих консервов. Там есть ароматизаторы. А консервы не содержат ароматизаторов и вкусовых добавок.

• Таюн
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Кот любит корма этой серии, кормим сухим, а эти даём как лакомство.

Достоинства:
    Отличный состав, вкусный запах, кот обожает
  • Алла С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Отлично подошёл для кошки с чувствительным пищеварением. Она ест его с удовольствием. Корм хорошо насыщает и усваивается. Наша регулярная покупка.

Достоинства:
    Качественный влажный корм супер-премиум класса для кошек
    Недостатки:
    Может быть индивидуальная непереносимость
  • Светлана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Корм ушел на "Ура"! и кошка остались довольные.Переживала за клюкву,но съедали корм с удовольствием!

• Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

На вид и запах корм вполне приличный. Кот побежал за миской с огромным энтузиазмом, но.... После нескольких кусочков отошёл с обиженным видом, мол, что ты мне подсунула. Как не уговаривали, наотрез отказался. На следующий день та же история. Так что судить о корме хороший или плохой не могу, коту точно не понравился.

• Ольга

Если Ваш кот раньше ел шебы и феликсы с усилителями вкуса, то к такому корму нужно привыкнуть. Конечно если кот взрослый, то очень сложно с ним «договориться».

• Марина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Отличный натуральный корм, видны кусочки мяса и печени, что очень редко встречается в современных кормах для животных. Кот ест с удовольствием.
    Цена по промокоду радует, почаще бы))

Достоинства:
    Состав, вид,запах