- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Через те, що в сумці є внутрішній замочок, а потім зверху закриття на кнопку, місткість дуже зменшується. Очікувала, що вона буде трохи більша. А так вміщається лише телефон і гаманець максимум. А мені потрібно покласти ще чохол для окулярів. У результаті або гаманець, або окуляри.
Тому це дуже мінімалістичний варіант.- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже маленька
Соответствие указанным размерам
Соответствует
Представник постачальникаНаталя, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сумка сподобалась, якісно прошита, маленька, але в той же час вміщає в себе найнеобхідніше для мене на день: гаманець, ключі, косметика, телефон.
Не впевнена що вона шкіряна, але принаймні виглядає достойно. За такі гроші-супер!
Представник постачальникаМарина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Задоволена цією покупкою. Красива шкіряна сумочка за привабливою ціною. Виглядає дуже елегантно, сподіваюся, радуватиме у використанні.
- Достоинства:
- Краса та якість, ціна
- Недостатки:
- Поки що не виявлено
Соответствие указанным размерам
Соответствует
Представник постачальникаОльга, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Юлия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Добра якість
Представник постачальникаЮлія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.