Отзывы покупателей о Средство для удаления и предотвращения плесени Astonish 750 мл

Оценка пользователей 4.65/5
  • Дар'я Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Обери мене. Объем 1 шт: 750 мл

Залишилася задоволена засобом,та результатом від нього,має запах білизни,але не критично,швидко вивітрився. Цвіль з вікон прибрав чудово з першого разу,навіть не треба було терти,але змивати краще ганчіркою,бо дуже піниться від губки. На шпалерах знадобилося 2 рази пройтись, але прибрав також чудово.

Достоинства:
    Добре прибрав, економний у використанні
    Недостатки:
    Запах, піниться але не критично
  • Майя В***

Дієвий засіб

• Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lacura Shop. Объем 1 шт: 750 мл

Давно пользуюсь различной продукцией Астониш. Средство от плесени реально работает. Помогло убрать плесень в углах, на откосах. Рекомендую.

• Продавец  Lacura Shop

Дякуємо за відгук та довіру до бренду Astonish! Раді, що засіб вкотре довів свою ефективність і допоміг впоратися з пліснявою. Це дійсно потужне рішення для складних ділянок!

• Дарья К***

Товар відповідає заявленому

Достоинства:
    Видаляє плісняву
  • Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Обери мене. Объем 1 шт: 750 мл

Замовляю другий раз. Швидко видаляє плями цвілі. У мене на стінах декоративна штукатурка...пляма зникає повністю. Мені цей засіб дуже допомагає

Достоинства:
    Ефективно видаляє цвіль, не залишаючи плям
  • Лада Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Загалом засіб працює і справляється зі своїм завданням. Але потрібно наносити декілька разів. Досить різкий запах, потрібно провітрювати приміщення.

Достоинства:
    Дійсно допомогає прибрати чорну плісняву
    Недостатки:
    Запах, потрібно наносити декілька разів
  • Богдана Р***

Кращий засіб від плісняви

• Продавец  Lacura Shop

Дякуємо за зворотний зв'язок! Раді, що Astonish допоміг Вам ефективно впоратися з пліснявою. Приємного користування!

• Анатолій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: the Blue Elephant. Объем 1 шт: 750 мл

Засіб віповідає вимогам.

• Світлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lacura Shop. Объем 1 шт: 750 мл

Добрий день, вперше трапилася надзвичайно неприємна ситуація: замість засобу від плісняви отримала інший засіб, який мені не потрібен. Розчарована інтернет - магазином, категорично не рекомендую.

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Гарний засіб, присутній легкий запах хлопки, але швидко вивітрюється, в порівнянні з Savo.

• Анатолій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: the Blue Elephant. Объем 1 шт: 750 мл

Товар нормальний але продавець закладає в ціну пакування (109 грн), в стару коробку з великою кількістью паперу. І це недопомагає і товар псується , або вкладає вже зіпсований товар. Майте на увазі ,що Ваш товар який Ви замовите у цього продавця здорожчає мін на 109 грн, послуги НП. Претензії до продавця. До товару претензій немає.

Достоинства:
    Недостатки:
    Зіпсована пляшка товару
  • Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Обери мене. Объем 1 шт: 750 мл

Чудовий засіб. Працює ефективно. 5 потримати і можно мити, і все відмиває, грибка не має. Є на початку сильний запах але він хвилин через 10 пропадає.

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

За цю ціну можна було купити 15 пляшок білизни. Склад ідентичний до самої звичайної білизни.

Достоинства:
    Недостатки:
    Дорого
    • Юлія П***

До речі, смердить і вивітрюється так само, як і білизна, тож немає сенсу переплачувати

• Світлана Ш***

То купляйте Білизну. А засіб чудовий

• Микола Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lacura Shop. Объем 1 шт: 750 мл

Реально работает. Помогло убрать плесень с оконных откосов.

• Оксана Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lacura Shop. Объем 1 шт: 750 мл

Замовила цей засіб для видалення цвілі на швах плитки в ванній - сьогодні спробувала, і це просто вау! Той випадок коли результат перевершив очікування) Темна цвіль на швах плитки була десь біля двох років, тобто не дуже стара, але особливо в кутках над ванною шви були всі чорні, я думала що саме в тому місці навряд чи видалить - в результаті засіб видалив абсолютно всю цвіль, біліло буквально на очах! Тому однозначно рекомендую. Не знаю як на рахунок старої цвілі, але середньої тяжкості видаляє швидко. Користуватися зручно - я розпилила на шви плитки і залишила десь на 20 хвилин (в інструкції написано декілька хвилин, але я десь читала що на швах плитки бажано на довше залишати засіб проти цвілі, бо в затирки пориста структура і засіб довше проникає), потім просто змила водою, не потрібно нічого терти. З плюсів також те що засіб не дуже термоядерний (звичайно потрібно бути обережними при нанесенні, бо це все ж таки міцний засіб, але запах не критично важкий).

• Анатолий З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Засіб дуже дієвий на всі сто...

Достоинства:
    Швидко і гарно видаляє плісняву і грибок
  • Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Обери мене. Объем 1 шт: 750 мл

Для того що я випивав, впорався на відмінно. Подивимося через скільки буде повторне миття.

Достоинства:
    Гарно відмиває цвіль
  • Ирина Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Працює, за кілька обробок з інтервалом 7-10 днів плісняву з емальованої ванни видалив повністю. Треба нанести на поверхню, витримати 10-15 хвилин, потім ретельно змити. Під час витримки треба приміщення закрити і вийти, бо можна отримати ускладнення дихання.

Достоинства:
    ефективний
    Недостатки:
    дуже їдкий запах
  • Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Не працює не рекомендую!!

Достоинства:
    Ні яких.
    Недостатки:
    Взагалі не працює!!
  • Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Швидко видаляє плісняву. Біліє на очах. Подивимось наскільки вистачить, та як скоро появиться нова. Запах є, але не їдкий. Поки задоволена

Достоинства:
    Швидко видаляє плісняву
    Недостатки:
    Не знаю
  • Наталія

Дієвий засіб

Достоинства:
    Запах приємніший ніж подібні засоби зазвичай
  • Олег М***

Рекомендую

Достоинства:
    Дієвий
  • Людмила Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lavasa. Объем 1 шт: 750 мл

Швидко вбирає цвіль.

• Галина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

шукаю засіб для боротьби з пліснявою у ванній кімнаті і це не перший куплений засіб і знову не те. нічого не відчистив, від слова зовсім. єдина перевага що не воняє так як інші, але і не працює....

Достоинства:
    нема
    Недостатки:
    не допоміг
  • Павло П***

Все ок

• Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Glowers. Объем 1 шт: 750 мл

Обновите пожалуйста картинку продаваемого товара, чтоб она полностью соответствовала тому что отправляете.
    Разницу привёл в виде прикреплённых картинок.

Достоинства:
    Средство хорошее для мягкого удаления грибкового налёта, по крайней мере, то что я брал со старой этикеткой.
    Недостатки:
    Но следует учитывать что это не ядрёная хлорка, которая намертво удалит плесень/грибок и глубоко проникнет, если это например стена.
  • Герман Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Ідеально для кахелю, душових боксів. Трохи є запах але швидко вивітрюється

• Роман Ш***

Працює як треба.

• Оксана С***

Дійсно гарно видаляє плісняву

Достоинства:
    Не смердить під час розпилювання
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Гарний засіб. Відмив плісняву на відкосі (фарбований) і на шпалерах. Запах вивітрився швидко.

• Алена П***

Отлично смывает плесень

• Татьяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GBforYOU. Объем 1 шт: 750 мл

Вже не вперше замовляю цей засіб, ефект чудовий, єдиний засіб який не виїдає очі.

Достоинства:
    Не дуже їдкий запах
  • Альона П***

Рекомендую.

Щиро дякуємо за високу оцінку продукції торгової марки Astonish.

• Василь Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

З роботою справляється, але запах хлорки доволі сильний

Достоинства:
    Плісняву прибирає
    Недостатки:
    Запах хлорки доволі сильний
  • Яна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Заїхали в квартиру де все в плісняві, класний результат і не смердить, як, наприклад, Саво, вивітрюється дуже швидко

Достоинства:
    Діючий засіб і не їдкий запах, ціна
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: GBforYOU. Объем 1 шт: 750 мл

Хочу від усієї душі подякувати за засіб. Через відсутність опалення і вологість за два тижні стіна повністю покрилася пліснявою. Засіб розʼїв її на очах, найсильніші місця довелося просто легенько протерти тряпкою. Запах хлору сильний, але між дихати пліснявою чи вивітрювати хлор добу чи дві я виберу друге. Використала усю пляшку. Замовляти буду ще.

Достоинства:
    Дійсно розʼїдає плісняву
    Недостатки:
    Різкий запах