Отзывы покупателей о Чехол-книжка на планшет Samsung Galaxy Tab A11+ (SM-X230/X235/X236), Smart Case, Sky Blue, подставка для планшета 11 , кожаный, микрофибра, на магните, ArmorStandart (ARM89296)

Оценка пользователей 4.43/5
  • Аліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Хороший якісний чохол. Приємний на дотик матеріал, всередині м'яка підкладка. Рекомендую

Доброго дня, Аліна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Тетяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Дуже ніжний рожевий колір, виглядає набагато краще, ніж на фото. Чохол сів ідеально, планшет тримається міцно, не випадає

Достоинства:

Доброго дня, Тетяна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Софія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Чудовий чохол. Колір дуже красивий і настрій підіймає. Замовляла для 11" все підійшло. Кришка згинається в трикутник для підставки, тримає чудово. Побачу як буде в носці

Доброго дня, Софія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Віка
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lavander

Все ок. Чохол свою функцію виконує прекрасно

Достоинства:
    є автоблокування екрана, щільно прилягає, гарно фіксує планшет, красивий
    Недостатки:

Доброго дня, Вікторія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lavander

Користуюся місяць щодня. Згини на кришці не потріскалися. Колір не стерся по кутах. Для бюджетного чохла якість дуже хороша

Достоинства:
    Ціна-якість

Доброго дня, Анастасія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lavander

Класний чохол. Розмір підійшов (на 11""). Колір дуже гарний лавандовий.

Достоинства:
    Ціна, лавандовий колір

Доброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олена Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Чохол великий,хоч замовляла рекомендований для планшета Чохол ArmorStandart Flex Case для Samsung Galaxy Tab A11/A9 Black (ARM84437),який замовила напередодні.Захисне скло також велике

Доброго дня, Олена! Нам шкода, що у вас виникла така ситуація. Підкажіть, будь ласка, точну модель вашого планшета. Це допоможе перевірити сумісність і зрозуміти причину проблеми. З повагою команда ArmorStandart.

• Соломія О***

Добре , співчуваю.Ваш відгук був корисним , дякую

• Сергій Я***

Так може треба читати опис товару при замовленні? планшет А11 є двох версій 11 і 8.7 дюймів.
      В опису сказано ще цей чохол для 11"