- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Хороший якісний чохол. Приємний на дотик матеріал, всередині м'яка підкладка. Рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня, Аліна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Дуже ніжний рожевий колір, виглядає набагато краще, ніж на фото. Чохол сів ідеально, планшет тримається міцно, не випадає
- Достоинства:
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Чудовий чохол. Колір дуже красивий і настрій підіймає. Замовляла для 11" все підійшло. Кришка згинається в трикутник для підставки, тримає чудово. Побачу як буде в носці
Представник постачальникаДоброго дня, Софія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ВікаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lavander
Все ок. Чохол свою функцію виконує прекрасно
- Достоинства:
- є автоблокування екрана, щільно прилягає, гарно фіксує планшет, красивий
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lavander
Користуюся місяць щодня. Згини на кришці не потріскалися. Колір не стерся по кутах. Для бюджетного чохла якість дуже хороша
- Достоинства:
- Ціна-якість
Представник постачальникаДоброго дня, Анастасія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lavander
Класний чохол. Розмір підійшов (на 11""). Колір дуже гарний лавандовий.
- Достоинства:
- Ціна, лавандовий колір
Представник постачальникаДоброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олена Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чохол великий,хоч замовляла рекомендований для планшета Чохол ArmorStandart Flex Case для Samsung Galaxy Tab A11/A9 Black (ARM84437),який замовила напередодні.Захисне скло також велике
Представник постачальникаДоброго дня, Олена! Нам шкода, що у вас виникла така ситуація. Підкажіть, будь ласка, точну модель вашого планшета. Це допоможе перевірити сумісність і зрозуміти причину проблеми. З повагою команда ArmorStandart.
- Соломія О***
Добре , співчуваю.Ваш відгук був корисним , дякую
- Сергій Я***
Так може треба читати опис товару при замовленні? планшет А11 є двох версій 11 і 8.7 дюймів.
В опису сказано ще цей чохол для 11"