Отзывы покупателей о Шлем для велосипеда защитный с визором и габаритным led фонарем мужской велошлем женский шлем велосипедный на взрослого ребенка велосипедные шлемы универсальные M 55-59 см Cairbull Матовый Черный 73967

Оценка пользователей 4.87/5
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Темно-серый. Размер: 55 - 59 см

Якісний шолом, гарна комплектація, швидка доставка.

Достоинства:
    Якість, зовнішній вигляд.
    Недостатки:
    Поки не помітив.
  • Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный. Размер: 55 - 59 см

Замовили другий такий шолом для молодшого сина. Візір - дуже зручно. Легко регулюється. Подобається наявність блимачка на потилиці. Єдина проблема: не можу розібратися як вкоротити лямки.

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та повторний вибір нашого шолома для вашої родини. Раді, що візир, регулювання та ліхтарик на потилиці вам подобаються. Щодо вкорочення лямок — конструкція передбачає кілька варіантів фіксації, за потреби наш менеджер надасть детальну інструкцію.

• Ігор К***

Все супер!

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук і високу оцінку шолома! Раді, що товар повністю виправдав очікування та все сподобалось. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай шолом надійно захищає під час поїздок і дарує лише комфорт та приємні враження від катання.

• Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Белый. Размер: 55 - 59 см

Чудовий красивий шолом з приємним пристібним магнітним візором. Зручно! Мені подобається!

Достоинства:
    Легка вага, зручний, красивий, задній габарит
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку шолома! Раді, що вам сподобалися дизайн, легка вага та зручний магнітний візор із підсвіткою. Такі відгуки додають впевненості іншим покупцям у виборі. Бажаємо комфортних і безпечних поїздок!

• Станіслав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Белый с красным. Размер: 59 - 61 см

Гарний шолом, розмір підійшов, приїхав швидко! Рекомендую

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку шолома! Раді, що розмір підійшов, а доставка була оперативною. Важливо, щоб захисне спорядження було зручним і викликало довіру. Нехай шолом надійно слугує та робить ваші поїздки безпечними й комфортними.

• Святослав К***

Хороший

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за високу оцінку та вибір цього захисного шолома з візором та підсвіткою. Раді, що товар справив приємне враження та відповідає вашим очікуванням. Нехай шолом надійно служить і робить поїздки на велосипеді комфортними та безпечними.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный. Размер: 59 - 61 см

легкий, провітрюваний, очі не слізяться

Достоинства:
    оптимально ціна-якість
    • Продавец  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку шолома. Раді, що він легкий, добре провітрюється та забезпечує комфорт для очей, а співвідношення ціни та якості для вас оптимальне. Нехай користування буде безпечним і зручним у кожній поїздці!

• Олександр П***

Все чудово, розмір підійшов

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що шолом підійшов за розміром і ви задоволені покупкою. Нехай він надійно захищає під час поїздок та дарує комфорт. Якщо виникнуть запитання чи будуть потрібні інші товари для велосипеда — завжди раді допомогти.

• Катерина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Белый. Размер: 55 - 59 см

Крутезний шолом! Зручний дуже, особливо окуляри, що на магніті)

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за чудовий відгук та вибір цього шолома! Дуже приємно, що він виявився зручним, а магнітні окуляри стали приємним бонусом у користуванні. Нехай шолом надійно захищає вас у поїздках і дарує комфорт під час кожної поїздки.

• Андрій Г***

Чудовий шолом

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку шолома! Раді, що товар вам сподобався та відповідає очікуванням. Нехай шолом дарує комфорт і відчуття безпеки під час поїздок. Якщо виникнуть запитання щодо використання чи догляду — завжди відкриті до спілкування.

• Мирослава М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Белый. Размер: 55 - 59 см

Шолом хороший, мені сподобався.

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук та високу оцінку шолома! Раді, що модель вам сподобалася і відповідає очікуванням. Ваша довіра дуже цінна для компанії. Нехай шолом надійно служить і робить кожну поїздку комфортною та безпечною. Звертайтеся за потреби знову.

• Тетяна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Темно-серый. Размер: 55 - 59 см

Все супер. Купували на подарунок. Швидко доставили. Племінник дуже задоволений.

• Продавец  kidsDM

Щиро дякуємо за відгук і за те, що обрали саме цей шолом як подарунок. Раді, що племінник задоволений, а доставка була швидкою. Нехай шолом надійно служить і робить поїздки комфортними та безпечними. Завжди раді бачити вас серед наших покупців знову.

• кухар с***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Серый. Размер: 55 - 59 см

Замовив шолом - все прийшло вчасно.
    Шолом внуку сподобався.
    Магазин рекомендую!

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за ваш відгук і рекомендацію! Приємно знати, що шолом сподобався вашому внуку, а замовлення надійшло вчасно. Бажаємо безпечних і комфортних поїздок та будемо раді бачити вас знову.

• Анастасія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Темно-серый. Размер: 55 - 59 см

Шолом сподобався. Незабаром випробую на практиці. Спершу злякалась, що замалий розмір обрала для себе, бо він не налазив на голову, а виявляється треба покрутити той червоний ліхтар позаду, там можна регулювати обхват.

Достоинства:
    Співвідношення ціна/якість дотримане. Зручне регулювання під себе.
    Наявність візора.
    Недостатки:
    Поки не виявила.
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за детальний відгук! Раді, що шолом сподобався, підійшов за співвідношенням ціни та якості й виявився зручним у регулюванні. Бажаємо комфортного та безпечного користування на практиці.

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный. Размер: 55 - 59 см

Якісний і стильний, гарно захищатиме і універсальний розмір.

Достоинства:
    Найкращий серед запропонованих
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що шолом сподобався якістю, стилем і зручністю універсального розміру. Бажаємо комфортних та безпечних поїздок і будемо раді бачити вас знову серед наших покупців.

• Наталія Г***

Шлем сподобався! Дякуємо!

• Любов Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Белый. Размер: 55 - 59 см

Шолом класний, по розміру підійшов. Навіть вигляд має красивий

Достоинства:
    Є заявлений візор, працюючий ліхтарик, зручний шолом.

• Володимир А***

Все добре відповідає опису

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Темно-серый. Размер: 59 - 61 см

Все чудово. Поки не виявилось недоліків

Достоинства:
    Все відповідає опису
    Недостатки:
    Наразі немає
    • Продавец  kidsDM

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Белый с черным. Размер: 59 - 61 см

Сидить супер, регулюється тощо. Склом ще не користувався.

Достоинства:
    Зручність легкість
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  kidsDM

• Денис Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Темно-серый. Размер: 59 - 61 см

Шлем очень классный качественный материал и хорошо сидит на голове .Рекомендую.

Достоинства:
    Красивый лёгкий и удобный
    Недостатки:
    Их нет
    • Продавец  kidsDM

• Катерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Белый с черным. Размер: 59 - 61 см

Купувала на подарунок, швидко доставили, товар відповідає опису, виглядає гарно.

• Ігор П***

Все добре відповідає опису

• Тішакова А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Темно-серый. Размер: 59 - 61 см

Шолом гарної якості, дитині сподобався!

Достоинства:
    Швидка доставка
    • Продавец  kidsDM

• Дяченко Б***

Нормальний шолом

• Олександр С***

Доброго вечора. Шолом гарний , алепідходить більш для літа бо в ньому наскрізні отвори, а так все добре

Достоинства:
    Легкий, дизайн прикольний
    Недостатки:
    В холодну погоду , прохолодно
    • Продавец  kidsDM

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Тетяна Р***

Дуже гарний і сучасний
    Дякую за товар

• Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Темно-серый. Размер: 55 - 59 см

Хороший шлем за свою цену. Стильно и броско выглядит, а главное, выполняет свою основную функцию. На прочность не проверял) надеюсь, и не придётся))

• Дмитрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Темно-серый. Размер: 59 - 61 см

Хороший Шолом, удобный, приятный.

• Віталій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Темно-серый. Размер: 59 - 61 см

Шолом зручний, мякий паралон приємно прижимається до голови і плюс що шолом має отвори для циркуляції повітря, сам шолом по відчуттю міцний хотя сподіваюсь мені не доведеться випробовувати його на міцність.
    Окуляри як на мене занадто високо кріпляться на шоломі і з'являється занадто великий зазор між носом і окулярами хотя по ідеї його г***а ціль захистити обличчя від комах і це все індивідуально тому не скажу що це прям великий мінус. Загалом чудовий шолом який буде виконувати свою основну мету ну і дизайн гарний

Достоинства:
    Зручна щільна і м'яка посадка на голову, отвори для циркуляції повітря
    Недостатки:
    Окуляри не зручно сидять на шоломі і не можно регулявати їх висоту, тому що кріплення статичне на магнітах
    • Продавец  kidsDM

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Анатолій Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Темно-серый. Размер: 59 - 61 см

Гарний шолом, зручний візор, класне і пакування і комплектація, повністю задоволений

• Владислав К***

Все добре

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Темно-серый. Размер: 59 - 61 см

Гарний шолом, дуже легкий, добре підійшов. Дякую)

• Чеслав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Темно-серый. Размер: 59 - 61 см

Шолом надзвичайно легкий, швидко регулюється без досвіду, має захист очей а також задній ліхтар для відстежування особи в нічний період на дорозі, дякую, усе сподобалося

Достоинства:
    комфорт, зручність, безпека
    Недостатки:
    покатаюсь відпишусь, можливо виявиться звичайним хрустіком
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування. Надіємось, що після користування ваша думка не зміниться.

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный. Размер: 59 - 61 см

Товар прийшов вчасно, зроблено охайно, брала чоловіку на подарунок , розмір відповідає .

Достоинства:
    Є ліхтарик

• В'ячеслав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Серый. Размер: 55 - 59 см

Шолом просто супер!

Достоинства:
    Міцний, стильний, добре сидить на голові, дуже зручний
    Недостатки:
    Важко надіти козирок поверх візора на шолом
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо, Вʼячеславе! Раді, що шолом сподобався. Дякуємо за зауваження щодо козирка — врахуємо це при роботі над товаром. Безпечних поїздок!